Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fuorigioco1981 είπε

εγω σε τζαμαρια του παδικου δωματιου ειχα κολλησει μπασκετα με διπλης οψεως αυτοκολλητο παχυ και τωρα επεσε η μπασκετα γιατι ξεκολλησαν απο την μερια του τζαμιου τα αυτοκολλητα και θελω να καθαρισω τα υπολλειμματα.με ξυστρα βγαινουν αυτα που εξεχουν αλλα τα πιο πολλα αφησαν την κολλα πανω στο τζαμι.εβαλα WD 40 αλλα λιγα πραγματα εβγαλε

αυτο κανει?μην χαλασουμε και το τζαμι!  ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 0,5LT ΝΕΦΤΟΣΟΛ - 20165 | Skroutz.gr

Δοκίμασε με αυτό :
https://www.skroutz.gr/s/30963246/Dynamax-Sticker-Remover-500ml.html?from=catspan

(η κάποιο αντίστοιχο) . 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, fuorigioco1981 είπε

καλησπερα επειδη το λινκ δεν υπρχει πια ποιο προιον ελεγες?

Καλησπέρα φίλε μου, 

Έλεγα για το συγκεκριμένο:

KONTAKT CHEMIE Label Off 50 Σπρέϋ Απομάκρυνσης Ετικετών 200ml στη κατηγορία Πληροφορική και Tablet/Σπρέυ - Καθαριστικά στο Easy Technology.

Απλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πλέον. 

Δημοσ.

Παιδιά βενζίνη καθαρισμού 1 ευρώ το μπουκαλάκι. Να πάρει κάποιος ένα σπρευ 12 ευρώ είναι ανούσιο. Το τζαμί δεν χαλάει σε καμμία περίπτωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον πηρα βενζινη καθαρισμου  2 ευρω ποτισα λιγο τα αυτοκολλητα και μια ξυστρα 2 ευρω που τα εβγαλε ολα!το γυαλι εγινε ...γυαλι !πεντακαθαρο.ευχαριστω για τις απαντησεις γιατι παλευα με  σπατουλα και δεν εκανε τιποτα ηθελε φυσικα ξυστρα!

Επεξ/σία από fuorigioco1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...