pesto1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Από το σχετικό thread των ειδήσεων, νομίζω αποτελεί προσφορά προς συζήτηση... Οι καταναλωτές μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά της GoPro Hero action κάμερας με τιμή €58 η οποία όμως πέφται στα €53 με τη χρήση του κουπονιού LSR5084. Τι λέτε, αξίζει (αν είναι η original...)? Και αν ναι, υπάρχει τελωνείο?
maroulisk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Video Resolution: 1080P 30fps, 720P 60fps SuperView, 720P 60fps Οτι και να λεει το ονομα νομιζω ειναι πολυ πισω ... 2
pesto1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τελωνείο τουλάχιστον ξέρουμε αν παίζει?
kamennos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 από κάτω τους έχουν ρωτήσει διάφορα και μεταξύ άλλων λένε: -η κάμερα είναι official αλλά η συσκευασία και τα αξεσουάρ όχι -έχουν έναν ειδικό (!) τρόπο να παίρνουν το προϊόν γι'αυτό το πουλάνε τόσο χαμηλά -μοντέλο 2014 χωρίς οθόνη και χωρίς wifi Ακόμα και με αυτά τα χαρακτηριστικά, μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Παρόλο που υστερεί σε λειτουργίες/χαρακτηριστικά συγκριτικά με αυτές που κυκλοφορούν τώρα (προϊόν 3ετιας γαρ) νομίζω είναι μια χαρά για 1η επαφή με την κατηγορία (με την προϋπόθεση να είναι official φυσικά). 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 λοιπον επειδη ειχα κανενα χρονο gopro hero εχω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη με πολυ καλο φακο και κανει ωραια βιντεακια. αλλα ως εκει. δηλαδη αν θελεις ενα 720 με 60 καρε η 1080 με 30 καρε απλο βιντεακι απο διακοπες η βολτες η καποιο extreme sport που κανεις ειναι οκ αλλα δεν κανει και παπαδες. δεν εχει οθονη πισω παρα μονο μια μικρη μπροστα για τις ρυθμισεις.δεν εχει wifi ολα γραφονται στην καρτα μνημης, ουτε κατω από το νερο εχει θεματα με το καπακι της που σφραγιζει δεν βαζει σταγονα μεσα. αν οντως ισχυει η τιμη και δεν ειναι καμια απατη (που δεν νομιζω ειναι παλιο μοντελο) ειναι οκ σε αυτα τα λεφτα. τελευταια φορα την ειχα πετυχει αν θυμαμαι καλα κωτσοβολο στα 89 ευρω αξεσουάρ στα κινεζομαγαζα υπαρχουν με το κιλο και πανφθηνα. 1
xoxlasae Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αν αυτη η καμερα θεωρειται η gopro hero 1 η πρωτη που βγηκε..τοτε δεν ειναι ετσι ...γιατι την hero 1 την εχω μπροστα μου(decor στο γραφειο) και δεν εχει καμια σχεση με αυτη στο tomtop...
agisilaosko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά είναι της σειράς sessions(η φθηνά σειρά). Και είναι 2014 μοντέλο. Απλά συν των προαναφερθέντων δεν έχει ούτε σταθεροποιητή .
pesto1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το ότι είναι από China Warehouse δημιουργεί θέμα με το τελεωνείο? Και αν ναι, για τι ποσό μιλάμε?
DEREK4A Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, από το ανωτέρω κατάστημα αγόρασα ένα ραδιάκι με την μπαταρία του να ειναι dead https://www.tomtop.com/p-v460.html και ένα ρολόι που δείχνει την ώρα και στον τοίχο (αλλά δεν) https://www.tomtop.com/p-h8627.html Φαινόντουσαν σαν να είχαν γίνει επιστροφή από κάποιους άλλους πελάτες. Δεν ασχολήθηκα με την επιστροφή διότι η αξία τους είναι περίπου όσο τα μεταφορικά για Κίνα. Το ΤΟΜΤΟΡ πήρε άκυρο.
kostasbm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 αν εστελνε απο την αποθηκη Γερμανιας καλα θα ηταν ....απο Κινα και με κινδυνο για τελωνειο ρισκαρει καποιος που ενδιαφερεται
pesto1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το ρίσκο, πόσο είναι σε ευρώ για τα 50κάτι ευρώ που κοστίζει η μηχανή? Και για τι πιθανότητα μιλάμε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Η δικη μου εμπειρια απο το μαγαζι: Γραφτηκα αρχες καλοκαιριου για να παρω ενα σπινερ. Και ηταν κακης ποιοτητας με διαρκεια περιστροφης 20 δευτ. - σκουριασμενο το ρουλεμαν του, σκουριες μεσα στο κλειστο διαφανο σακουλακι του προιοντος με το SKU. Παρα την αθλια κατασταση του που φαινονταν αμεσως σε αυτον που το πηρε και το ετοιμασε για να φυγει, το εστειλαν ετσι! Δεν εκανα 2η αγορα ποτε...
citiz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ειναι καμερα ειναι πολυ καλή, απο το να παρεις μια οτι να ναι κινεζικη και με μεγαλη διαρκεια η μπαταρια. Τωρα για το μαγαζι και το τελωνειο δεν ξερω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα