Προς το περιεχόμενο

Samsung Tangle-Free Earphones Tuned by AKG (EO-IG955) 11,90 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 18/11/2017 στις 9:49 ΠΜ, kosmasdel είπε

Βγαίνουν ακομα κινητα με omtp?

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κατάλαβα ότι το CTIA πλέον έχει επικρατήσει στα κινητά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό με το μικρόφωνο σε αρκετά κινητά? Μήπως υπάρχει περίπτωση κάποια από τα συγκεκριμένα ακουστικά (ίσως ανάλογα και με τη χώρα κατασκευής) να ακολουθούν διαφορετικό πρότυπο?

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραγγελία Παρασκευή Πρωί, στέλνουν μήνυμα στις 5 την ίδια μέρα για παραλαβή από κατάστημα. Made in China χωρίς extra earpads και το μπάσο ανύπαρκτο. Βάζω άλλα earpads που είχα και το μπάσο εμφανίστηκε.

Ευχαριστώ τον TS.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τα εχει δοκιμασει καποιος που εχει και τα "original" της συσκευασιας να μας πει αν ακουγονται το ιδιο? μην ειναι μαιμου και αυτα οπως τα sony που ειχαν τις προαλλες?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι αγοράζετε απο e-shop να αγοράσετε και μπανάνες γιατί είναι bulk προϊόν και δεν τις περιλαμβάνει στη συσκευασία.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ.
  Στις 10/12/2017 στις 12:56 ΜΜ, mpokwsths είπε

Όσοι αγοράζετε απο e-shop να αγοράσετε και μπανάνες γιατί είναι bulk και δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Που το στηρίζεις αυτό; Μην την φάμε και δροσιστούμε χειμωνιάτικά...

Δημοσ.

Αγορασμένα την προηγούμενη φορά. Δίπλα δίπλα με τα αυθεντικά, ακριβώς τα ίδια. Ηχος, ακριβώς ο ίδιος. Δεν βρήκαμε την παραμικρή διαφορά. Μου είχαν έρθει τα made in Vietnam.

Δημοσ.

Εχω να τα συγκρίνω με αλλα δυο ακουστικά. Sennheiser  CX215 και HD461g.

Τα AKG έχουνε λιγότερο μπασο και λιγότερη απομόνωση και απο τα δυο αλλά μου αρέσουν καλύτερα απο τα 215 σαν ήχος. Τα 461 ειναι άπιαστα σαν ηχος και άνεση αλλα κανουν 50 ευρο. Αν ειχα να διαλεξω μεταζι των AKG και τα 215 θα διάλεγα τα AKG αλλα οχι με τρομαχτική διαφορά.

Θέλουνε λιγάκι να τα συνηθίσεις στο αυτι σου και ισος να χρειαστείς μεγαλύτερα pads.

Στα 11 ευρο δεν υπάρχει τπτ καλύτερο νομιζω!

Πάρτε τα και το πολυ αν δεν σας κανουν κανε τα δωρο σε κανέναν γνωστό η τα εχει καβατζα. Αρκει να βρειτε επιπλέον μυτες.

Εχει κανενας να μου προτείνει pads απο σκρουτζομαγαζο?

Δημοσ.

Καλά, σύγκριση in-ear με over-ear δεν υφίσταται. Μιλάμε για μήλα με πορτοκάλια.

Στις 10/12/2017 στις 9:55 ΜΜ, mp44christos είπε

Στα 11 ευρο δεν υπάρχει τπτ καλύτερο νομιζω!

fingerwagging-smiley-emoticon.gif

Δημοσ.
  Στις 10/12/2017 στις 10:04 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Συγκρίνεις in-ear με over-ear για να βγει συμπέρασμα;;;  :rolleyes:

Αυτα εχω ο φτωχός τι να κανω...

Και ναι απο κινα μπορεις να βρεις τπτ xiaomi σε προσφορά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...