Προς το περιεχόμενο

F-Secure in conjuction with...

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουν εγκατεστημένη κάποια απ'τις εκδόσεις του F-Secure, ας κάνουν μία σύντομη κριτική, όχι σχετικά με την αποτελεσματικότητα του, αλλά με το αν δημιουργεί προβλήματα σε άλλες εφαρμογές όπως το ZoneAlarm που του πέταξε τα μάτια έξω :evil: (ακόμα και μετά το uninstall του F-Secure το ZAP δεν δουλεύει...)

Το Kaspersky AV που χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή (αλλά δεν είναι τόσο user friendly) θεωρείται περισσότερο compatible;

Δημοσ.

Προβληματα με αλλες εφαρμογες δεν διαπιστωσα,αλλα ειναι πολυ "βαρυτερο" απο το Νορτον.

Μου "παγωνε" τα windows οταν ανοιγα Οutlook,καποιο folder και γενικα καθυστερουσε τα XP χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Kai egw otan to eixa balei anoiga to pc kai kolage me to pou empaine windows...Para poly bary...Mono gia server tha elega oti kanei...Twra xrisimopoiw to Kaspersky apo to opoio eimai poly eyxaristimenos me syndiasmo ZA Pro...To mono kako einai oti krasarei to system mou poly syxna kai ayto to paratirisa apo otan ebala ayta ta dyo prog diladi prin apo kana dyo bdomades....Mallon ena apo ta dyo ftaiei xwris na einai sigouro....Den 3erw pantws san progs pisteyw oti para poly kala kai arketa elafria....

Athlon XP 2000+... 512DDR 333...kai Ati Radeon 9000 Pro 128...Ayta.... ;)

Δημοσ.

xrisimopoio f-secure AV 5.41 kai den exo kanena provlima .. kapoia pagomata sta xp antimetopistikan me kapoio patch tis f-secure.

apo taxitita den 9a elega oti me ka9isterei ... kai den exo da kai to ypersystima ...

to vrisko poly pio grigoro apo to norton kai poly pio apotelesmatiko ...

vevaia yparxoun kai para polla pio elafra alla elefriteri einai kai i lista ton ion pou anagnorizoun ...

auta !!!

p4 2.4

512mb

Δημοσ.

Απ' ότι είδα σε σχετικό link που postαρε μέλος forum (http://www.virus.gr), αυτά τα 2 F-Secure & Kaspersky βρίσκοντα στην κορυφή κάθε συγκριτικού τεστ.

To θέμα όμως είναι ότι το το KAV έχει πολύ configurάρισμα (καινούργια λέξη!)

ενώ και το interface του (μην βγάζετε σπυριά!) μοιάζει αναχρονιστικό (σαν εφαρμογή της VisualBasic προ x-ετίας) Ακόμα και για τα update υπάρχει ημέρας/βδομάδας/μήνα, θα διευκόλυνε περισσότερο ένα executable (αντί για zip extraction) 2 φορές την βδομάδα όπως στο Norton.

Και 'μένα πάντως το F-Secure μου φάνηκε αρκετά βαρύ αν συνυπολογίσει κανείς ότι έχω PIII 1GHz/512 MB SDRAM...

Μήπως μπορεί να πεισει κανείς τον Ρώσο να κάνει μερικές αλλαγές αισθητικής στο KAV; :D

_BASSstarlet_ έχεις pm

Δημοσ.

Όταν λες χωρίς προβλήματα αναφέρεσαι στο πόσο 'βαρύ' είναι ή στο αν έχει coflicts με άλλα προγράμματα; Γιατί με το ZAP έχει σίγουρα προβλήματα (μπορείς να δεις και το σχετικό forum του ZoneAlarm)

Άσχετο, προς Rista και μόνο, Jason Becker έχω Vinnie Moore επίσης ο Marcelo Enen τι λέει; Γράψε και τον εξοπλισμό σου να ξέρουμε με τι παίζεις...

Δημοσ.
Όταν λες χωρίς προβλήματα αναφέρεσαι στο πόσο 'βαρύ' είναι ή στο αν έχει coflicts με άλλα προγράμματα; Γιατί με το ZAP έχει σίγουρα προβλήματα (μπορείς να δεις και το σχετικό forum του ZoneAlarm)

?σχετο' date=' [b']προς Rista και μόνο[/b], Jason Becker έχω Vinnie Moore επίσης ο Marcelo Enen τι λέει; Γράψε και τον εξοπλισμό σου να ξέρουμε με τι παίζεις...

