Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κάμερα, broswing , youtube, έγγραφα.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και άνω

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι (με το mi max απογοητεύτηκα)

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι αρκεί να έχει 64gb αποθηκευτικό τουλάχιστον αν δεν παίρνει sd

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Όχι και όχι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καθολου

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι, αρκεί να δουλεύει, μετά θα πειραχθει με custom rom αν χρειάζεται.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όχι απαραιτητα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως εξωτερικό για μείωση κόστους.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); -

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Έχοντας μέχρι στιγμής το Mi Max1 έχω μια πολύ καλή ιδέα από μεγάλο τηλέφωνο αλλά δεν με έχει ικανοποιήσει σε θέμα κάμερας και μετά δύναμης και γι'αυτό θέλω να το αλλάξω. Φυσικά έχει μπαταρία τούμπανο που θα μου λείψει αν πάρω άλλο αλλά συμβιβάζομαι.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Φίλος μου πήρε το le max 2 (4/64) και έμεινε πολύ ικανοποιημένος από κάμερα και δύναμη. Το δούλεψα και γω κάποιες ώρες και έχω να πω ότι μου φάνηκε πολύ καλό και γεροδεμένο.

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κάμερα, broswing , youtube, έγγραφα.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και άνω

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι (με το mi max απογοητεύτηκα)

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι αρκεί να έχει 64gb αποθηκευτικό τουλάχιστον αν δεν παίρνει sd

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Όχι και όχι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καθολου

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι, αρκεί να δουλεύει, μετά θα πειραχθει με custom rom αν χρειάζεται.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όχι απαραιτητα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως εξωτερικό για μείωση κόστους.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); -

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Έχοντας μέχρι στιγμής το Mi Max1 έχω μια πολύ καλή ιδέα από μεγάλο τηλέφωνο αλλά δεν με έχει ικανοποιήσει σε θέμα κάμερας και μετά δύναμης και γι'αυτό θέλω να το αλλάξω. Φυσικά έχει μπαταρία τούμπανο που θα μου λείψει αν πάρω άλλο αλλά συμβιβάζομαι.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Φίλος μου πήρε το le max 2 (4/64) και έμεινε πολύ ικανοποιημένος από κάμερα και δύναμη. Το δούλεψα και γω κάποιες ώρες και έχω να πω ότι μου φάνηκε πολύ καλό και γεροδεμένο.

Συμφωνώ για το le max 2 κυρίως λόγο κάμερας και επιδόσεων.

Δημοσ.

Θα απογοητευτείς από μπαταρία.

Η κάμερα είναι καλή μόνο την μέρα τι νύχτα χάνει αρκετά.

Το μόνο καλό είναι ότι έχει πολύ δυνατό φλας.

Όσο για τα άλλα πολύ δυνατό σε απόδοση και ωραία κατασκευή και βαρύ.

Εμένα δεν με βόλεψε λόγο μεγέθους , βάρους και μπαταρίας που είναι το ποιο σημαντικό για μένα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...