Romanzo Criminale Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσφορά e-shop.gr NewsLetter 19,90 στο Σκρουτζ, χωρίς μεταφορικά. Είναι αυτά που δίνει η Samsnung με το S8. Σε ποστ στην 4η σελίδα έχει φωτογραφίες από τα αυθεντικά του S8 και αυτά του τίτλου όντως είναι τα γνήσια. Δεν έχουν όμως ανταλλακτικά μαξιλαράκια και πουγκί. *Προσωπικά τα επέστρεψα πίσω γιατί το μικρόφωνο δεν δουλεύει με το OnePlus 5 και έπρεπε να κατεβάσω ένα προγραμματάκι για τον ήχο που αναφέρουν στην 5-6 σελίδα. Επίσης όταν άνοιξα το thread στην περιγραφή είχαν και το πουγκί, το οποίο και αφαίρεσαν μετά από ερώτηση μέλους προς την εν λόγω εταιρία. Newsletter Link σε περίπτωση που δε δουλεύει το πρώτο λινκ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από Romanzo Criminale 8
Romanzo Criminale Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Στην τιμη του e-shop μου βγαζει 39.90 . Το λινκ είναι μέσω newsletter. Περίεργο μου φαίνεται. Δοκίμασε ξανά, το διόρθωσα. Σε Xiaomi παίζουν; Γιατί να μην παίζουν. Κανονικά 1
iCyd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το λινκ είναι μέσω newsletter. Περίεργο μου φαίνεται. Δοκίμασε ξανά, το διόρθωσα. Oκ τωρα ειναι ενταξει. 1
teosard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τα είχα στο s8 plus.Πολύ καλά.Πηρα τώρα για το oneplus5.Παρολο που είχα δει το newsletter δεν τα είχα προσέξει. Ευχαριστώ ts
Romanzo Criminale Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τα είχα στο s8 plus.Πολύ καλά.Πηρα τώρα για το oneplus5.Παρολο που είχα δει το newsletter δεν τα είχα προσέξει. Ευχαριστώ ts Και εγώ για το OP5 τα θέλω. Ήμουν έτοιμος να πάρω το πρωί τα Xiaomi Hybrid Pro HD και μόλις τα είδα λέω εδώ είμαστε. Οπότε εγκρίνεις για καθημερινή χρήση 2-4 ώρες που τα θέλω εγώ. Δε θα με κουράζουν; Κυρίως όσο είμαι στα ΜΜΜ.
christos4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Bulk συσκευασία.. Μας προβληματίζει αυτό ως προς την γνησιότητα και την ποιότητα;
panos7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα επειδη ειναι bulk 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σε σχέση με αλλά από Κίνα μεριά, πως αποδίδουν;
Sadako Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σε προηγούμενα samsung ακουστικά που έχει βάλει πάντως σε crazy sundays και έχω πάρει μου έχουν αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις. Κάποια μου είχαν βγει καλά, σε άλλες περιπτώσεις (επειδή οκ, ακουστικά με καλώδιο είναι, τραβιούνται κλπ και χαλάνε) μου έκαναν παράπονα ότι δεν με ακούν καλά, ενώ κι εγώ ακούω λίγο μπουκωμένο τον ήχο. Αυτό μάλιστα το παρατήρησα σε κάτι eg920bb που είχαν βάλει σχετικά πρόσφατα, ήρθαν με πλαστική θηκούλα και ειλικρινά περίμενα να είναι αρκετά καλύτερα. Ελπίζω αυτά του τίτλου να είναι καλύτερα, πήρα κι από αυτά ένα ζευγάρι να δοκιμάσω.
marksk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 αυτά ή Xiaomi Hybrid Pro HD ;; με αγχώνουν λίγο τα σχόλια για το μαγαζί ..
charlie_GR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 τα πηρε κανεις? εγω τα εχω λογω s8 αλλα σκεφτομαι να τα παρω αυτα να τα εχω σφραγισμενα
kosmasdel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αραγε θα έχουν την θηκη που τα συνοδεύει και τα εξτρα pads η λογω bulk θα ειναι σκετα;
mouxaxa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παρήγγειλα, θα παραλάβω μεσημέρι, άποψη το απόγευμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις