Προς το περιεχόμενο

Super Mario Odyssey [Nintendo Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γράψω κάποια πράγματα παραπάνω πάνω στην μουσική μιας και έχει ενδιαφέρον. 

Η μουσική στο galaxy έχει σκοπό να παρακινήσει, εμψυχώσει και στο τέλος να επιβραβεύσει τον παίκτη ως προς την ολοκλήρωση της αποστολής. Αντίθετα στο Odyssey η μουσική χαλαρώνει, δεν γίνεται κουραστική στην επανάληψή της και γενικώς ενισχύει την εξερεύνηση συμβαδίζοντας και με το θεματικό του εκάστοτε kingdom. Επίσης στο Odyssey αλλάζει το μοντέλο, με την επίτευξη ενός moon δεν σε πετάει το παιχνίδι εκτός kingdom αλλά συνεχίζεις, είναι στην ευχέρεια του παίκτη πότε θα φύγει. Ενώ λοιπόν στα παλιότερα 3D SM το κομμάτι που συνόδευε την απόκτηση ενός αστεριού έδινε την αίσθηση της ολοκλήρωσης, επιτυχίας στο Odyssey περνάει σε μια φάση "Εντάξει, πήρες το moon. Τώρα πήγαινε για το επόμενο". 

Επομένως, για άλλη μια φορά, η αισθητική των κομματιών του Odyssey δεν θα ταίριαζαν χωρίς απαραίτητες αλλαγές στο Odyssey. Σίγουρα στο Odyssey υπάρχει χώρος για βελτιώσεις χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή η μουσική, απλά κάποια κομμάτια δεν ξεχωρίζουν (υποκειμενικά) χωρίς να λειτουργεί αυτό αρνητικά.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μια και το έχω αρχίσει το game βλέπω ότι το μισό game είναι να  βρεις τα φεγγάρια σε πίστες που ήδη έχεις ολοκληρώσει και ότι αυτό έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρων και πρόκληση. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος το προσπέρασε 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

χτες το τσίμπησα και ασχολήθηκα καμιά ωρίτσα

το παιχνίδι έπρεπε να λέγεται Μario on Acid.- :P

so far μου φαίνεται εύκολο σχετικά αλλά δε μπορώ να πώ ότι έχω παίξει πολύ ακόμα, προσεχώς μια πιο σοβαρή εντύπωση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

χτες το τσίμπησα και ασχολήθηκα καμιά ωρίτσα

το παιχνίδι έπρεπε να λέγεται Μario on Acid.- :P

so far μου φαίνεται εύκολο σχετικά αλλά δε μπορώ να πώ ότι έχω παίξει πολύ ακόμα, προσεχώς μια πιο σοβαρή εντύπωση

Ευκολο είναι σε γενικές γραμμές αν θες απλα να το τερματήσεις. Αν μπεις στο τρυπάκι φουλ εξερεύνησης και να πάρεις όλα τα moons, εκεί θα σου βγάλει το λάδι. 

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και γράφετε μια γενική άποψη του παιχνιδιού ας γράψω και εγώ

παίζοντας πάνω απο 40ώρες (προς το παρόν) έχω φτάσει μεχρι το darker side of the moon, αλλα όπως αναφέρθηκε παραπάνω ο μαζοχισμός της πίστας είναι ανελέητος :D αλλά έχουν μείνει λίγα φεγγάρια απο κάθε πίστα. Προς το  παρόν το έχω αφήσει στην άκρη για το Zelda BOTW, το θέμα είναι οτι εγώ δεν τρελάθηκα με τον τερματισμό του, εννοώ οτι έχασε το ενδιαφέρον μου, οκ εμφανίστηκαν περισσότερα φεγγάρια σε κάθε περιοχή, αλλά σου έλεγε κι όλας που να τα βρεις. Οπότε ήταν αρκετά εύκολο για τα περισσότερα. 

Όταν απο μια πίστα έκανα TP και βγήκα στο kingdom με το παλάτι της βασίλισας και πήρα αστέρι αντί για φεγγάρι, χάρηκα οτι το παιχνίδι μετά απο όλα αυτά θα ανταμίψει με ένα παλιό gameplay οπώς το mario 64. Τα συναισθήματα ήταν πολλά, νοσταλγία, προσμονή... Αλλά η περιοχή ήταν προσβάσιμη μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού και απλά για να farmάρεις κι άλλα moons-stars ειδικά με το Toad που σου δίνει αστέρια για κάθε στόχο που έχεις κάνει, για εμένα ήταν ανούσιο γιατί είχα φάει τόσες ώρες στα άλλα kingdom που απλά χωρίς να το γνωρίζω είχα κάνει τους περισσότερους στόχους, οπότε απλά του μίλαγα ξανα και ξανά και μάζευα αστέρια.
Γενικά ένα ωραίο παιχνίδι αλλά πολλά έξτρα πράγματα χωρίς λόγο , χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό στόχο κάθε kingdom. Νίωθω οτι τα έξτρα φεγγάρια που μπαίνουν μετά το τέλος είναι καθαρά για να δικαιολογήσουν το κόστος(επεκτίνοντας τον συνολικό χρόνο του παιχνιδιού). 

Αγόρασα το switch για το mario odyssey και εντάξει ωραίο παιχνίδι, να το έχεις στην συλλογή σου, αλλά δεν θεωρώ οτι είναι τόσο σπουδαίο όσο παρουσιάζεται. To θεωρώ απλά overpriced. Τώρα με το Zelda έχω έρθει στα ίσια μου :D . 

Δημοσ.

τα ιδια και γω. πρωτο παιχνιδι switch το Odyssey και λεω οκ γαμω, αλλα το BOTW ειναι κατι εντελως αλλο απο οτιδήποτε εχω παιξει στη ζωη μου. επιασαν τοπο τα λεφτα ! πραγματικα! 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 9:21 ΜΜ, Hafparties είπε

τα ιδια και γω. πρωτο παιχνιδι switch το Odyssey και λεω οκ γαμω, αλλα το BOTW ειναι κατι εντελως αλλο απο οτιδήποτε εχω παιξει στη ζωη μου. επιασαν τοπο τα λεφτα ! πραγματικα! 

Εγω φταιω τωρα εαν πω οτι επιασαν τοπο τα λεφτα του wii u.....

☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...