DownUNDERground Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σε εμάς που δεν είχε extra earpads που μπορούμε να βρούμε; Κάτι τέτοια κάνουν καλή δουλειά: https://www.ebay.com/sch/Consumer-Electronics/293/i.html?_from=R40&_nkw=universal+memory+foam Πάρε μια δεκάδα να έχεις να πορεύεσαι: https://www.ebay.com/itm/10-pcs-X-Black-Memory-Foam-Tips-Noise-Cancellation-In-ear-Earbud-Replacement-M/232452964577 Δεν νομίζω πως παίζει μεγάλο ρόλο, απλώς αν είναι λίγο μεγάλο δεν μπαίνει καλά μέσα στο αυτί και δεν απομονώνονται οι λοιποί ήχοι, αυτό που είναι λίγο μικρά μπαίνει καλά μέσα στο αυτί και με αυτή την κατασκευή που έχει αυτό το ακουστικό εφαρμόζει πολύ καλά και δημιουργεί πολύ καλό μπάσο. Παίζει ρόλο γιατί άμα δεν "ταπώσεις" καλά την κοιλότητα του αυτιού, η πίεση "δραπετεύει" και επομένως τα μπάσα πέφτουν. 2
teosard Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν φτάνει που μας έδωσαν μουφα ακουστικά δεν τα δέχονται και πίσω για λόγους υγιεινής λέει.Τα επέστρεψε κανένας άλλος;
axouu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν φτάνει που μας έδωσαν μουφα ακουστικά δεν τα δέχονται και πίσω για λόγους υγιεινής λέει.Τα επέστρεψε κανένας άλλος; το "μούφα" που κολλάει; 1
teosard Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 το "μούφα" που κολλάει; Εσύ πιστεύεις οτι είναι τα αυθεντικά? Άσε που στους μίσους μοιράστηκαν made in china και σε άλλους korea. Μερικοί είχαν earpads άλλοι δεν είχαν. Εμένα πάντως πιστεύω δεν είναι γνήσια λόγω ποιότητας ήχου.
axouu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εσύ πιστεύεις οτι είναι τα αυθεντικά? Άσε που στους μίσους μοιράστηκαν made in china και σε άλλους korea. Μερικοί είχαν earpads άλλοι δεν είχαν. Εμένα πάντως πιστεύω δεν είναι γνήσια λόγω ποιότητας ήχου. Δεν πιστεύω να είναι μούφα, σε εμένα προσωπικά για τη τιμή τους μου φάνηκαν τίμια σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μου ήρθαν χωρίς earpads και έβαλα μεγαλύτερα earpads από άλλα ακουστικά και βελτιώθηκε τουλάχιστον για εμένα ο ήχος). Τώρα έχεις δίκιο σε αυτό που λες για δύο διαφορετικές εκδόσεις των ακουστικών, μπορεί εάν ψάξεις στο ίντερνετ να δεις πως είναι συχνό φαινόμενο και να έχει τύχει σε άλλους να έχουν είτε made in china είτε made in vietnam. Πιστεύω κάτι τέτοιο έχει συμβεί και πως αυτά που είναι made in china δεν έρχονται με earpads (δεν ξέρω γιατί) και αυτά που είναι made in vietnam έρχονται με earpads. (τουλάχιστον από τα αρκετά σχόλια που διάβασα στο τόπικ από άτομα που αγόρασαν τα ακουστικά) 1
stefanidisg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πάντως σήμερα σε καινούρια παραγγελία πάλι στα 11,90 ζήτησα να είναι made in Vietnam με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν μόνο made in China , με συνέπεια την μη προώθηση της παραγγελίας. 1
JoannisV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι άσχετο μήπως ξέρει κανείς;Τα newsletters που στέλνει το eshop (λογικά και άλλα καταστήματα) είναι στοχευμένα; Δηλαδή είναι το ίδιο για όλους ή προσπαθούν να τα προσαρμώσουν βάση του τι κοιτάει/έχει αγοράσει ο καθένας; Πάτησα στο link του op (δεν μου βγάζει κάπου τα ακουστικά του τίτλου σε προσφορά όμως) και είδα τους ανεμηστήρες της aigo που έχω στο μάτι εδώ και καιρό (χθες μάλιστα το συζητούσα με έναν φίλο) στα 16.70 από 19.70. Λογικά το newslater άφησε cookie γιατί από άλλα συστήματα/browsers εξακολουθεί να μου τους δείχνει στην κανονική τους τιμή.
