Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγορά μια μητρική γύρω στους 7 μήνες και είναι η δεύτερη που περνώ . Όνομα : ASRock 970 . Εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με τη προηγούμενη . Δε δουλεύει τίποτα . Μόνο τα ανεμιστήρα . Δλδ οθόνη δε βγάζει ττπ πληκτρολόγιο ποντίκι νεκρό . Φταίει η μητρική η κάτι τη χαλάει σε μάκρος χρόνου

Δημοσ.

πλήρεις σύστημα? (μαζί με μάρκα τροφοδοτικού) επίσης έχει σταθερό ρεύμα η περιοχή η κάνει πολλές διακοπές?

• Like 1
Δημοσ.

Δε πέφτει το ρεύμα στη περιοχή . Το τροφοδοτικό είναι thermaltake hamburg-530w

Κάρτα γραφικών msi r 7700

Επεξεργαστής? Γιατί αν του πέταξες κανέναν 95xx πάνω και πολύ κράτησε 7 μήνες. Αλλά ακόμα και με 83xx δεν τραβάει o.c.

Άλλαξες τίποτα πάστα στον επεξεργαστή πρόσφατα? Γιατί έχω παρατηρήσει πολλούς να τραβάνε την ψύχτρα και τώρα που κάνει κρύο και είναι παγωμένη, στους amd να τραβάνε και επεξεργαστή από πάνω μαζί και να στραβώνουν pins

Πάντως ναι η μητρική είναι. Τώρα από τι έγινε λίγο δύσκολο γιατί δεν μας δίνεις και πολλές πληροφορίες

Δημοσ.

Ναι . Επεξεργαστής είμαι παλιουτσικος i5 6 ετιας . Πάστα δε άλλαξα . Το πρόβλημα το είχα και πριν αφαιρέσω τον επεξεργαστή για να τον καθαρίσω. Οπως βλέπετε είμαι άσχετος . Το μόνο που κάνω χρήση είναι ιντερνέτ για αυτό δε θέλω να δοσω λευτα για καινούργια . Και έλεγα μπας και φτιάχνετε

Λέτε να μη είναι καλός συνδυασμός το τροφοδοτικό με τη μητρική αυτή ?

Δημοσ.

Ραμ κορσαιρ δδρ 3 βεμγζεανσε

Νομίζω πως το τροφοδοτικό και η μητρική δε έχουν καλή χημεία και καίγεται η μητρική

Δημοσ.

Τι μας λες ωρε; Που κολλάει η 970 με τον ι5; Επίσης γράφει σωστά για να καταλαβαίνουμε.

Δώσε όλα τα ονόματα από τα κομμάτια. Αριθμούς μοντέλα κτλ μπας και βγάλουμε άκρη. Με το τσιγκελι στα βγάζουμε.

Δημοσ.

Έχω αγορά μια μητρική γύρω στους 7 μήνες και είναι η δεύτερη που περνώ . Όνομα : ASRock 970 . Εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με τη προηγούμενη . Δε δουλεύει τίποτα . Μόνο τα ανεμιστήρα . Δλδ οθόνη δε βγάζει ττπ πληκτρολόγιο ποντίκι νεκρό . Φταίει η μητρική η κάτι τη χαλάει σε μάκρος χρόνου

Αγοραζεις  μεταχιρισμενες  μιτρικες;

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα μνημών με μητρική μια δεν έχεις εικόνα ?αυτο το οποίο προτείνω είναι να. Βάλεις ένα ηχεία κι πάνω στην μητρική να μας πεις τι είδους κάνει κατά την έναρξη ΕΑΝσου κάνει

Δημοσ.

Ενδιαφερον εχει... Περιμενω κι εγω να δω πως μπαινει ο ι5 στην 970...

Εχω εναν q6600 που καθεται και λεω να τον πατενταρω σε μια soyo pentium 3 που εχω... :-)

Πες μας το μυστικο σου μαγε! :-D (Χουμορ χουμορ...)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως φταιει το socket lever του am3 που δεν συγκρατει τον ,i5 το δοκιμασε να τον κολλησεις στο σοκετ η με logo στιγμης η με τσιχλοφουσκα λογικα θα δουλεψει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...