bananakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα απο τοτε που βαλαμε VDSl δεν εχουμε σταθερο εχω δοκιμασει διαφορες εναλακτικες με καλωδιοσεις αλλα τιποτα...... Καποιος που να ξερει κατι παραπανω. Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Σε ποια εταιρία είσαι? Voip σταθερό λογικά, το βάλατε στο ρούτερ?
bananakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Sheo Οτε ειμαι. Και σκετο το τηλ πανω στην πριζα παλι δεν λειτουργει. Το εχω βαλει και στο ρουτερ και εχω κανει και τις αλλαγες στο Voip του router ΑΛΛΑ τιποτα
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Για να εχεις τηλεφωνο πρεπει να βαλεις τον ρουτερ που σου εδωσε ο οτε, και εκει επάνω(στον ρουτερ) να κουμπώσεις και την συσκευη του τηλεφώνου σου
bananakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εχει γινει και αυτο. Τωρα που γραφω ετσι ειναι
bill2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 πάρε στο 1388 η μέσω της σελίδας τους στο fb η μέσω του site τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα