Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.Πριν λίγες μέρες προχώρησα σε αναβάθμιση συστήματος.Το σύστημά μου είναι:

cpu: ryzen r5 1600

moba:asrock b350m pro4

2 ram 8gb(2*4gb) 2666hz της corsair

gpu: sapphire rx 580 4gb nitro+

psu: corsair vs 550w

Ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση μόνο στα παιχνίδια ,μέχρι και όταν είμαι στα μενού των παιχνιδιών.Overclock δεν έχω κάνει,μόνο τις ram έβαλα να τρέχουν στα 2666hz. Το πιθανότερο είναι να μην είναι επαρκές το τροφοδοτικό αλλά μέχρι πριν πέντε μέρες που είχα τον intel i5-4460 όλα ετρεχαν μια χαρά,δεν νομιζω ότι υπαρχουν ιδιαίτερες διαφορές στην απαίτηση ρεύματος.Μπορεί να φανεί χαζό αλλά με το που αλλάζω κάτι στα settings ή κάνω save ένα παιχνίδι κάνει αυτομάτος επανεκκίνηση.Επίσης τρέχω το Valley Benchmark και όλα πάνε μια χαρά,με το που αλλάζω κάτι στα settings ενώ τρέχει το πρόγραμμα...επανεκκίνηση.Τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.Πριν λίγες μέρες προχώρησα σε αναβάθμιση συστήματος.Το σύστημά μου είναι:

cpu: ryzen r5 1600

moba:asrock b350m pro4

2 ram 8gb(2*4gb) 2666hz της corsair

gpu: sapphire rx 580 4gb nitro+

psu: corsair vs 550w

Ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση μόνο στα παιχνίδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα,μέχρι και όταν είμαι στα μενού των παιχνιδιών.Overclock δεν έχω κάνει,μόνο τις ram έβαλα να τρέχουν στα 2666hz. Το πιθανότερο είναι να μην είναι επαρκές το τροφοδοτικό αλλά μέχρι πριν πέντε μέρες που είχα τον intel i5-4460 όλα ετρεχαν μια χαρά,δεν νομιζω ότι υπαρχουν ιδιαίτερες διαφορές στην απαίτηση ρεύματος.Μπορεί να είναι κάτι άλλο;

Για τις ραμ δεν ξερω εαν φταίνε,γύρνα τα ολα στοκ κι τσέκαρε θερμοκρασίες..!!

Δημοσ.

Ωραια τότε..Αφου εχεις τρέξει stress test Κι δεν εκλεισε αποκλείουμε θερμοκρασίες.!

Σε ολα τα παιχνίδια το κανει??

Ο δίσκος σου..Τσέκαρε μια HDsentinel να δεις υγεία!

Δημοσ.

τα ιδια συμπτωματα ειχα σε τροφοδοτιο corsair cx430 που μου αλλαχτηκε στην εγγυηση.

Τρεξε το τεστ για το τροφοδοτικο απο αυτο το προγραμμα και δες αν θα στο κανει

http://www.ocbase.com/index.php/download

Με το που τρέχω το τεστ για την τροφοδοσία κάνει αμέσως restart ο υπολογιστής.Άρα αυτό που φαντάστηκα και εγώ από την αρχή είναι λογικά,το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Κι πως ρε παιδιά δεν του τα κανει στο stress test???

Οταν εννοείς stress test,μονο για το cpu εννοεις να φανταστώ?

Γιατί όταν παίζει game τραβάει και κάρτα και cpu , που η κάρτα είναι πολλαπλά πιο ενεργοβόρα από τον 1600. 

Σε PRIME ο 1600 μόνος του καίει δεν καίει 70watt.

Η κάρτα σε  Load πρέπει να καίει καμιά 200άρα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί όταν παίζει game τραβάει και κάρτα και cpu , που η κάρτα είναι πολλαπλά πιο ενεργοβόρα από τον 1600. 

Σε PRIME ο 1600 μόνος του καίει δεν καίει 70watt.

Η κάρτα σε  Load πρέπει να καίει καμιά 200άρα.

Έκανα και στο OCCT την κάρτα stress test και όλα πήγαν καλά.Άρα είναι αυτό που λες λογικά.

Σας ευχαριστώ όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...