constantineparas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι πολλές φορές όταν ανοίγω το bit torrent αρχίζει να κολλάει η σύσνδεσή μου, κολλάνε τα βίντεο πάρα πολύ από twitch μέχρι youtube και γενικά η περίηγηση είναι πολύ αργή. Βέβαια από τι βλέπω δεν κατεβάζει με τρελές ταχύτητες ο bit torrent δλδ με 50kbs download και 10 upload να έχει. Αυτό είναι άλλο θέμα-γιατί πολλά torrent σταματάνε εντελώς να κατεβαίνουν; ακόμα και μετά από force start που θα κάνω; υπάρχει κάποιο fix; Ευχαριστώ 1
Undertaker25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Να κατεβάζει με 50 και να ανεβάζει με 10 και να κολλάει το σύμπαν στο ίντερνετ, δεν έχει λογική. Μήπως ανεβαίνει η ταχύτητα κατεβάσματος ή ανεβάσματος στο παρασκήνιο χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι? Ή μήπως έχεις ξεχάσει κανένα ολοκληρωμένο αρχείο που κάνει διαμοιρασμό? Δοκίμασε το utorrent μήπως έχει διαφορετική συμπεριφορά.
chios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αν έχεις μόντεμ του παροχο το πιο πιθανό είναι να μπουκώνει αυτά τα μόντεμ είναι για πέταμα, εγώ έχω fritz και ότι και να κατεβάσω με φουλ ταχύτητα δεν κολλάει τίποτα.
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Να προσθέσω ότι έχω δει παρόμοια συμπεριφορά με το ut και firewall από πρόγραμμα προστασίας. Όταν απενεργοποιούσα το fw ή αν δεν άνοιγα το Ut όλα ήταν καλά. Με το που άνοιγα ut με το fw ενεργό κολλούσαν τα πάντα. Επίσης, το upload speed ποτέ στο φουλ. Εγώ το βάζω στα μισά της ταχύτητας up ή περίπου στα 40KΒps 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα