Προς το περιεχόμενο

Samsung Tangle-Free Earphones Tuned by AKG (EO-IG955) 11,90 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει barcode άλλα δεν ξέρω πως να το ελέγξω. Πάντως λέει made in vietnam.

Η ποιότητα τους μου άρεσε. Όπως και ο ήχος τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρθαν και τα δικα μου made in china, ολα δουλευουν ρολοι, ηχος καλος , λιγο κατωτερα απο τα xiaomi αλλα αν θες τα xiaomi πρεπει να περιμενεις 1 μηνα...εγω παρελαβα σε μια μερα...

Επεξ/σία από dimos15
  • Like 1
Δημοσ.

ηρθαν και τα δικα μου made in china, ολα δουλευουν ρολοι, ηχος καλος , λιγο κατωτερα απο τα xiaomi αλλα αν θες τα xiaomi πρεπει να περιμενεις 1 μηνα...εγω παρελαβα σε μια μερα...

μακάρι να ταν μόνο ένας μήνας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παίδες ισχύει αυτο?

Μαξιλάρακια από εδώ παίρνουμε?

Λοιπόν μόλις παρέλαβα. Δοκιμασμένος σε s7 galaxy ο ήχος πολύ καθαρός,άλλη μια θετική μικρή λεπτομέρεια το κορδόνι αντί για καλώδιο. Επισης ΝΑΙ είχε μαξιλαρακια.

Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχει σε κάποιους. Κατάστημα παραλαβής Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.

Τα τσίμπησα και εγώ. Ευχαριστώ TS.

Δεν ξέρω που τα βρήκες αυτά με τα earbuds, εγώ δεν είχα μέσα. Ευτυχώς έχουν τα μικρά πάνω που ταιριάζουν μια χαρά στα δικά μου αυτιά. Made in China.

Επίσης μου αρέσει το σχήμα τους, που είναι τέτοιο ώστε να μπορώ να ξαπλώνω στο πλάι και να μην με ενοχλούν (δεν ξέρω αν έχω περίεργο αυτί, αλλά με τις κλασσικές ψείρες του παππού ενοχλούμουν).

Εμένα ο ήχος μου αρέσει, αλλά δεν αποτελώ κριτήριο, όλα μου αρέσουν.

Τέλος, μπορεί να μην μπερδεύεται το "υφασμάτινο" μέρος, αλλά έχει ένα τμήμα από το χειριστήριο και πιο κάτω μέχρι τα ακουστικά που είναι κλασσικό καλώδιο και μια χαρά μπλέκεται Είναι γύρω στο 0.2 m. Όλο το καλώδιο είναι 1.2 m (eshop specs, φαίνεται σωστό).

Και ψιλό - offtopic,

απορώ πως κάπως συγκρίνει αυτό που πάει και παίρνει τώρα με αυτό που θα έρθει τα Χριστούγεννα και αν. Αυτά τα ψώνια από Κίνα, σαν να κάνω επενδύσεις είναι. Αγοράζω τώρα και περιμένω να κερδίσω σε 10 χρόνια. Εγώ ο καημένος να καταναλώσω θέλω. Τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενεται νεα παραλαβη. Η τιμη παντως ειναι στα 11.90,τσιμπησα και εγω ενα ζευγαρι και οποτε ερθουν..
Ελπιζω μονο να μην ερθουν αλλα αντι αλλων..

Δημοσ.

Αναμενεται νεα παραλαβη. Η τιμη παντως ειναι στα 11.90,τσιμπησα και εγω ενα ζευγαρι και οποτε ερθουν..

Ελπιζω μονο να μην ερθουν αλλα αντι αλλων..

πρόσεξε μην σου έρθουν οι επιστροφές...
Δημοσ.

Από Vietnam . 3 ζευγάρια Earpads. Aπο ήχο μέτρια πράγματα. Π.χ σε σύγκριση με αυτά που είχε μέσα το s7 edge και το iPhone,αυτά της προσφορας είναι αρκετά χειρότερα αλλά πολύ βολικά στο αυτί σε σχέση με τα παραπάνω . Για το γυμναστήριο πάντως είναι μανούλα :)

( όπως όλα τα παρεμφερή είδη όμως θέλουν λίγες ώρες στρώσιμο ,θα δείξει.... )

post-68421-0-69372100-1509549223_thumb.jpeg

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθαν σε ένα δαφανές σακουλάκι χωρίς earpads.

Δεν ξέρω αν είναι από Βιετναμ ή Κινα.

Σαν κατασκευή μέτρια-τίποτα το ιδιαίτερο, ωραίο που έχει κορδόνι.

Σαν ηχητική απόδοση τα ακουστικά τα σπάνε. Σε αυτή την τιμή είναι ΚΛΟΠΗ.

Μου κάνει εντύπωση που τα βρίσκετε υποδεέστερα από τα earpods! (διαφορετικές παρτίδες?).

Ηχητικά μοιάζουν με τα sony mh1 (για όσους τα θυμούνται) αλλά με καλύτερα ελεγχόμενο μπάσο.

Aπό τα xba 2 που έχω ( https://www.whathifi.com/sony/xba-2ip/review ) είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα... 

• Like 1
Δημοσ.

Made in China σε εμένα, ίσως όσα είναι από Κίνα δεν έχουν μαξιλαράκια μαζί; ούτε τα δικά μου είχαν, ευχαριστώ πάντως τον ts επειδή έψαχνα earphones αφού κάθε μισό χρόνο το ένα από τα δύο ακουστικά κλασσικά χαλάει.

Δημοσ.

Προσωπικά με αφορμή το θέμα,έκανα μια αναζήτηση στο eBay για να τσεκάρω τιμές.λοιπον παρήγγειλα 2 κομμάτια με την ορίτζιναλ συσκευασία τους+μεταφορικά από UK στα 14ε στρογγυλά.παραλαμβανω σε μια βδομάδα.

Δημοσ.

Προσωπικά με αφορμή το θέμα,έκανα μια αναζήτηση στο eBay για να τσεκάρω τιμές.λοιπον παρήγγειλα 2 κομμάτια με την ορίτζιναλ συσκευασία τους+μεταφορικά από UK στα 14ε στρογγυλά.παραλαμβανω σε μια βδομάδα.

Μπορείς να στείλεις το link;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...