iCyd Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Παλι απο Crazy Sundays τα ακουστικα . Στα 9,79 ευρω . https://www.e-shop.gr/samsung-stereo-headset-eo-ig955-tuned-by-akg-black-bulk-p-TEL.040471
totomis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Παρέλαβα σήμερα στα 9.79. Bulk συσκευασία, made in Vietnam και έξτρα σιλικονες (ένα ζευγάρι μικρότερες και ένα ζευγάρι μεγαλύτερες από αυτές που έχουν πάνω) . Σύμφωνα με τις φώτο που υπάρχουν σε προηγούμενες σελίδες, είναι τα αυθεντικά. Αν και δεν είμαι και πολύ ειδικός, μου αρέσει αρκετά ο ήχος τους και το μπάσο που βγάζουν
desperados Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως τοσο εχουν και στα σκρουτζομαγαζα οποτε δεν ειναι προσφορα https://www.skroutz.gr/s/12011061/Samsung-Tangle-Free-Earphones-Tuned-by-AKG-EO-IG955.html Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από desperados
nikoskon Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αυτά του Zapals. Φίλος τις προάλλες πήρε από e-shop.gr τα "OEM Apple Earpods" τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα original. Επί τόπου τα σύγκρινα με τα δικά μου. Συνοπτικά: Λεπτότερο καλώδιο τα OEM/μούφα Καθόλου ηχομόνωση τα OEM/μούφα Καθόλου μπάσσο τα OEM/μούφα Υπερτονισμένα πρίμα τα OEM/μούφα Ποιός το ελέγχει αυτό το θέμα; Έχει νόημα να γίνει καταγγελία; (Ρητορικό) 1
gasgorth Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, nikoskon είπε Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αυτά του Zapals. Φίλος τις προάλλες πήρε από e-shop.gr τα "OEM Apple Earpods" τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα original. Επί τόπου τα σύγκρινα με τα δικά μου. Συνοπτικά: Λεπτότερο καλώδιο τα OEM/μούφα Καθόλου ηχομόνωση τα OEM/μούφα Καθόλου μπάσσο τα OEM/μούφα Υπερτονισμένα πρίμα τα OEM/μούφα Ποιός το ελέγχει αυτό το θέμα; Έχει νόημα να γίνει καταγγελία; (Ρητορικό) Εγώ πάντως που τα σύγκρινα με αυτά από Zapals έχουν ξεκάθαρα καλύτερο ήχο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από gasgorth
nikoskon Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, gasgorth είπε Εγώ πάντως που τα σύγκρινα με αυτά από Zapals έχουν ξεκάθαρα καλύτερο ήχο. Έχει αναφερθεί από παιδιά που παρηγγείλα περισσότερα του ενός από Zapals πως παίζουν διαφορετικές ποιότητες. Οπότε μάλλον έπεσες σε "καλό" κομμάτι.
gasgorth Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, nikoskon είπε Έχει αναφερθεί από παιδιά που παρηγγείλα περισσότερα του ενός από Zapals πως παίζουν διαφορετικές ποιότητες. Οπότε μάλλον έπεσες σε "καλό" κομμάτι. Δεν ξέρω σε εμένα ακούγονται πολύ καλύτερα από αυτά της Zapals και πιστεύω πως είναι γνήσια. Τώρα S8 δεν έχω για να μπορώ να συγκρίνω με αυτά που παρέχονται στη συσκευασία αλλά από τα ακούστικά που έρχεται μαζί το S7 που έχω αυτά από το e-shop ακούγονται καλύτερα. Τέλος πάντων για ακουστικά 10 Ευρώ είναι μία χαρά. Γνώμη μου πάντα έτσι. 1
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 αυτα απο zapals ειναι για τα σκουπιδια,πηρα 3 ζευγαρια και τα 3 εχουν ακριβως τον ιδιο μαπα ηχο. τα του e-shop ειναι ανωτερα,για να πω την αληθεια δεν τιθεται θεμα συγκρισης(σε σχεση με zapals)
johnnycer Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Παιδια για να προσθέσω για εγώ την εμπειρία μου: Πήρα 5 τεμάχια νομίζοντας οτι ειναι ευκαιρία... Παραγγελία κάπου στα Χριστούγεννα του 2017 Ήρθαν χθές και λεω μέσα μου τυχερός τελικά που δεν χάθηκαν... Να σημειώσω οτι έχω ήδη ενα απο το eshop, το οποιο μάλλον πρέπει να ειναι αυθεντικό μιας και ειμαι ευχαριστημένος. Δοκίμασα 4 απο τα 5 του zapals και δεν εχουν καμια σχέση με του eshop, ενώ είχαν προοπτικές εμφανισιακά τουλάχιστον... Κάτω του μετρίου ο ήχος, ακούγονται σαν ακουστικά του μονόευρου (αφου τοσο κάνουν )
felgiat Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εγώ παρήγγειλα από zapals και εχω και τα αυθεντικά του s8, οπότε θα τσ συγκρινω. Αλλά για να καταλάβω.....το συμπέρασμα από όσα λέτε όλοι εδώ είναι ότι κανένας δεν έχει τα αυθεντικά (zapals ή e-shop) απλά περισσότερες πιθανότητες έχεις να πετύχεις κάπως καλύτερα ακουστικά από το e-shop.....το οποίο όλο αυτό μου φαίνεται τραβηγμένο σενάριο. As μας πουν αυτοί που έχουν και τα αυθεντικά για να έχουμε μια αντικειμενική άποψη.
George! Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δεν παίζει το e-shop να μην δίνει γνήσια επειδή το έγραψε κάποιο μέλος που δεν τα έχει πάρει καν. Σύμφωνα με μέλη που τα αγόρασαν αλλά και από την προσωπική μου εμπειρία από άλλα αντίστοιχα προϊόντα, το e-shop φέρνει μόνο γνήσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις