MiXtEr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 To exei kaneis ? Exei kaneis tous stixous ? To akousa tyxaia shmera to meshmeri sth Lampirh , k eriksa g@mw ta gelia ...
aristos87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Όλα καλά μέχρι που μπήκες εσύ Κι από την ώρα που σε είδα έχω εντελώς τρελαθεί Δεν είναι του γούστου μου αγοράκια σαν κι εσένα αλλά Κάτι έχω πάθει τελευταία και δεν είμαι καλά Με σένα κόλλησα και δεν μπορώ άλλον πια να σκεφτώ Δε σε γουστάρω κι απορώ πώς μου συμβαίνει αυτό Ύφος με πολύ αντριλίκι είσαι γεμάτος μαγκιά Για έλα στα ίσα σου πολύ την έχεις πάρει βαριά Έχεις μεγάλη γκάμα θαυμαστριών που κάνουν ουρά Από μικρές μαθητριούλες ως μεγάλα τσουλιά Παίζεις με όλες και με όλα είπα ξείπα τις λες Και θες να είναι οι επιθυμίες σου γι' αυτές διαταγές Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Γέννημα θρέμμα high-class περιοχής Έχουμε χρήμα εδώ εμείς κι υψηλό κόστος ζωής Δροσιά, Σταμάτα, Πολιτεία, εσύ δε θα 'ρθεις ποτέ Μέρη που εσύ κι οι φίλοι σου τα θεωρείτε ξενέ Από την άλλη εγώ Σεπόλια ούτε ζωγραφιστά Γιατί είναι μέρος μ' άντρες που έχουν αμάξια κλειστά Με ψευτομάγκικα παιδάκια ενός ομοίου μπαμπά Που ξέρουν μόνο να φωνάζουν για να πάρουν ψιλά Αν δε σ' αρέσει η compressor μου μη σώσεις και μπεις Πάρε τη γειτόνισσά σου και καπνίστε χασίς Που πάει και πουλάει μούρη σε μαμά και μπαμπά Και παριστάνει ύστερα ότι είναι κάτσε καλά Και καλά, και καλά Όλα καλά όλα ανθηρά Να τη δω όταν πια θα ξεμείνει από λεφτά Αν παίζει κάνα ευρώ στους περαστικούς Και κατά τ' άλλα να 'χει στόχους οικογενειακούς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Ό,τι σιχαίνομαι όλα τα 'χεις εσύ Χαλκά στη μύτη και μεγάλη αλυσίδα στ' αφτί Όλη την ώρα κάνεις skate κι όταν τ' αφήσεις κι αυτό Στέλνεις μηνύματα στον κολλητό σου απ' το κινητό Θέμα συζήτησης μαντεύω champions league και τ' αυτά Ο κόσμος καίγεται μα εσείς το δικό σας χαβά Ο Raul σ' αρέσει κι ο Ronaldo και ο Vieira Μα αν θα σε βάλω κάτω σε τελειώνω στα χαλαρά Μπλούζα καυτή και το πουκάμισό σου είναι ανοιχτό Πρέπει οπωσδήποτε να μου αφήσεις το κινητό Κι εσύ απ' τη μία να μου δείξεις πώς δένει το γλυκό Κι εγώ απ' την άλλη πως το κάνουν στο Παλιό Ψυχικό Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ Σ' αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς.... Mipos einai auto????
MiXtEr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Nai , alla pou tous brhkes tous stixous ? Euxaristw pantws Twra to tragoudi menei na broume .. To exei kaneis ?
PeiramatoZwo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 re exete ksefygei!!! Ti kathete kai vgazei o kosmos!!! I stamata einai toso high class ???
bigbrother Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Paidia an mporeis kaneis na me boh8hsei na to akousw auto to "antigucci" as mou steilei pls ena pm :PPP Euxaristw...
nikolaos_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Για δες άμα δεν έχεις δουλειά τι βγάζεις! Μήπως βγήκε και σε mp3?
aristos87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ego pados eimai iper tou KANONIKOU gucci kai oxi autes tis ma***es apla to eida sto http://www.pctech.gr/forum kai eipa na to postaro gia na exipiretiso ton filo MiXtEr
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 PeiramatoZwo η Σταμάτα είναι das ultimate high class . . .
Nitrous18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 to sugkrotima legete boreia kyklomata pantos
MiXtEr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Einai mapa , to kserw auto Apla to thelw ... Gt na mhn to exw ?
pseira Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Pswnismenoi kai tsatismenoi mallon e? Pantws pisteuw oti to gucci forema tous ti leei kai poly swsta.....Eidika ekei pou leei gia ta "lefta tou mpampa"...
MiXtEr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Pswnismenoi kai tsatismenoi mallon e? Pantws pisteuw oti to gucci forema tous ti leei kai poly swsta.....Eidika ekei pou leei gia ta "lefta tou mpampa"... Opws to dei kaneis. Pantws , oson afora ta lefta , edw sta dytika , douleuoume 12-15 wres th mera , k den ftanoune oute gia ta basika ... Enw autoi me ena 5wro exoune lefta gia olh th mera ...
^BOOMBOOM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Στην Σταμάτα υπάρχουνε στάνες με πρόβατα πάντως.
MiXtEr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Στην Σταμάτα υπάρχουνε στάνες με πρόβατα πάντως. K sto Marousi! :twisted: Btw , to Song brethike re paidia ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.