featherbrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμάστηκαν σήμερα σε xiaomi redmi note 3 pro με Lineage os 14.1 και δυστυχώς το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε. Δοκιμάστηκαν τα ίδια σε samsung s7 και ήταν μια χαρά. Από ήχο είναι αρκετά καλά λίγο κατώτερα απο τα xiaomi τα pro.
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το sound about το δοκιμάσατε; και πάλι δεν παίζει το μικρόφωνο;
AAAAALEKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μπορει κάποιος που εχει παραλαβει να ενημερωσει αν γραφουν ''made in China'' ή ''made in Vietnam''.
Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Με το soundabout δουλεύει στο OP5. Αλλά το θέμα είναι να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να βάλω άλλη εφαρμογή
batatoudis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για το θέμα που αναφέρετε με το μικρόφωνο. Είχε συζητηθεί παλαιότερα ότι υπάρχουν δυο διαφορετικές κατηγορίες βυσμάτων ανάλογα με το κινητό, ενώ υπάρχει και σχετικός αντάπτορας (νομίζω είχε συζητηθεί σε κάποια αντίστοιχη προσφορά ακουστικών μάρκας ericsson). Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε κάποια κινητά; Θα ψάξω αργότερα όταν έχω χρόνο να βρω τις σχετικές πληροφορίες.. Edit: Πράγματι αναφέρει κάτι σχετικό Site: εδώ στο πρώτο post 1
christakos07 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Με το soundabout δουλεύει στο OP5. Αλλά το θέμα είναι να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να βάλω άλλη εφαρμογή Δεν παίζουν χωρίς τερτίπια στο op5? Μάλλον δε θα παραλάβω
Galaxy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ σε χρόνο ρεκορ , τα δοκίμασα σε S7 όλα καλά , καλό ήχο σχετικά , όχι και κάτι ιδιαίτερο όπως θα περίμενα απο AKG αλλά για τα λεφτά τους αρκετά ικανοποιητικά . Σε σχέση με κάτι Xiaomi Mi piston 2 που έχω με το χρυσό μεταλλικό ακουστικό νομίζω οτι παίζουν λίγο χειρότερα απο πλευράς μπάσου και ευκρίνειας . Ευχαριστούμε TS ! Άλλαξα τα μικρά μαξιλαράκια που είχε μέσα με άλλα ποιο χοντρά που είχα απο άλλα ακουστικά , δεν είχε αλλό σετακι με τα ακουστικά δυστυχώς σε μένα . Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από Galaxy 1
Exploticon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 μολις παρελαβα εχει μαξιλαρακια μεσα σε ενα μαυρο χαρτακι που λεει EO-IG955 MADE IN VIETNAM απο ηχο πολυ καλο και τα μαξιλαρακια τελεια καθονται ακριβως στο αυτι edit:ακριβως ετσι τα πειρα η εικονα ειναι απο google
polisv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε lenovo phabplus δεν δουλεύουν ούτε με το soundabout
Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγώ τα επέστρεψα πίσω, έβγαλα πιστωτικό και θα πάω να πάρω τα Xiaomi Hybrid Pro HD.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 πόσταρα προσφορά στα Hybrid pro, οσο προλαβαίνετε βάλτε παραγγελεία. Εγώ έβαλα μία για δωράκι.
esertas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ παρέλαβα σήμερα, δεν ήταν όπως του παραπάνω Exploticon. Ήταν σκέτα σε ένα σακουλάκι χωρίς έξτρα μαξιλαράκια. Edit: σε μένα δουλεύει μια χαρά το μικρόφωνο. Xiaomi remi 3s.
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε Xiaomi Mi4c και Mi5 δουλεύουν μια χαρά. Είναι χωρίς έξτρα μαξιλαράκια όπως αναφέρει και ο esertas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις