iason55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχω αγορά μια μητρική γύρω στους 7 μήνες και είναι η δεύτερη που περνώ . Όνομα : ASRock 970 . Εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με τη προηγούμενη . Δε δουλεύει τίποτα . Μόνο τα ανεμιστήρα . Δλδ οθόνη δε βγάζει ττπ πληκτρολόγιο ποντίκι νεκρό . Φταίει η μητρική η κάτι τη χαλάει σε μάκρος χρόνου
Sakiz105 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 πλήρεις σύστημα? (μαζί με μάρκα τροφοδοτικού) επίσης έχει σταθερό ρεύμα η περιοχή η κάνει πολλές διακοπές? 1
iason55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δε πέφτει το ρεύμα στη περιοχή . Το τροφοδοτικό είναι thermaltake hamburg-530w Κάρτα γραφικών msi r 7700
Sakiz105 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δε πέφτει το ρεύμα στη περιοχή . Το τροφοδοτικό είναι thermaltake hamburg-530w Κάρτα γραφικών msi r 7700 Επεξεργαστής? Γιατί αν του πέταξες κανέναν 95xx πάνω και πολύ κράτησε 7 μήνες. Αλλά ακόμα και με 83xx δεν τραβάει o.c. Άλλαξες τίποτα πάστα στον επεξεργαστή πρόσφατα? Γιατί έχω παρατηρήσει πολλούς να τραβάνε την ψύχτρα και τώρα που κάνει κρύο και είναι παγωμένη, στους amd να τραβάνε και επεξεργαστή από πάνω μαζί και να στραβώνουν pins Πάντως ναι η μητρική είναι. Τώρα από τι έγινε λίγο δύσκολο γιατί δεν μας δίνεις και πολλές πληροφορίες
iason55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ναι . Επεξεργαστής είμαι παλιουτσικος i5 6 ετιας . Πάστα δε άλλαξα . Το πρόβλημα το είχα και πριν αφαιρέσω τον επεξεργαστή για να τον καθαρίσω. Οπως βλέπετε είμαι άσχετος . Το μόνο που κάνω χρήση είναι ιντερνέτ για αυτό δε θέλω να δοσω λευτα για καινούργια . Και έλεγα μπας και φτιάχνετε Λέτε να μη είναι καλός συνδυασμός το τροφοδοτικό με τη μητρική αυτή ?
Sakiz105 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Όνομα : ASRock 970 . και λες για i5? Κάτι δεν πάει καλά 2
iason55 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ραμ κορσαιρ δδρ 3 βεμγζεανσε Νομίζω πως το τροφοδοτικό και η μητρική δε έχουν καλή χημεία και καίγεται η μητρική
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τι μας λες ωρε; Που κολλάει η 970 με τον ι5; Επίσης γράφει σωστά για να καταλαβαίνουμε. Δώσε όλα τα ονόματα από τα κομμάτια. Αριθμούς μοντέλα κτλ μπας και βγάλουμε άκρη. Με το τσιγκελι στα βγάζουμε.
Alexlooker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχω αγορά μια μητρική γύρω στους 7 μήνες και είναι η δεύτερη που περνώ . Όνομα : ASRock 970 . Εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με τη προηγούμενη . Δε δουλεύει τίποτα . Μόνο τα ανεμιστήρα . Δλδ οθόνη δε βγάζει ττπ πληκτρολόγιο ποντίκι νεκρό . Φταίει η μητρική η κάτι τη χαλάει σε μάκρος χρόνου Αγοραζεις μεταχιρισμενες μιτρικες;
agelos89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα μνημών με μητρική μια δεν έχεις εικόνα ?αυτο το οποίο προτείνω είναι να. Βάλεις ένα ηχεία κι πάνω στην μητρική να μας πεις τι είδους κάνει κατά την έναρξη ΕΑΝσου κάνει
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ενδιαφερον εχει... Περιμενω κι εγω να δω πως μπαινει ο ι5 στην 970... Εχω εναν q6600 που καθεται και λεω να τον πατενταρω σε μια soyo pentium 3 που εχω... Πες μας το μυστικο σου μαγε! (Χουμορ χουμορ...) 1
Qless Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωση πως φταιει το socket lever του am3 που δεν συγκρατει τον ,i5 το δοκιμασε να τον κολλησεις στο σοκετ η με logo στιγμης η με τσιχλοφουσκα λογικα θα δουλεψει 1
Alexlooker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-_9m7xkzwnQ Υποθετω οτι η τεχνικη ειναι παρομοια. Το χτυπημα του σφυριου παντως, λογω κραδασμων καταπονει την μητρικη. Υ.Γ. εμεις ομως αγοραζουμε durable motherboards! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα