Henry3GR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο πάντως είναι να τελειώσετε την ιστορία και μετά με την ησυχία σας να αρχίσετε να μαζεύετε. Εκεί κατέληξα εγώ.
Henry3GR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αυτό κάνω και εγώ. Είναι το καλύτερο γιατί και θα κουραστείς ίσως αλλά και αργότερα οι κόσμοι αλλάζουν που σημαίνει πως και να θες να τα πάρεις όλα πριν το τερματισμό είναι αδύνατον. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει, έχω μείνει *** με το πόσα πολλά φεγγάρια έχει το game κρυμμένα στα πιο απίθανα μέρη. Έχω βρει τα πάντα (φαντάζομαι ότι τα έχω βρει δηλαδή) στο Bonneton και στο Cascade και ειδικά δύο με ζόρισαν πάρα πολύ: στο Bonneton το φεγγάρι με το ταξί και στο Cascade το race με τη χρυσή χελώνα. Το ταξί μου πήρε καμιά ώρα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω, ενώ στο race πρέπει να έχεις γίνει master στις κινήσεις του Mario για να το βγάλεις. Εάν ζορίστηκα τόσο πολύ στους δύο πρώτους κόσμους δεν μπορώ να φανταστώ τι θα παίξει στη συνέχεια.
dekulinkgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Για το πρωτο συμφωνω και εγω.Παντως δεν εχω λογια για το παιχνιδι.Απλα απολαυση το να χειριζεσαι τον mario. Να σε ρωτησω κιολας malthador αν και ειναι νωρις ακομη σε σχεση με το galaxy που ελεγες οτι ειναι το top πως το κρινεις το odyssey?
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Οριακά καλύτερο είναι το Odyssey σε σχέση με το Galaxy. Ένα πράγμα που με ιντρίγκαρε πάρα πολύ στο Galaxy ήταν η εξωφρενική δυσκολία που είχαν 5-10 αστέρια. Νομίζω ότι το Odyssey θα ξεπεράσει και σε αυτό το κομμάτι το Galaxy.
dekulinkgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Για μενα παραμενει αξεπεραστο το mario 64.Μπορει οντως το galaxy και το odyssey τωρα να το εχουν ξεπερασει στο θεμα του gameplay αλλα μαλλον μιλαει και η νοστολγια αλλα αυτο που εκανε το mario64 οταν βγηκε δεν εχει ξαναγινει. Ειμαι στα 530 moons τωρα και συνεχιζω.Σε αντιθεση με τα korok seeds που βαριεμαι να τα βρω ολα(νομιζω ειμαι στα 500) με τα moons εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια. 1
theoritikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Με αυτά που διαβάζω στο παρόν thread, και τα βίντεο που βλέπω στο youtube, το σκέφτομαι ολο και πιο σοβαρά να αγοράσω switch ... 5
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1GzCV3tYeyU 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τερμάτισα λίγο παραπάνω το Odyssey χθες: Μετά από ξεπάτωμα αρκετών ημερών έβγαλα το Darker Side of the Moon. Χωρίς υπερβολή, πρέπει να μου πήρε και 200 tries για να το βγάλω. Από τα δυσκολότερα επίπεδα που έχω συναντήσει ποτέ σε platformer, μιλάμε για μπόλικο σαδισμό φορτωμένο το level, ειδικά το ότι χάνεις και σε ξεκινάει από την αρχή είναι too much. Το τέλος σε ανταμείβει πάντως, τουλάχιστον συγκινητικό. Πολύ ευχάριστη ανάμνηση το theme του Galaxy που παίζει σε όλη τη διάρκεια του level, σνιφ.
dekulinkgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ωραιος!!!Εγω βασικα το εχω αφησει για το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου την πιστα αυτη για να το ολοκληρωσω οριστικα.Απο τους αλλους κοσμους πρεπει να μου λειπουν συνολικα 4 με 5 αστερια.Βεβαια 2 απο αυτα ειναι με το volley και το skiprope.Δεν ξερω αν θα τα παρω. Σε σχεση με το champions road,αν βεβαια την εχεις παιξει,πως ειναι η δυσκολια του?
