Προς το περιεχόμενο

Samsung Tangle-Free Earphones Tuned by AKG (EO-IG955) 11,90 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σε αυτούς που τα έχουν πάρει και δοκιμάσει, αν και δεν είμαι ειδικός... Το μπάσο που είναι???? Γιατί δεν ακούγεται καθόλου??? Δοκιμή και με απλά ακουστικά samsung στο ίδιο τραγούδι youtube και ακούγεται πολύ χειρότερα με τα AKG, χωρίς να ακούγεται καθόλου μπάσο! Συμβαίνει το ίδιο σε όλους?

Δημοσ.

Βρε παιδια, εσεις πιστευετε ότι είναι αυθεντικα αυτά και σε αυτή τη τιμη? Sorry αλλα εγω δε το πιστευω

Δημοσ.

Ίδια αίσθηση έχω και γω για το μπάσο. Στα πρίμα τα πάει αρκετά καλά.

Με τα eartips που έχει δεν γίνεται δουλειά όντως . Εγώ έβαλα τα ποιο μεγάλα που είχα απο άλλα ακουστικα και παίζει καλούτσικο μπάσο , πρέπει να κλείνει καλά το αυτί και να είναι κάπως μέσα για να ακούς ποιο σωστά τον ήχο  .

makhs5   

Αυτο θα μας την λύσει την απορία κάποιος που έχει τα ακουστικά απο S8 και τα ακούσει συγκριτικά και τα 2 .

Δημοσ.

ακούγεται πολύ χειρότερα με τα AKG

Δεν είναι AKG, είναι “tuned by AKG”, δηλαδή είναι Samsung που - υποτίθεται - έχουν ρυθμιστεί από την AKG να αποδίδουν σύμφωνα με τα στάνταρ της.

Δημοσ.

Αυτο θα μας την λύσει την απορία κάποιος που έχει τα ακουστικά απο S8 και τα ακούσει συγκριτικά και τα 2 .

Ακριβως. Που οποιος εχει από το S8 να ποσταρει να μας πει ποιοτητα ηχου σε σχεση με αλλα ακουστικα Samsung. Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω ότι αυτά τα τοσο χαμηλης τιμης δεν μπορει να είναι αυθεντικα. Γι αυτό και η τοσο χαμηλη τιμη τους. 

Δημοσ.

Μάλλον αυτά λέει ο φίλος, το δεύτερο κομμάτι free μεταφορικά.

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-GALAXY-S8-8PLUS-HEADPHONES-AKG-HANDS-FREE-IN-EAR-EARPHONES-S7-S6-S5-NOTE/152743350940?hash=item239036929c:g:wi4AAOSwc9hZ5OGQ#rwid

Ναι αυτά είναι.πιστευω ότι είναι πολύ καλύτερη προσφορά.

14 ε και τα 2?

Ναι και αν δεν πρόσεχα και δεν πληρωνα με πιστωτική εθνικής μεσω με paypal θα έβγαινε και κανα ευρώ λιγοτετα

Μπορείς να στείλεις το link;

Το link το έδωσε ο φίλος παραπάνω.

Έκλεισε το κινητό από μπαταρία αλλιώς θα απαντούσα πιο νωρίς.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και εγω και θα τα επιστρεψω.Δεν είναι τα αυθεντικά. Ο ήχος δεν εχει καμιά σχέση με τα AKG που ειχα  οταν ειχα το s8 plus. To μπάσο είναι ανύπαρκτο και το δοκίμασα σε πολλές πηγές. Εγω εχω τα made in vietnam 

Δημοσ.

Βρε παιδια απλη λογικη, σιγα μην ηταν αυθεντικα σε τετοια τιμη χωμα

Γιατί να μην είναι; Κοίτα παλαιότερα προσφορά σε ΑΚG οριτζιναλ με τιμή χώμα

http://www.insomnia.gr/topic/649549-headphones-akg-q460-quincy-jones-20-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7/?view=findpost&p=55850763&hl=%2Bakg+%2Bq460

Σήμερα παρέλαβα και εγω και θα τα επιστρεψω.Δεν είναι τα αυθεντικά. Ο ήχος δεν εχει καμιά σχέση με τα AKG που ειχα  οταν ειχα το s8 plus. To μπάσο είναι ανύπαρκτο και το δοκίμασα σε πολλές πηγές. Εγω εχω τα made in vietnam 

Πιο πριν αναφέρθηκε το ίδιο θέμα και κάποιοι λένε ότι είναι τα earbuds. Κοίταξε μήπως έχεις μεγαλύτερα να βάλεις να δεις αν δίνουν μπάσο. Επισης στα πρώτα ποστς εχει φώτο τα αυθεντικά και τα fake για σύγκριση

Δημοσ.

Βρε παιδια απλη λογικη, σιγα μην ηταν αυθεντικα σε τετοια τιμη χωμα

"Λογικό"

Αν δεν είναι αυθεντικά δεν θα έπρεπε να λένε Samsung και είναι μέγα λάθος του e-shop..

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι; Κοίτα παλαιότερα προσφορά σε ΑΚG οριτζιναλ με τιμή χώμα

http://www.insomnia.gr/topic/649549-headphones-akg-q460-quincy-jones-20-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7/?view=findpost&p=55850763&hl=%2Bakg+%2Bq460

Πιο πριν αναφέρθηκε το ίδιο θέμα και κάποιοι λένε ότι είναι τα earbuds. Κοίταξε μήπως έχεις μεγαλύτερα να βάλεις να δεις αν δίνουν μπάσο. Επίσης στα πρώτα ποστς εχει φώτο τα αυθεντικά και τα fake για σύγκριση

Όχι φίλε είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που είχα του s8 plus.Σε εμφάνιση είναι σαν γνησια . Κοίταξα και τα προηγούμενα ποστ για τις διάφορες.Δεν ξέρω αν τα παιδιά που πήραν τα made in china αν είναι οκ. Πραγματικά καθόλου μπάσο.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ νομίζω πάντως ότι είναι αυθεντικά. σήμερα τα πήρα από eshop και είχαν και έξτρα earbuds, και σήμερα ήρθε και από την ίδια τη samsung ένα ζευγάρι oem (χωρίς earbuds όμως), γιατί αυτά που ειχα στο s8 είχαν χαλάσει και μου έστειλαν καινούρια. Δεν μπορώ να εντοπίσω καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ των 2, εμφανισιακά τουλάχιστον. Η μόνη διαφορά είναι εκεί που χωρίζει στο καλώδιο, όπου πίσω από το VIETNAM στο ένα γράφει "ΥΒ" ενώ στο άλλο "BJ"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...