mousteris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει καποιος τρόπος να αντιγράφεται όπως ειναι, τακτοποιημένο σε φακέλους κτλ, ένα outlook mail. Δηλαδή, όταν πρέπει να γίνει πχ φορμάτ σε ένα εταιρικό laptop, πως μπορούμε να κρατήσουμε τη μορφή του outlook οπως το είχε προ φορμάτ..; Τα μηνύματα μεταφέρονται όλα κανονικά, όχι όμως η "εικόνα" του Outlook. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Mousteris.
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ποιο outlook; Το express ή το ms και ποια έκδοση; Για δες στο παρακάτω https://support.office.com/en-us/article/Back-up-Outlook-data-with-the-Microsoft-Outlook-Personal-Folders-Backup-tool-7ef27bac-6088-4f03-a9f7-34165d885883
mousteris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα φίλοι μου, . @ micos000 : θα το δοκιμάσω αύριο και θα δώ. @ dpolal : Η έκδοση που με ενδιαφέρει είναι το MS Office 2013 pro. Να πω ότι μιλάμε για exchange mailserver πρωτόκολλο...
dpolal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σε Outlook 2010 εκείνο που έκανα συνήθως ήταν να σώνω σε κάποιον φάκελο τα pst αρχεία από την παλιά εγκατάσταση και όταν έφτιαχνα ξανά τους λογαρισμούς στην νέα το έκανα χειροκίνητα και επέλεγα να χρησιμοποιηθεί το υπάρχων αρχείο pst όπου επέλεγα το σωσμένο. Φαντάζομαι ότι και στο 2013 θα είναι παρόμοια η διαδικασία δεν το έχω δουλέψει όμως. Αν και έχω την εντύπωση ότι με εταιρικό exchange server δεν χρειάζεσαι να μεταφέρεις τίποτα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο για αυτήν την έκδοση, καλύτερο ψάξε λίγο περισσότερο πριν κάνεις οτιδήποτε.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μεταφέροντας το pst αρχείο θα πάρεις όλη τη διαρρύθμιση και τους προσωπικούς φακέλους. Οι λογαριασμοί θα πρέπει να ξαναστηθούν και να μπουν εκ νέου οι κωδικοί. Δες τι απάντησα σε παρόμοιο θέμα...->http://www.insomnia.gr/topic/658749-outlook-2013-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-pc-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF/?do=findComment&comment=56053131
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 %AppData%\Local\Microsoft\outlook παιρνεις ολο το φακελλο outlook και τον βαζεις στο αλλο pc. Σε περιπτωσεις μπορει να ειναι και μεσα στα documents o φακελλος.
mousteris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ, Ακολούθησα το link του micos000. @ rfc: Θα δοκιμάσω βέβαια κι αυτό σε άλλο PC να δω. Και πάλι σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα