Προς το περιεχόμενο

Samsung Tangle-Free Earphones Tuned by AKG (EO-IG955) 11,90 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έχω πρόβλημα. Σε εμένα δεν ξέρω αν φταίει το κινητό μου xiaomi redmi note 3 δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Ακούγεται μόνο θόρυβος. Επιστροφή αύριο

Ούτε στο δικό μου Xiaomi Redmi Note 4 δουλεύει το μικρόφωνο. Θέμα Xiaomi?

Κατά τ'άλλα αρκετά ευχαριστημένος από ποιότητα ήχου. Είχα εξαρχής τις αμφιβολίες μου για το αν είναι αυθεντικά ή όχι και συνειδητά τα αγόρασα με την πιθανότητα να μην είναι. Ε για να τα δίνουν bulk χωρίς χαρτιά χωρίς τίποτα, κάτι παίζει! 

Update: Με ένα search στο ebay με τον κωδικό EO-IG955 τα βγαζει πρωτα πρωτα με 4.31€, ακριβώς ίδια με αυτά που παρέλαβα εγώ από eshop. Και φυσικά γράφει ότι είναι OEM, δηλαδή όχι αυθεντικά. Τελικώς, στο θέμα: Προσφορά ίσως είναι γιατί στην ελλάδα πιο φθηνά δεν τα βρίσκεις, αλλά σαν αγορά γενικά δεν ξέρω αν αξίζει.

post-136008-0-74153400-1509421388_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ανεβάστε καμιά φώτο να δούμε αν είναι γνήσια του eshop

ftq9K7QnQ2262v3R1cJ_Mw.png

ylAag0W9Tmiv8qc6L_Hsrg.png

LINJ7cNuQMeB0oxzCX28GQ.png

τα γνήσια είναι αυτά με τα κόκκινα τετράγωνά έχουν τρυπούλα, το R είναι προς τα μέσα ... έχουν και την προστατευτική σίτα

• Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα. Της Xiaomi τα πιστόνια 3 τα θεωρώ πολύ ανώτερα και είχαν ίδια τιμή πριν 2-3 χρόνια που τα πήρα.

ανεβάστε καμιά φώτο να δούμε αν είναι γνήσια του eshop

ftq9K7QnQ2262v3R1cJ_Mw.png

ylAag0W9Tmiv8qc6L_Hsrg.png

LINJ7cNuQMeB0oxzCX28GQ.png

τα γνήσια είναι αυτά με τα κόκκινα τετράγωνά έχουν τρυπούλα, το R είναι προς τα μέσα ... έχουν και την προστατευτική σίτα

Τα γνήσια είναι τότε αυτά από το e-shop. Έχει και dot κάτω από το L.

Δημοσ.

αρα ειναι μουφα???

οεμ ρε παιδια σημαινει unknown manufct και συνηθιζεται σε φθηνοκινεζιες

με ξενερωσε ηδη το γεγονος οτι αλλαξαν το προιον   και βγαλαν τη θηκη,μπορει εστω καποιος  που τα πηρε να μας πει εντυπωσεις στον ηχο??

Δημοσ.

Έχει κανένας να προτείνει και eartips aka μαξιλαράκια, για εμάς που δε μας βολεύουν και πολύ αυτά που έχει;

Αν και δεν μου βγαίνου εύκολα, θα ήθελα να κάθονται καλύτερα μέσα στο αυτί μου.

Θα έπαιρνα κάποια με memory foam από ebay, αλλά θα προτιμούσα αν κάποιος είναι προσωπική εμπειρία.

αρα ειναι μουφα???

οεμ ρε παιδια σημαινει unknown manufct και συνηθιζεται σε φθηνοκινεζιες

με ξενερωσε ηδη το γεγονος οτι αλλαξαν το προιον   και βγαλαν τη θηκη,μπορει εστω καποιος  που τα πηρε να μας πει εντυπωσεις στον ηχο??

Όχι ρε συ, τα αυθεντικά είναι. Αυτό λέμε. Και σίτα έχουν και όλα τα σημάδια που έβαλε το παιδί που τα έχει από S8.

• Like 1
Δημοσ.

τα πηρα και εγω χθες απο e-shop Γαλατσιου. Πραγματι ειναι τα γνησια που περιγραφει και πιο πανω ο φιλος. 

Δημοσ.

συγνωμη αλλα ετσι δεν πρεπει να ερχεται το σετακι μαζι με τα eartips? Υποψιν δεν εβαλα τον συνδεσμο για να τα αγορασετε αλλα να δειτε την φωτο, πιστευω οτι ολα ειναι fake

https://www.ebay.com/itm/New-OEM-Samsung-Galaxy-S8-S8-AKG-Ear-Buds-Headphones-Stereo-Headset-EO-IG955/201984612817?_trkparms=aid%3D888007%26algo%3DDISC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D48740%26meid%3D117fc0b7efdd4a82b93925b5e0ad55ad%26pid%3D100009%26rk%3D2%26rkt%3D2%26sd%3D152714104111&_trksid=p2047675.c100009.m1982

Δημοσ.

Έχει κανένας να προτείνει και eartips aka μαξιλαράκια, για εμάς που δε μας βολεύουν και πολύ αυτά που έχει;

Αν και δεν μου βγαίνου εύκολα, θα ήθελα να κάθονται καλύτερα μέσα στο αυτί μου.

Θα έπαιρνα κάποια με memory foam από ebay, αλλά θα προτιμούσα αν κάποιος είναι προσωπική εμπειρία.

Όχι ρε συ, τα αυθεντικά είναι. Αυτό λέμε. Και σίτα έχουν και όλα τα σημάδια που έβαλε το παιδί που τα έχει από S8.

Είχα πάρει παλιότερα κάτι ΚΖ memory foam από ebay αλλά δεν ήταν καλά (άκαμπτα και μασίφ) και ας είχαν 3 μεγέθη μέσα στο κουτί. Πρόσφατα πήρα αυτά https://www.gearbest.com/headphone-accessories/pp_832192.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και είναι ελάχιστα μεγάλα για μένα.

Δημοσ.

τελικά με xiaomi το μικρόφωνο παίζει? 

επίσης το καλώδιο μπερδεύεται εύκολα?? μάλλον όχι γιατί είναι υφασμάτινο...

είχα τα xiaomi piston 3 αλλά χαλάσανε μετά από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης...τι λέτε??

θα την παλέψουν για τρέξιμο?

Δημοσ.

Αυτά τα ανταλλακτικά είναι συμβατά με όλες τις ψείρες γενικά; 

Είχα πάρει παλιότερα κάτι ΚΖ memory foam από ebay αλλά δεν ήταν καλά (άκαμπτα και μασίφ) και ας είχαν 3 μεγέθη μέσα στο κουτί. Πρόσφατα πήρα αυτά https://www.gearbest.com/headphone-accessories/pp_832192.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και είναι ελάχιστα μεγάλα για μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...