citelis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι πριν λίγες μέρες που κοίταγα έλεγε VDSL μη διαθέσιμο στην περιοχή σας (Περιστέρι, Αθήνα). Και σήμερα ξαφνικά λέει διαθέσιμο! Να κάνω 2-3 ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος (μιας και είμαι άσχετος) πριν πάω αύριο να ρωτήσω. 1) Εγώ που πληρώνω ήδη 50€ περίπου για ADSL μέχρι 24, COSMOTE TV Cinema pack, 30 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα προς σταθερά αν πάω να ζητήσω VDSL ή τιμή δεν θα πρέπει να μείνει ίδια αφού πληρώσω ήδη τόσα και έχει προσφορά πάνω κάτω στα ίδια λεφτά? Δεν πιστεύω να εννοεί ότι θα πρέπει να δίνω άλλα τόσα κάθε μήνα? 2) Τώρα με ADSL μέχρι 24 έχω συνήθως 5-6, πως ξέρω ότι με το VSDL θα δω όντως μέχρι 50 ή δεν θα μείνει τόσο χαμηλά? Ποια είναι δηλαδή η minimum ταχύτητα του VDSL? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 1) To VDSL ειναι πιο ακριβο εννοειτε, αν τωρα εσυ κανεις καποιο συμβολαιο με VDSL και οτι εχεις τωρα η τιμη για τους πρωτους 12 πιστευω θα ειναι η ιδια αλλα μετα θα πληρωνεις περισοτερα... 2) 40+ εχουν ολοι με VDSL απο κει και μετα μεχρι το 50 ειναι αναλογα την αποσταση απο το μαυρο κουτι
bill2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 το πακέτο με απεριοριστα σταθερα + 30 λεπτα κινητα κια 50 ιντερνετ είναι στα γύρω στα 38 σύν η τηλεόραση όσο για τη ταχύτητα εκτος απο το ποσο απέχεις απο το καφαο της γειτονίας σου πάιζει ρόλο και η εσωτερική σου καλωδίωση
citelis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ωραία παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο Γερμανό να και (ελπίζω ότι) θα κάνω αίτηση για VDSL!
citelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν πήγα σήμερα και ζήτησα αναβάθμιση σε 50αρι VDSL! Μου είπαν σε 2-3 μέρες θα είναι έτοιμο. Θα βγει 10€ παραπάνω το μήνα οπότε γενικα μου φάνηκε εντάξει! Επίσης ρώτησα αν θα έχω θέμα με το router και είπαν λογικά όχι. Αυτό εδώ είναι! Δεν θα έχω κάποιο θέμα όταν η γραμμή γίνει VDSL? http://www.cosmodata.gr/product/291284/wireless-router-tp-link-td-w9977-v1 Επίσης αυτή η συσκευή στη φώτο που είναι συνδεδεμένη τώρα χρησιμεύει σε κάτι ? Θέλει αναβάθμιση ή να την αφαιρέσω ? Μαζί με το router όταν το πήρα έχει κι άλλο τέτοιο μέσα! Οπότε αυτό το αφήνω ίδιο? Το αντικαταστώ ή το αφαιρώ τελείως ?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 αν δεν χρησιμοποιείς σταθερό τηλέφωνο δεν χρειάζεσαι splitters πουθενά. Αν έχεις άλλη τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι την αφήνεις κανονικά με το φίλτρο που έχει. ΡΩΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ αν σου γυρίσουν την τηλεφωνία σε VOIP; θα πρέπει να έχεις το τηλέφωνο συνδεδεμένο με το μόντεμ μετά και χρειάζεται αλλαγη καλωδίωσης για βέλτιστο αποτέλεσμα.
citelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχω τηλέφωνο σε άλλη τηλεφωνική πρίζα σε άλλο σημείο του σπιτιού. Αρα αν κατάλαβα καλα αφαιρώ το splitter τελείως. Με ρώτησαν οι ίδιοι στο Γερμανό αν έχω τηλέφωνο πάνω στο Ρούτερ voip και τους είπα όχι και πως το έχω αλλού.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχω τηλέφωνο σε άλλη τηλεφωνική πρίζα σε άλλο σημείο του σπιτιού. Αρα αν κατάλαβα καλα αφαιρώ το splitter τελείως. Με ρώτησαν οι ίδιοι στο Γερμανό αν έχω τηλέφωνο πάνω στο Ρούτερ voip και τους είπα όχι και πως το έχω αλλού. το οτι το έχεις αλλού δεν τους σταματά απο το να σε γυρίσουν σε voip τηλεφωνία. Αργά η γρήγορα όλα θα γίνουν έτσι πιθανότατα σε ρώτησαν αν το έχεις αλλού η όχι γιατι αν είχεσ adsl με voip Θα χρειαζόσουν άλλο μόντεμ που να έχει δυνατότητα VDSL.
citelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κατάλαβα θα πρέπει να έχω και αυτό στο μυαλό μου. Δηλαδή ότι ίσως χρειαστεί να βάλω το τηλέφωνο πάνω στο Ρούτερ. Για καλωδιωση πως βελτιώνει κάποιος?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κατάλαβα θα πρέπει να έχω και αυτό στο μυαλό μου. Δηλαδή ότι ίσως χρειαστεί να βάλω το τηλέφωνο πάνω στο Ρούτερ. Για καλωδιωση πως βελτιώνει κάποιος? αν γίνει μετατροπή σε voip το συγκεκριμένο tp link που έχεις δεν κάνει,θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον δικό τους εξοπλισμό αν θες τηλεφωνία μιας και νομίζω δεν δίνει τους κωδικούς voip ο οτε. δες εδώ το σχηματικό. Δεν μας απασχολει που λεει cyta, έτσι ειναι το σωστό σε περίπτωση voip τηλεφωνίας. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
citelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κατάλαβα βέβαια εφόσον ρώτησα για το Ρούτερ και μου είπαν ότι λογικά δεν θα έχω θέμα. Και ρώτησαν οι ίδιοι αν έχω voip λογικά δεν θα μου το κάνουν άμεσα απλά θα το έχω στο μυαλό μου για το μέλλον!
citelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν 2-3 μέρες και σήμερα πέρασαν 3 και τίποτα ακόμα! Άραγε πόσο καιρό θα κάνει? Πότε πρέπει να ξαναρωτήσω?
bill2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 οτε έχεις Η ίτηση κάνει απο 1 εως 12 εργάσιμες ημέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα