Προς το περιεχόμενο

Samsung Tangle-Free Earphones Tuned by AKG (EO-IG955) 11,90 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάστηκαν σήμερα σε xiaomi redmi note 3 pro με Lineage os 14.1 και δυστυχώς το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε. Δοκιμάστηκαν τα ίδια σε samsung s7 και ήταν μια χαρά.

Από ήχο είναι αρκετά καλά λίγο κατώτερα απο τα xiaomi τα pro.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το θέμα που αναφέρετε με το μικρόφωνο. Είχε συζητηθεί παλαιότερα ότι υπάρχουν δυο διαφορετικές κατηγορίες βυσμάτων ανάλογα με το κινητό, ενώ υπάρχει και σχετικός αντάπτορας (νομίζω είχε συζητηθεί σε κάποια αντίστοιχη προσφορά ακουστικών μάρκας ericsson). Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε κάποια κινητά;

Θα ψάξω αργότερα όταν έχω χρόνο να βρω τις σχετικές πληροφορίες..

Edit: Πράγματι αναφέρει κάτι σχετικό Link.png Site: εδώ στο πρώτο post

• Like 1
Δημοσ.

Με το soundabout δουλεύει στο OP5. Αλλά το θέμα είναι να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να βάλω άλλη εφαρμογή

Δεν παίζουν χωρίς τερτίπια στο op5? 

Μάλλον δε θα παραλάβω :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ σε χρόνο ρεκορ , τα δοκίμασα σε S7 όλα καλά , καλό ήχο σχετικά , όχι και κάτι ιδιαίτερο όπως θα περίμενα απο AKG  αλλά για τα λεφτά τους αρκετά ικανοποιητικά . Σε σχέση με κάτι Xiaomi Mi piston 2 που έχω με το χρυσό μεταλλικό ακουστικό νομίζω οτι παίζουν λίγο χειρότερα απο πλευράς μπάσου και ευκρίνειας .   Ευχαριστούμε TS  !

Άλλαξα τα μικρά μαξιλαράκια που είχε μέσα με άλλα ποιο χοντρά που είχα απο άλλα ακουστικά , δεν είχε αλλό σετακι με τα ακουστικά δυστυχώς σε μένα .

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 1
Δημοσ.

μολις παρελαβα εχει μαξιλαρακια μεσα σε ενα μαυρο χαρτακι που λεει EO-IG955 MADE IN VIETNAM απο ηχο πολυ καλο και τα μαξιλαρακια τελεια καθονται ακριβως στο αυτι 

$_86.JPG

edit:ακριβως ετσι τα πειρα η εικονα ειναι απο google

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα σήμερα, δεν ήταν όπως του παραπάνω ExploticonΉταν σκέτα σε ένα σακουλάκι χωρίς έξτρα μαξιλαράκια.

Edit: σε μένα δουλεύει μια χαρά το μικρόφωνο. Xiaomi remi 3s.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...