Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Το προβλημα που αντιμετωπιζω εδω και καιρο ειναι οτι απο τοτε που πηγα στη cosmote για καποιο λογο το σημα του wifi απο το λαπτοπ μου (Signal Quality) ανεβαινει και κατεβαινει συνεχως χωρις λογο δλδ εκει που θα ειναι φουλ η
γραμμες (5) ξαφνικα πεφτουν στης (3).ενω στη wind που ημουνα πριν ηταν σταθερα φουλ απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον. και επισης παρατηρω καθε φορα οταν συνδεομαι στο wifi απο το κινητο μου να μου βγαζει ενα ! διπλα απο το σημα wifi του κινητου. και μετα απο 2 δευτερολεπτα να φευγει. ομως καποιες φορες οταν παω να δω ενα βιντεο απο την εφαρμογη youtube του κινητου μου βγαζει πως δεν βρεθηκε εξηπηρετητης και απο κατω βλεπω ενα μηνυμα που μου ζηταει να συνδεθω. και επιπλεον οταν αλλαζω θεση πχ παω στην κουζινα απο το δωματιο μου βλεπω το σημα wifi να πεφτει δραματικα στο κινητο μου στης 2 γραμμες απο φουλ που ητανε στον δωματιο μου που εχω και το λαπτοπ. εκει κοντα στο ρουτερ που ειναι διπλα απο το δωματιο μου στο χολ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω... απλος το ανεφερα και αυτο αν παιζει ρολο , οχι εχω αλλο ρουτερ ενα Οτε-Speedport Entry 2i.

Που μου δωσανε αυτη.

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.

Το ρουτερ φταίει, το WiFi του είναι χάλια, ή αλλάζεις ρουτερ ή βάζεις access point για καλύτερο wifi. Το παλιό ρουτερ πιο ήταν;

Δημοσ.

Δεν ξερω... απλος το ανεφερα και αυτο αν παιζει ρολο , οχι εχω αλλο ρουτερ ενα Οτε-Speedport Entry 2i.

Που μου δωσανε αυτη.

Εχεις και voip τηλεφωνία?

Δημοσ.

εμένα πάλι μου ακούγεται σαν κλασσική περίπτωση θορύβου από γειτονικά wifi ή δ΄κτυα wifi με ίδιο όνομα με σένα.

κατέβασε στο κινητό την εφαρμογή wifi manager και δες τα δίκτυα wifi που πιάνει το κινητό σε κάθε δωμάτιο: δες τα ονόματα και δες και τα κανάλια στα οποία εκπέμπουν, σε σχέση με το δικό σου.

Αν στη συγκεκριμένη στιγμή, στο συγκεκριμένο δωμάτιο που είσαι εκπέμπεις π.χ. στο 6 και είνια και άλλα 2-3 στο ίδιο κανάλι (προφανώς με χαμηλότερη ένταση), μπορεί κινούμενος στο δωμάτιο 2 να πέσει το δικό σου σήμα γιατί το σήμα του άλλου που εκπέμπει στο ίδιο κανάλι να είνια δυνατότερο.

από την εφαρμογή θα βρεις και αν υπάρχουν κανάλια με λιγότερη συμφόρηση, οπότε μετά πρέπει να μπεις στο μενού του ρούτερ και να βάλει χειροκίνητα κανάλι εκπόμπής (default θα είναι στο auto)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τηλέφωνο που το έχεις σύνδεση στο σπλιτερ ή πάνω στο ρουτερ;

Πανω στο ρουτερ.

Βγαλε απο το ρευμα τον ρουτερ και πες μας αν εχεις τηλεφωνο

Το εκανα τωρα δεν εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...