Προς το περιεχόμενο

Xiaomi vs Huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Αποφασισα λοιπον να αγορασω ενα καινουργιο κινητο γτ αυτο π χω παλιωσε για τα καλα (galaxy s4 mini) και ειμαι λοιπον αναμεσα στο xiaomi redmi note 4 (4gbram/64gb) και το huawei p9 lite 2k17 (3gbram/16gb)

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη ατομων που χρησιμοποιησαν τα 2 αυτα κινητα και ποιο θα μου προτιναν. Ειναι οντως τοσο κατωτερη η καμερα στο xiaomi αποτι στο huawei οπως λενε; Αυτα που με μπερδευουν κ δν μπορω να παρω την αποφαση ειναι οτι το xiaomi υπερτερει κατα πολυ σε εσωτερικη μνημη και οτι ο επεξεργαστης του ειναι δυνατοτερος αλλα ειναι κατα 1 χρονο πιο παλιος αποτι αυτος του huawei. Θα χει μεγαλο μειονεκτημα στις επομενες αναβαθμισης αποτι τον kirin 655 πou χρησιμοποιει η huawei?

Δημοσ.

γενικά μιλώντας είναι καλύτερη η huawei (τουλάχιστον από όσο είδα για το p8 lite) στις αναβαθμίσεις

η xiaomi θα δίνει αναβαθμίσεις αλλά της miui , δεν θα σου αναβαθμίζει στα σίγουρα και την έκδοση του android

Δημοσ.

και στα δυο η κάμερα είναι μάπα χωρίς ρυθμίσεις άρα πάρε το xiaomi που ναι τούλαχ 64/4 με snapdragon και σούπερ μπαταρία

Δημοσ.

+1 στο RN4 και από μένα.

Από κάμερες μη περιμένεις θαύματα σε κανένα από τα δύο. (το βίντεο ειδικά του RN4 είναι μάπα εντελώς)

Από αναβαθμίσεις, δε ξέρω τι κάνει η Huawei αλλά η Xiaomi τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά στις κάμερες, είναι καλύτερο το Huawei, χθες εντωμεταξύ έβγαζα και με τις δύο συσκευες.

Αλλά μη βλέπεις 16GB, διαθέσιμα κάπου 10GB είναι. Οπότε αν θες χώρο, πας στο Redmi Note.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...