teosard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 εγώ νομίζω πάντως ότι είναι αυθεντικά. σήμερα τα πήρα από eshop και είχαν και έξτρα earbuds, και σήμερα ήρθε και από την ίδια τη samsung ένα ζευγάρι oem, γιατί αυτά που ειχα στο s8 είχαν χαλάσει και μου έστειλαν καινούρια. Δεν μπορώ να εντοπίσω καμία διαφορά μεταξύ των 2, εμφανισιακά τουλάχιστον Εμφανισιακά ναι αλλά στο ήχο? Εκεί είναι ίδια?
makhs5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 εγώ νομίζω πάντως ότι είναι αυθεντικά. σήμερα τα πήρα από eshop και είχαν και έξτρα earbuds, και σήμερα ήρθε και από την ίδια τη samsung ένα ζευγάρι oem, γιατί αυτά που ειχα στο s8 είχαν χαλάσει και μου έστειλαν καινούρια. Δεν μπορώ να εντοπίσω καμία διαφορά μεταξύ των 2, εμφανισιακά τουλάχιστον Το θεμα δεν είναι "εμφανισιακα". Το θεμα είναι η "ποιοτητα" του ηχου φιλε μου αν εχει διαφορα. Εχεις δει fake αντικείμενα που να μην μπορεις εξωτερικα να ξεχωρισεις το παραμικρο? Υπαρχουν απεριόριστα τετοια.
spacestar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα δεν είναι "εμφανισιακα". Το θεμα είναι η "ποιοτητα" του ηχου φιλε μου αν εχει διαφορα. Εχεις δει fake αντικείμενα που να μην μπορεις εξωτερικα να ξεχωρισεις το παραμικρο? Υπαρχουν απεριόριστα τετοια. τώρα τα έμπλεξα και δεν ξέρω ποιο είναι του eshop και ποιο είναι από τη samsung Δεν έχω δει fake που να μην μπορείς να τα ξεχωρίσεις με λεπτομερή έλεγχο. πάντα κάτι ξεφεύγει, είτε στην αφή, είτε στο χρώμα, είτε στην ποιότητα. έχουν ακόμα και το ίδιο προστατευτικό αυτοκολλητάκι πάνω τα ακουστικά. ΟΚ θα μου πείς αυτό είναι το πιο εύκολο να αντιγράψεις. Αλλά ρε παιδιά να έχει μπει τόση μαεστρία και λεπτομέρεια για να αντιγράψουν ακουστικά των 10 ευρώ? γιατί να μην αντιγράψουν τα beat
teosard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 τώρα τα έμπλεξα και δεν ξέρω ποιο είναι του eshop και ποιο είναι από τη samsung Οποιο δεν εχει μπασο ειναι του eshop
makhs5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Οποιο δεν εχει μπασο ειναι του eshop Σωστος τώρα τα έμπλεξα και δεν ξέρω ποιο είναι του eshop και ποιο είναι από τη samsung Δεν έχω δει fake που να μην μπορείς να τα ξεχωρίσεις με λεπτομερή έλεγχο. πάντα κάτι ξεφεύγει, είτε στην αφή, είτε στο χρώμα, είτε στην ποιότητα. έχουν ακόμα και το προστατευτικό αυτοκολλητάκι πάνω στα ακουστικά. ΟΚ θα μου πείς αυτό είναι το πιο εύκολο να αντιγράψεις. Αλλά ρε παιδιά να έχει μπει τόση μαεστρία και λεπτομέρεια για να αντιγράψουν ακουστικά των 10 ευρώ? Κι όμως υπαρχουν πολλα τετοια, ανεξαρτητα αν εσυ ειχες κακες απομιμισεις. Υπαρχουν απομιμισεις που μονο εσωτερικα από τα κυκλώματα μπορεις να τις καταλάβεις. Από πουθενα αλλου.
Xero1991 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αν θεωρήσουμε την φώτο της 4-5 σελίδας, με τα κόκκινα πλαίσια, ότι είναι genuine, τότε τα made in vietnam είναι αυθεντικά(ή έστω 4-5 παρτίδες που είδα).
numb75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τα δικά μου μόνο "άμπασα" δεν τα λες. Στο σημείο που διακλαδώνονται τα καλώδια γράφει CHINA και πίσω από αυτό CY...
pesto1980 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Και μενα China και CY στο ιδιο σημειο και το μπασο ειναι πραγματικα ανυπαρκτο!
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το sound about το δοκιμάσατε; και πάλι δεν παίζει το μικρόφωνο; σε μένα παίζει ενώ δεν έπαιζε χωρίς το sound about σε HTC 10
pesto1980 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν, διορθώνω για το πρόβλημα με το μπάσο. Τα earbuds είναι η αιτία. Τα πολύ μικρά που ήταν τα μοναδικά στην δικιά μου συσκευασία εξαφανίζουν εντελώς το μπάσο, αφού δεν υπάρχει καθόλου εφαρμογή στο αυτί. Όταν τοποθετηθούν μεγαλύτερα, διορθώνεται κατευθείαν η κατάσταση και εμφανίζεται το μπάσο!
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αν θεωρήσουμε την φώτο της 4-5 σελίδας, με τα κόκκινα πλαίσια, ότι είναι genuine, τότε τα made in vietnam είναι αυθεντικά(ή έστω 4-5 παρτίδες που είδα). στις φώτο με τα κόκκινα πλαίσια είναι γνήσια 100% του s8+
Xero1991 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 στις φώτο με τα κόκκινα πλαίσια είναι γνήσια 100% του s8+ Μάλιστα. Σύμφωνα λοιπόν με τις φώτο, και αυτά που έλαβα(τα made in vietnam που είχαν και ανταλλακτικά earbuds) αν εξαιρέσεις αυτό με το R που δεν κατάλαβα πως το κοιτάμε , τότε όλα τα άλλα κάνουν match. Υ.Γ Επειδή διάβασα το thread, τώρα περιπτώσεις που απέξω είναι ολόιδια με τα γνήσια και μηχανικά μέσα μούφα, ε δεν μπορώ να ξέρω
ziaba Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα. Σύμφωνα λοιπόν με τις φώτο, και αυτά που έλαβα(τα made in vietnam που είχαν και ανταλλακτικά earbuds) αν εξαιρέσεις αυτό με το R που δεν κατάλαβα πως το κοιτάμε , τότε όλα τα άλλα κάνουν match. Υ.Γ Επειδή διάβασα το thread, τώρα περιπτώσεις που απέξω είναι ολόιδια με τα γνήσια και μηχανικά μέσα μούφα, ε δεν μπορώ να ξέρω στα μη γνήσια το γραμμα R (σημάδι στο δεξί ακουστικό) προεξέχει όπως και το L στο αριστερό ενώ στα αυθεντικά όπως στην εικόνα παρακάτω όχι
TEOKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 στα μη γνήσια το γραμμα R (σημάδι στο δεξί ακουστικό) προεξέχει όπως και το L στο αριστερό ενώ στα αυθεντικά όπως στην εικόνα παρακάτω όχι Αυτά είναι Βιετνάμ . Αυθεντικά είναι ε;
ziaba Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 απ ότι δείχνει ναι λογικά είναι τα γνήσια δεν είμαι προμηθευτής του eshop ούτε έχω κάποια παραπάνω σχέση για να γνωρίζω 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις