koskappas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σας. Εδω και αρκετο καιρο εχω το εξης προβλημα. Βαζω διαφορα λινκς στον Jdownloader για κατεβασμα. Ενω ξεκινανε με γρηγορη ταχυτητα 1.4-1.5 ΜΒ/δ μετα απο λiγο η ταχυτητα πεφτει στα 80-100 ΚΒ και μενει εκει. Αν σταματησω το κατεβασμα και το αρχισω παλι η ταχυτητα επανερχεται αλλα για λιγο. Eχω premium σε Worldbytez και Easybytez. Το προβλημα υπαρχει και στα δυο Τι μπορει να φταiει? WIN 10 64 bit AVAST antivirus Ευχαριστω Καλησπερα. Κατι εκανα και δεν φαινεται καθολου το ερωτημα μου πιο πανω. Εχω premium λογαριασμο σε Easybytez και Worldbytez. Για να κατεβαζω αρχεια εχω τον Jdownloader 2. Μαρκαρω τα λινκς που θελω και τα βαζω στο προγραμμα. Στην αρχη η ταχυτητα ειναι καλη , περιπου 1,4-1,5 ΜΒ/δ. Μετα απο λιγο ομως πεφτει στα 100ΚΒ-120ΚΒ και μενει εκει. Αν σταματησω και ξεκινησω ξανα το κατεβασμα η ταχυτητα θα επανελθει αλλα παλι για λιγο. Τι μπορει να φταιει? Εχω WIn 10 και AVAST antivirus Ευχαριστω
XPHSTOS_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Να υποθέσω έχεις συνδέσει τα account settings στο jDownloader 2 σωστά?Αν οχι, κάντο!
koskappas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον βρηκα τη λυση. Πριν ειχα το AVAST σαν antivirus. Τωρα εβαλα το Bit Defender Internet Security. Κατεβαζω 2 ωρες τωρα με φουλ ταχυτητα. Κατι γινοταν με το παλιο Antivirus και εκοβε ταχυτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα