sakis_the_fraud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ανεβάστε καμιά φώτο να δούμε αν είναι γνήσια του eshop τα γνήσια είναι αυτά με τα κόκκινα τετράγωνά έχουν τρυπούλα, το R είναι προς τα μέσα ... έχουν και την προστατευτική σίτα Εκτος απο τα παραπάνω, βρήκα αλλα 2 λινκ με σχετικές εικόνες. http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fthuthuat.taimienphi.vn%2Fcach-phan-biet-akg-samsung-s8-fake-tai-nghe-that-gia-chinh-hang-24024n.aspx&sandbox=1 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fvnreview.vn%2Ftu-van-di-dong%2F-%2Fview_content%2Fcontent%2F2181465%2F7-dau-hieu-phan-biet-tai-nghe-akg-di-kem-galaxy-s8-xin-va-nhai&sandbox=1 για να δουμε τι θα φερει το e-shop...
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αφήνω και αυτό εδώ. Τους έστειλα και ρώτησα.
sintalkas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εγώ πάντως θα παραλάβω αν δεν μου κάνουν θα τα βάλω εδώ ίδια τιμή
Voodooman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ziaba γιατί τα δίνεις δεν έχουν καλό ήχο σε σχέση με τα sony mh1 πως είναι? Να χωθώ και να πω ότι τα MH1 δεν με μαγεύουν πλέον όπως όταν πρωτοβγήκαν. Είχα αγοράσει 4 ζευγάρια να έχω stock, πήρα και ανταπτοράκια και πίστευα ότι έκλεισα από ψείρες για πάντα. Μετά δοκίμασα τα Quadbeat 3 (στα €14 πλέον στο skroutz) και τα βρήκα με πολύ μεγαλύτερη ένταση και δυνατότερο μπάζο. Αγόρασα από έξω τα Rock Zircon (€9!..) και τα πρίμα τους ήταν επίσης καλύτερα από των Sony. Τώρα πλέον έβαλα όλα τα Sony στην άκρη, απαλλάχθηκα από το ελαφρά ενοχλητικό ανταπτοράκι που χρειάζονταν και χρησιμοποιώ τα δύο αυτά ζευγάρια, ανάλογα αν θέλω πιο πολλά πρίμα ή μπάσα. Καλα, χρυσά τα MH1, αλλά θα έλεγα ότι πλέον έχουν ξεπεραστεί. Τα Samsung τα είδα και εγώ, αλλά δεν μπήκα στον πειρασμό, δεν θεωρώ ότι θα έχουν να δώσουν και πολλά. Παρήγγειλα και περιμένω τα Hybrid Pro HD, ελπίζω να μη με απογοητεύσουν. Δείτε αυτό το site, φαίνεται πως για εμάς που δεν είμαστε σκληροί audiophiles και απλά θελουμε αξιοπρεπέστατο ήχο, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μία περιουσία. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα μόλις και είναι όπως στις φωτο που ανέβασε ο ziaba. Άψογος ήχος με πολύ καλό μπάσο. Το μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά σε nexus 5x. Ηρθε χωρίς extra earpads όμως όπως έγραψα και πιο πάνω. (Βαριέμαι απίστευτα να ανεβάσω φωτογραφίες) Made in Vietnam επίσης. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από UsualSuspect__
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω προς τι οι αρνητικες αποψεις, χθες τα παρελαβα, αλλαξα σιλικονες με μεγαλυτερες, και ολα ειναι μια χαρα. Πολυ καλος ηχος με μπασο, καλες ψηλες. Μονο που στο τερμα, εχει μια μικρη παραμορφωση, αλλα μονο στο τερμα. Απο τα Xiaomi Pistons λιγο πιο καθαρα/σκληρα στα ψηλα. Κατασκευη καλη και εγγυηση e-shop.gr 6 μηνες. Στα 11.90 ευρω νομιζω ειναι τελεια προσφορα. Στο Moto G5 μου το handfree μικροφωνο λειτουργει μια χαρα επισης. Μολις παραγγειλα ενα ακομα κομματι.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τσέκαρα και το barcode και λέει ότι είναι τα αυθεντικά, οπότε όλα κομπλέ !
scyther666 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγω και ηταν με εσοχη στο R πανω στο ακουστικο, οπως αναφέρθηκε στις πιο πίσω σελιδες. Πολυ καλη κατασκευη, ωραιο καλωδιο και στιβαρα ακουστικα, αλλα ο ηχος τους εμενα με απογοητευσε πολυ. Αρκετά ισορροπημενα οσο αφορα μπασα/πριμα αλλα εχουν πολυ βαθος.
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγω και ηταν με εσοχη στο R πανω στο ακουστικο, οπως αναφέρθηκε στις πιο πίσω σελιδες. Πολυ καλη κατασκευη, ωραιο καλωδιο και στιβαρα ακουστικα, αλλα ο ηχος τους εμενα με απογοητευσε πολυ. Αρκετά ισορροπημενα οσο αφορα μπασα/πριμα αλλα εχουν πολυ βαθος. Άλλαξες earpads ; Αυτά που έχει είναι χάλια. Βάλε μεγαλύτερα αν έχεις και θα δεις τεράστια διαφορά. Εγώ είχα από κάτι άλλα handsfree και μόλις τα έβαλα, η μέρα με τη νύχτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Άλλαξες earpads ; Αυτά που έχει είναι χάλια. Βάλε μεγαλύτερα αν έχεις και θα δεις τεράστια διαφορά. Εγώ είχα από κάτι άλλα handsfree και μόλις τα έβαλα, η μέρα με τη νύχτα. Ειναι τελικα πολυ δυσκολο να βρεις ανταλακτικα στην Αθηνα για τα pads. Δεν εχω βρει πουθενα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι τελικα πολυ δυσκολο να βρεις ανταλακτικα στην Αθηνα για τα pads. Δεν εχω βρει πουθενα. Δεν έχω και εγώ να σου δώσω άλλα.. Έχουν ποστάρει διάφορα λινκς πιο πίσω σε περίπτωση που θες να παραγγείλεις απ έξω πάντως. Αν έχεις υπομονή, χτύπα Δεν θα χάσεις..
VonLoutsos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά ή τα Xiaomi Earphones Pro; Ιδού η απορία...
randy1989 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά ή τα Xiaomi Earphones Pro; Ιδού η απορία... εχω και τα 2. τα xiaomi ειναι καλυτερα, το μονο κακο ειναι οτι μπλεκονται πολυ ευκολα. αλλα ανετα τα xiaomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις