Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από καιρό.

Ο υπολογιστής μου τον τελευταίο καιρό βγάζει συνεχή Blue Screen of Death τύπου "Service System Exception" με αρχείο afd.sys. Έχω προσπαθήσει ανεπιτυχώς μέσω ενός guide που βρήκα και ζητώ τη βοήθειά σας. Μπορεί να συμβεί 10 φορές σε μια μέρα, μπορεί και καθόλου για κανένα μήνα.

Έχει γίνει πολύ πρόσφατο wipe των δίσκων μπας και είχαν κατέβει οι drivers 2 φορές, πάλι συνέχισε

Την επόμενη που θα συμβεί θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτογραφία. Λειτουργικό Windows 10

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από καιρό.

Ο υπολογιστής μου τον τελευταίο καιρό βγάζει συνεχή Blue Screen of Death τύπου "Service System Exception" με αρχείο afd.sys. Έχω προσπαθήσει ανεπιτυχώς μέσω ενός guide που βρήκα και ζητώ τη βοήθειά σας. Μπορεί να συμβεί 10 φορές σε μια μέρα, μπορεί και καθόλου για κανένα μήνα.

Έχει γίνει πολύ πρόσφατο wipe των δίσκων μπας και είχαν κατέβει οι drivers 2 φορές, πάλι συνέχισε

Την επόμενη που θα συμβεί θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτογραφία. Λειτουργικό Windows 10

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ποια μητρικη; εχεις ξεχωριστη καρτα δικτυου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποια μητρικη; εχεις ξεχωριστη καρτα δικτυου;

GIGABYTE H61M-D2-B3 χωρίς άλλη κάρτα δικτύου. Είχε μπει σχετικά πρόσφατα λόγω ότι είχε καεί η προηγούμενη(επεξεργαστής σοκετ 1155 ναι είναι λίγο παλιός)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...