webparts Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ κύριε *********, με αυτό το e-mail θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι για το (TEL.040471) SAMSUNG STEREO HEADSET EO-IG955 TUNED BY AKG BLACK BULK που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας έχει εξαντληθεί, παρά τις προσπάθειές μας για την εύρεσή του. Βρισκόμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε το (TEL.014296) SAMSUNG EO-HS1303 STEREO HEADSET BLACK το οποίο σας προσφέρουμε στην τιμή των ******* η το (TEL.020722) SAMSUNG HEADSET EO-EG920BB HYBRID BLACK το οποίο σας προσφέρουμε στην τιμή των ***** ! Παρακαλούμε σημειώστε ότι η προσφορά ισχύει για τις 10 επόμενες ημερολογιακές μέρες ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
stefanidisg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Να πω και εγώ τη γνώμη μου αφού μόλις τα παρέλαβα.ποιότητα φοβερή, ακουστική τι να πω έμεινα με το στόμα ανοιχτό, μπάσο τρανταζε το κεφάλι μου, πρίμα γλυκά και δεν σε κουράζουν.σίγουρα είναι γνήσια γιατί η ποιότητά τους στην κατασκευή φαίνετε , ακόμα και ζελατίνα στα γράμματα AKG έχει, το καλώδιο και τα πλαστικά έχουν μια φοβερή αίσθηση. Μόλις τα Σύνδεσα σε xiaomi 3s μου ζήτησε να ρυθμίσω τα κουμπιά + και - , το hands free δουλεύει κανονικά. Έπαιξα και λίγο με τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστη μέσα στο κινητό και απολαμβάνω τέλειο ήχο. Κάτοχος πολλών ακουστικών μπορώ να πω ο ήχος είναι τέλειος, και βλακεία που δεν παράγγειλα 2-3 καθώς με τόσα που διάβασα εδώ φοβήθηκα και ήταν η τελευταία μέρα να τα παραλάβω. Η συσκευασία είχε και τρία εξτρα σφουγγάρακια . 1
greekboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδια πατώντας στο αρχικό λινκ βγάζει τωρα τα SAMSUNG HEADSET EO-EG920BB HYBRID BLACK στα 4,19ε. Είναι από το νέο newsletter. Νομίζω καλή τιμή και αυτή ετσί? εγώ τσιμπησα ενα ζευγαρι
manic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδια πατώντας στο αρχικό λινκ βγάζει τωρα τα SAMSUNG HEADSET EO-EG920BB HYBRID BLACK στα 4,19ε. Είναι από το νέο newsletter. Νομίζω καλή τιμή και αυτή ετσί? εγώ τσιμπησα ενα ζευγαρι οχι και μην τα πάρεις είναι τα ίδια του s7 που έχω και δεν αξίζουν
led zeppelin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ κι εγώ!!! Μόλις τα παρέλαβα και κάθομαι με καφεδάκι στο λιμάνι του Βόλου και τα χαίρομαι... Να πω επίσης πως έχοντας αλλάξει πολλά ακουστικά για το κινητό, ψείρες πάντα, αυτά έχουν πολύ καλή εφαρμογή μέσα στο αυτί. Η ποιότητα του ήχου μου θυμίζει κάποια jbl αρκετά πιο ακριβά που είχα χρόνια πριν. Και πάλι ευχαριστώ.
Sadako Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ειλικρινά από όσα έχω διαβάσει και έχω δει (επειδή τα πήρα κι εγώ) ειλικρινά είναι σαν να είχαν ένα τσουβάλι με αυθεντικά και με κινεζιές και δίνουν με κλήρο στον καθένα ό,τι θέλουν. Άλλοι έχουν παράπονα στον ήχο άλλοι ακούν τέλεια, άλλοι παραλαμβάνουν συσκευασία με εξτρά μαξιλαράκια κι άλλοι (μέσα σε αυτούς κι εγώ) χύμα σε ένα σακουλάκι zip-lock και μέσα τα ακουστικά τυλιγμένα με σκληρό πλαστικό με ένα αυτοκόλλητο με τον κωδικό του προϊόντος και QR code. Σε εμένα πάντως το R είναι προς τα μέσα και το L (μαζί με την βουλίτσα από κάτω) προς τα έξω (!!!!) Από ήχο, οκ τι να πω, ικανοποιητικός, δεν έχω ακούσει και παράπονα από άλλους ως τώρα, δεν έχω δοκιμάσει με πιο μεγάλα μαξιλαράκια (έχω αρκετά σε bulk από eBay) να δω μήπως βελτιωθούν τα μπάσα...
Sadako Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μπα, καμία σχέση με όπως τα πήρα εγώ (και άλλοι από ό,τι κατάλαβα) ένα σακουλάκι ziplock Και τυλιγμένα σε πλαστικό, το οποίο γράφει πίσω Made in China...
Galaxy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και σε μένα χύμα με σακουλάκι και χωρίς άλλα μεγεθη για τα αυτιά , πολύ παράξενα πράματα να δίνουν 2 ειδών συσκευασίες , όχι ότι ήταν και καμια πανάκριβη αγορα αλλα λέμε ...
StigmaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα, made in Vietnam, είχαν και μαξιλαράκια μαζί. Εξαιρετικός ήχος, και μπάσο και πρίμα. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο σε xiaomi note 4 όμως.
winzig Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Οποιος αλλαξει τα earpads με τα αμεσως μεγαλυτερα θα αντιληφθει οτι πραγματικα τα ακουστικα εχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ηχο και μπασο. VFM ασυζητητι!
DownUNDERground Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γενικά να ξέρετε ότι στα in-ear η επιλογή των σωστών earpads για να κάτσουν τα ακουστικά καλά στα αυτιά μας παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο μπάσο. Οπότε πειραματιστείτε και μη μένετε αναγκαστικά σε αυτά που έχουν φορεμένα όταν σας έρχονται. 1
FiKiFiKi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σε εμάς που δεν είχε extra earpads που μπορούμε να βρούμε;
stefanidisg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δεν νομίζω πως παίζει μεγάλο ρόλο, απλώς αν είναι λίγο μεγάλο δεν μπαίνει καλά μέσα στο αυτί και δεν απομονώνονται οι λοιποί ήχοι, αυτό που είναι λίγο μικρά μπαίνει καλά μέσα στο αυτί και με αυτή την κατασκευή που έχει αυτό το ακουστικό εφαρμόζει πολύ καλά και δημιουργεί πολύ καλό μπάσο.
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα, made in Vietnam, είχαν και μαξιλαράκια μαζί. Εξαιρετικός ήχος, και μπάσο και πρίμα. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο σε xiaomi note 4 όμως. για το μικρόφωνο κατέβασε την εφαρμογή sound about στο play store
Προτεινόμενες αναρτήσεις