Galaxy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι άσχετο μήπως ξέρει κανείς; Τα newsletters που στέλνει το eshop (λογικά και άλλα καταστήματα) είναι στοχευμένα; Δηλαδή είναι το ίδιο για όλους ή προσπαθούν να τα προσαρμώσουν βάση του τι κοιτάει/έχει αγοράσει ο καθένας; Πάτησα στο link του op (δεν μου βγάζει κάπου τα ακουστικά του τίτλου σε προσφορά όμως) και είδα τους ανεμηστήρες της aigo που έχω στο μάτι εδώ και καιρό (χθες μάλιστα το συζητούσα με έναν φίλο) στα 16.70 από 19.70. Λογικά το newslater άφησε cookie γιατί από άλλα συστήματα/browsers εξακολουθεί να μου τους δείχνει στην κανονική τους τιμή. Οχι ιδιο για όλους είναι αλλά δεν έρχονται την ίδια στιγμη σε όλους αυτο που παρατήρησα εγώ. 1
Passionate Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν πιστεύω να είναι μούφα, σε εμένα προσωπικά για τη τιμή τους μου φάνηκαν τίμια σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μου ήρθαν χωρίς earpads και έβαλα μεγαλύτερα earpads από άλλα ακουστικά και βελτιώθηκε τουλάχιστον για εμένα ο ήχος). Τώρα έχεις δίκιο σε αυτό που λες για δύο διαφορετικές εκδόσεις των ακουστικών, μπορεί εάν ψάξεις στο ίντερνετ να δεις πως είναι συχνό φαινόμενο και να έχει τύχει σε άλλους να έχουν είτε made in china είτε made in vietnam. Πιστεύω κάτι τέτοιο έχει συμβεί και πως αυτά που είναι made in china δεν έρχονται με earpads (δεν ξέρω γιατί) και αυτά που είναι made in vietnam έρχονται με earpads. (τουλάχιστον από τα αρκετά σχόλια που διάβασα στο τόπικ από άτομα που αγόρασαν τα ακουστικά) Παρέλαβα και εγώ made in vietnam χωρίς earpads. Ευτυχώς που έχω πολλά earpads extra γιατί με αυτά που ήρθε ούτε στο αυτί δεν μου στέκονταν. Μου άρεσε ο ήχος και το μπάσο normal. Ακουστικά ψείρες το μπάσο ειναι φυσιολογικό ούτε τέλειο ούτε ανύπαρκτο που λένε μερικοί από πάνω. Βαλτε σωστά earpads γιατί εμένα ήρθαν με το μικρότερο μέγεθος που έχω δοκιμάσει ποτε. Πως περιμένετε να ακούσετε μπάσο έτσι. 2
teosard Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πίσω διάβασα οτι όσοι έχουν One plus 5 δεν λειτουργεί το μικρόφωνο. Εμένα γιατί λειτουργεί μια χαρά κ χωρίς να κατεβάσω κάποιο app. Exω τα made in vietnam. Θα δοκιμάσω και άλλα earpads μπας και εμφανιστεί το μπάσο.
batatoudis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα προσπαθήσω να γράψω κάποια πράγματα που νομίζω ότι κατάλαβα για το πρόβλημα του μικροφώνου μετά από σχετική αναζήτηση. Τα βάζω σε spoiler για να μην βγω εντελώς offtopic, ενώ στο τέλος αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ μήπως και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Υπάρχουν δυο κατηγορίες βυσμάτων για κινητά τηλέφωνα που να συνδυάζουν στερεοφωνικό ήχο και μικρόφωνο (συνολικά 2+1+1 απολήξεις με τη γείωση, δηλαδή τρεις μαύρες γραμμούλες στο βύσμα και η κορυφή του). Οι κατηγορίες αυτές είναι οι CTIA και OMTP (βλ. 2 πρώτες εικόνες, αυτή με τις συμβατές συσκευές είναι νομίζω ενδεικτικό και δεν ισχύει για όλες). Ο βασικός λόγος που δουλεύει σε κάποιες και όχι σε άλλες συσκευές το μικρόφωνο είναι νομίζω ο παραπάνω. Υπάρχει όμως CTIA to OMTP converter (κάνει και την ανάποδη δουλειά καθώς απλώς αλλάζει θέση σε δυο απολήξεις, βλ. σχετική εικόνα) με το οποίο διορθώνεται το πρόβλημα. Τα ακουστικά που αγόρασα εγώ δουλεύει κανονικά σε Xiaomi Mi3 που ακολουθεί το πρότυπο CTIA από όσο έχω καταλάβει (το αναφέρω καθώς κάποιοι ανέφεραν πρόβλημα σε νεώτερες Xiaomi συσκευές). Το πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω είναι το εξής: Ενώ στο κινητό δουλεύουν άψογα, όταν τα συνδέω στο PC μέσω ενός TRRS to 2 TRS (από 4 απολήξεις σε δυο ακροδέκτες με 3, για διαχωρισμό μικροφώνου και ακουστικών στο εμπρός panel, βλ. εικόνα) δυστυχώς δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Στο μεταξύ το καλώδιο για μετατροπή του TRRS σε 2 TRS δουλεύει κανονικά με άλλα ακουστικά. Εναλλακτικά χρησιμοποίησα ενδιάμεσα και το CTIA to OMTP converter, σε περίπτωση που το TRRS-to-2-TRS ακολουθεί άλλο πρότυπο, αλλά ούτε και αυτό δούλεψε. Αν κανείς έχει να προτείνει κάποια λύση θα την άκουγα ευχαρίστως!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις