Προς το περιεχόμενο

Microsoft Word για iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο μπορώ να επεξεργάζομαι έγγραφα του Word στο iPad, χωρίς να χρειάζεται να δίνω 7€ το μήνα ή να αγοράσω εφάπαξ το πρόγραμμα, που πάει γύρω στα 160€;

Γίνεται με το Google docs; Είναι δωρεάν αυτό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Πχ με κάνα Open Office (λειτουργεί στο iPad; ) ή να βρω κάπου αλλού το Word χωρίς να χρειάζεται να δώσω τόσα λεφτά;

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

1. Το google docs είναι δωρεάν.

2. Το office 700 είναι το official port του openoffice για Ios.

https://itunes.apple.com/us/app/office-700/id1097657424?mt=8

3. "Από αλλού";;; Θα αστειεύεσαι βέβαια.. Για να βάλεις εκτός itunes εφαρμογές σε ios συσκευές θα πρέπει πρώτα να κάνεις jailbreak τη συσκευή, εκτός αν έχει αλλάξει άτι τελευταία και δεν το πήρα χαμπάρι!

• Like 1
Δημοσ.

Το φαντάστηκα για το 3. αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου iPad, είπα να ρωτήσω.

Άραγε, το google docs θα έχει ίδιο περιβάλλον εργασίας με το Word;

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: γράφω. Και γράφω διηγήματα, μυθιστορήματα, κλπ. Θέλω οι παράγραφοι, τα περιθώρια, οι αλλαγές στη γραμματοσειρά, να φαίνονται ακριβώς τα ίδια στο ένα και στο άλλο πρόγραμμα. Να μην το έχω έτοιμο στο ένα και όταν πάω να το δουλέψω στο άλλο, να πρέπει να το επεξεργαστώ από την αρχή.

Δημοσ.

To wps office είναι για pc/ios/android/linux και είναι δωρεάν. Για δοκίμασε το να δεις μήπως σε βολέψει. Δεν έχει όμως Ελληνική μετάφραση (ακόμα; )

EDIT:

Δες και το werdsmith για ipad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...