Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μια κάρτα γραφικών nvidia geforce 8600 την έχω χρόνια στο pc και τώρα άρχισε να κάνει κάποια κολπάκια και σκέφτομαι να την αλλάξω..

Δεν την θέλω για παιχνίδια. Θέλω να την συνδέσω με την τηλεόραση για να βλέπω ταινίες απο το pc.

Η οθόνη έχει vga και hdmi και η τηλεόραση μόνο hdmi.

Τι έχετε να προτείνετε;;

Δημοσ.

Τυπικά για τέτοια χρήση παίρνεις την πιο φτηνή κάρτα της τελευταίας γενιάς, ή κάπως έτσι.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που σίγουρα σε ενδιαφέρει είναι όσο το δυνατό πιο εξελιγμένο hardware video decoding, οπότε π.χ. για nVidia πας εδώ και βλέπεις στον πίνακα (ταξινομείται για ευκολία) πως θέλεις τουλάχιστον "feature set F" όπως το λέει, αν όχι το τελευταίο feature set H. Δεν έψαξα τιμές αλλά η πιο φτηνή που το έχει αυτό πιθανότατα είναι η GT 1030.

Με αυτό το δεδομένο και βλέποντας κανα δυο άλλες εναλλακτικές (αν υπάρχουν) καθώς και λαμβάνοντας υπόψη αν έχεις άλλες απαιτήσεις (π.χ. συγκεκριμένα outputs, fanless κάρτα, ή οτιδήποτε) καταλήγεις.

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα αυτή για την ίδια δουλειά που την θέλεις κι εσύ.Έχει επάνω όλους τους codecs δεν καίει τίποτα και θερμοκρασίες μέχρι 42!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα αυτή για την ίδια δουλειά που την θέλεις κι εσύ.Έχει επάνω όλους τους codecs δεν καίει τίποτα και θερμοκρασίες μέχρι 42!!!

Τι λες μωρε, να δώσει 90+ ευρώ για 1030. Κάτω από 70 κάνει.

Δημοσ.

Τι λες μωρέ, να δώσει 90+ ευρώ για 1030. Κάτω από 70 κάνει.

Ρε μεγάλε ενδεικτικά την έβαλα δεν του είπα να την αγοράσει από εκεί!!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...