Ποτε μα Π-ο-τ-ε δεν εχω βαλει antivirus να τρεχει συνεχεια background κανοντας scan! Οποτε conflicts με το zone alarm δεν ειδα ποτε, μια και ποτε δεν ετρεχαν μαζι!!

Φυσικο ειναι ενα antivirus να ειναι βαρυ οταν τρεχει συνεχεια!!Γι'άυτο κανω παντα manual scan εχοντας κλειστα ολα τα αλλα προγραμματα....(και που συνιστω σε ολους!)

Καλο ειναι να εχετε ανοιχτο μονο το firewall οταν ειστε στο net!!!(με το σωστο configuration μαλιστα για να ειστε ησυχοι :wink: )

////9-11 δεν μας ειπες οτι ασχολεισαι με Guitars!!σωστος! :) :wink:

Χονδρικα θα πω οτι οτι εχω μια ESP M3 και ενα mesa boogie 60αρη(για το σπιτι καλος ειναι! 8) )Αν θελεις τιποτα αλλο να ρωτησεις στειλε Π.Μ. γιατι θα μας κραξουν οι υπολοιποι!!! :lol: ////Υ.Γ οσο για marcel coenen μπες στο Link που δινω και κατεβασε μερικα ολοκληρα κομματια που εχει και θα καταλαβεις αν ειναι καλος!!!! :wink:

Δημοσ.

Ακόμα και αν έχεις απενεργοποιήσει το όποιο antivirus απ' το να κάνει autostart, υπάρχουν services που τρέχουν τα οποία καταναλώνουν μνήμη & πόρους. Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να είναι enabled αλλά έχει τεράστια διαφορά με το να μην το έχεις εγκαταστήσει. Για του λόγου το αληθές τσέκαρε τον TaskManager των XP με το Norton AV disabled και μέτρα:

1) ccApp.exe

2) ccSetMgr.exe

3) ccEvtMgr.exe

4) navapsvc.exe

5) SAVScan.exe

6) symlcsvc.exe

και όλα αυτά χωρίς την παπαριά του Unerase Service/Protected Recycle Bin (ε-ν-τ-ε-λ-ώ-ς ΑΧΡΗΣΤΟ)

Δεν ξέρω αν και o McAfee ακολουθεί την ίδια (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ) λογική με την Symantec και έχει ένα κάρο executables έτσι για να μας βρίσκονται.

Σε κανα δυο βδομάδες το λιγότερο ο Νόρτονας θα φάει σουτ, δεν γλιτώνει. Γι αυτό ψάχνω για αντικαταστάτη :wink:

rista, έχουμε και λέμε:

1) Washburn φτηνή το '90

2) Vester με active pickups το '92 (καυσόξυλο για το τζάκι :lol: )

3) Charvel (παραπλήσια με του Criss Oliva - δες το οπισθόφυλλο του Streets) το '93 έως σήμερα :cry:

4) Boss GX-700 Guitar Processor (rack) το '96

5) 2-3 φτηνοί & κακής ποιότητας τρανζιστοράτοι amplifiers & πολλά πεταλάκια μέχρι το '95

Μήπως σου βρίσκεται κανά 'μύριο να πάρω καμιά PRS; :lol:

Δημοσ.

Και εγώ F-Secure 5.50 έχω και σίγουρα καθυστερεί το ΠιΣι, αλλά με το Norton είχε χειρότερες εμπειρίες με το μηχάνημα να γίνεται χώμα. Τώρα νομίζω πως δεν είναι τόσο βαρύ και ότι πραγματικά αξίζει για τη δουλειά που κάνει. Και εγώ είχα την ίδια άποψη με τον Rista αλλά σε κάποια στιγμή που με το F-Prot τον τσίμπισα, άλλαξα απόψεις. Προβλήματα σε άλλα προγράμματα δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ αλλά και εγώ δεν έχω βάλει firewall (εκτός από των XP που δεν μετράει).

Δημοσ.

To F-Secure pou eixa dokimasei htan doro me to PC,opote den thimamai poia ekdosi htan,alla ontos thimamai oti htan para poli vari programma,alla evriske ta panta.Gia to Norton exo tis xeiroteres entyposeis oxi mono apo emena alla kai apo sistimata filon dynatotera apo ta dika mou.Auton ton kairo xrisimopoio Kaspersky AV kai einai mia xara.Vriskei ta panta,pianei ligo xoro ston skliro kai kano update mia fora tin mera.Provlimata me alla programmata den mou exoun symvei,opos ZoneAlarm Pro.Kata ta alla ena 10/10 apo mena sto Kaspersky

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...