zaxoys Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Πρόσφατα μου έφεραν ένα laptop (fujitsu siemens lifebook C1020 ) Με ενσωματωμένη αυτή την κάρτα (μέχρι 32MB ddr shared ) ,Ξέρω οτι είναι ψιλοχάλια αλλά μήπως ξέρει κανένας με πια αντίστοιχη nvidia είναι περίπου ισάξια για να έχω μια τάξη μεγέθους? με Geforce 2MX400 ,ή είναι ακόμα χειρότερη?
zaxoys Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ωχ τόσο χάλια?Ουσιαστικά είναι σαν Savage 4 ενσωματωμένη στην μητρική ,ή ακόμα χειρότερη? .Κρίμα και η cpu είναι P 4m-2.2 νόμιζα οτι θα έπαιζε κανένα παιχνιδι
Rikos_69 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Παιχνιδια θα παιζεις αλλα θα τα παιζεις επειδη ο επεξεργαστης ειναι καλος.Πχ το fifa 2004 θα το παιζεις ανετα.Τωρα αν προσπαθησεις κανενα max payne 2 θα τα βρεις λιγο σκουρα!!!
NiTroGen Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δηλαδή, εγώ που έχω να επιλέξω μεταξύ μιας GeForce2 MX, 4xAGP με 32MB SDRAM και μιας onboard ProSavage8, 8xAGP με 32MB DDR (shared), ποια να επιλέξω;
zaxoys Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Φίλε χαλαρά την GeForce.Από την μέχρι τώρα χρήση νομίζω οτι η ProSavage είναι περίπου σαν TNT2 -h Geforce ειναι και nvidia ενώ η ProSavage έχει ασυμβατότητα με μερικά παιχνίδια (-Για warcraft ευτυχώς ήθελε μόνο drivers ,άλλα δεν μπαίνουν καν -δεν έχει hardware Τ&L).Δυστυχώς εμένα μου έκαναν δώρο το laptop και δεν μπορώ να την αλλάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.