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν το έχω τελειώσει το 3D World, κάπου εκεί έχω μείνει, στην τελευταία ή την προτελευταία πίστα. Βέβαια, δεν έχω προσπαθήσει και τόσο πολύ να τις βγάλω όσο το Long Journey's End.
vfragos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τερμάτισα λίγο παραπάνω το Odyssey χθες: Μετά από ξεπάτωμα αρκετών ημερών έβγαλα το Darker Side of the Moon. Χωρίς υπερβολή, πρέπει να μου πήρε και 200 tries για να το βγάλω. Από τα δυσκολότερα επίπεδα που έχω συναντήσει ποτέ σε platformer, μιλάμε για μπόλικο σαδισμό φορτωμένο το level, ειδικά το ότι χάνεις και σε ξεκινάει από την αρχή είναι too much. Το τέλος σε ανταμείβει πάντως, τουλάχιστον συγκινητικό. Πολύ ευχάριστη ανάμνηση το theme του Galaxy που παίζει σε όλη τη διάρκεια του level, σνιφ. Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σας... 1
mansa2k Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το τερμάτισα 100% και τα συναισθήματα ανάμεικτα. Must-have τίτλος για τους κατόχους του συστήματος αλλά δυσκολεύομαι να το προσθέσω στην κορυφή της υποκειμενικής μου λίστας με τα κορυφαία της σειράς. Καταρχήν τα δύο σημεία που είχε δηλώσει ο Koizumi είναι εμφανέστατα στο παιχνίδι. Το πρώτο σχετικά με το υβριδικό του χαρακτήρα και ότι θα υπάρχουν προσιτά moons για μπορέσει να καλύψει και το φορητό κομμάτι του συστήματος. Ουσιαστικά τα moons ξεκλειδώνονται σε τρία βήματα: 1. Kingdom Story. 2. Ολοκλήρωση της ιστορίας του Βασιλείου. 3. Πρώτος τερματισμός. Ακόμα και στο τρίτο βήμα υπάρχουν moons τα οποία απλά πρέπει να τα ακουμπήσεις για να υποστηρίξει ακριβώς την υβριδικότητα. Αυτό έχει και τα μειονεκτήματα του. Όταν πλέον έχεις φτάσει στο τρίτο βήμα κατά πάσα πιθανότητα έχεις ολοκληρώσει και σε μεγάλο μέρος την εξερεύνηση της πίστας επομένως η εμφάνιση ενός moon σε ένα σημείο δεν δίνει κάποια ιδιαιτερότητα. *Γράφοντας για moons μου την έσπασε ένα συγκεκριμένα που ήταν κρυμμένο σε μια πέτρα στο wooded kingdom. Το δεύτερο σημείο που είχε αναφέρει ο Koizumi είναι πως το Super Mario δεν έχει σχέση με την δυσκολία αλλά την διασκέδαση και να περνάει η ώρα ευχάριστα κάτι που το έχουν επιτύχει γενικότερα στην σειρά. Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν στα παιχνίδια της σειράς χάνεις αρκετές φορές αλλά δεν ο παίκτης δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και αυτό είναι επιτυχία του παιχνιδιού. Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού μου στοίχισε εκατοντάδες ζωές χάνοντας για διάφορους λόγους ακόμα και από την περιέργεια μου. Μετά πάλι τον πρώτο τερματισμό, τουλάχιστον με τον τρόπο που έπαιξα γιατί δεν περιορίστηκα μόλις στα 120 moons που απαιτούνται, ένιωσα πως το παιχνίδι δεν έχει κάτι να μου προσφέρει από νέες ιδέες παρά εξέλιξη των ήδη υπάρχων. Επίσης η μουσική δεν την βρήκα στα επίπεδα των παλιότερων αλλά είναι κάτι που δικαιολογείται με βάση τα κριτήρια μου. Παράδειγμα δεν ταιριάζουν οι επικές μουσικές του Galaxy γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με γραμμικές μεμονωμένες αποστολές αλλά με open kingdoms. Κάποια κομμάτια όμως τα σπάνε όπως η μουσική στο wooded kingdom. Με την ευκαιρία αναφορά της μουσικής πιστεύω πως συμπεριλαμβάνεται στο γενικότερο πλάνο του Koizumi να προσφέρουν ένα SM διαφορετικό από τα προηγούμενα και το καταφέρνουν. Το ίδιο ισχύει και για την "ιστορία", τα κουστούμια και πολλά άλλα ακόμα και τα μενού. Να αναφέρω ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού όπως αναφέρθηκαν σε πολλές παρουσιάσεις όπως για παράδειγμα η ελευθερία ως προς τον χειρισμό που περνάει σε άλλο επίπεδο με το παιχνίδι να έχει στηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Φυσικά επιμένω πως θα καταλήξει να είναι ο εμπορικότερος τίτλος μεταξύ των 3D Super Mario. 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 mansa2k η μουσικη στα galaxy ειναι απλα απο αλλο γαλαξια κυριολεκτικα.Δεν μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο της σειρας. Για μενα το mario64 παραμενει το κορυφαιο της σειρας.Σημερα το βραδυ πιστευω θα το τερματισω 100%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα