Προς το περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ θελω βοηθεια

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν γινεται τιποτα ρε παιδες σκεφτομαι να το αλλαξω εντελως το θεμα και να παω για πιο καινουργιο και πιο γρηγορο εκανα και post στο γενικη συζητηση hardware

ουτε το mouse φταει ουτε η mobo ουτε τιποτα αλλα ακομα κανει τα ιδια...3 μερες δεν μπορουσα να το συνεφερω το pc....

Δημοσ.

Φιλε μου για να μην ταλαιπωρισε, παρε εναν σκληρο δισκο, εγκατεστησε τα win xp kai αν το ποντικι λειτουργησει σωστα τοτε φταιει τo softwear. Παντως ενημερωτικα σου δηλωνω οτι τετοια περιπτωση εχω αντιμετωπισει 2 φορες και στις δυο αιτια ηταν το mouse!!! Και τα 2 ps/2. Επισης παρε ενα βισμα και μετετρεψε το ps/2 σε usb μηπως και λειτουργησει.

Δημοσ.
δεν γινεται τιποτα ρε παιδες σκεφτομαι να το αλλαξω εντελως το θεμα και να παω για πιο καινουργιο και πιο γρηγορο εκανα και post στο γενικη συζητηση hardware

ουτε το mouse φταει ουτε η mobo ουτε τιποτα αλλα ακομα κανει τα ιδια...3 μερες δεν μπορουσα να το συνεφερω το pc....

Τι εννοείς δεν γίνεται τίποτα. Γιατί δε μας λες τι έκανες? Κρυφό το έχεις? Με το να ανοίγεις καινούργια posts δεν καταφέρνεις τίποτα αν δε βοηθάς και εσύ. Όλες τις δυνατές λύσεις στις είπαμε! Νομίζεις ότι τα άτομα που μπαίνουν στο hardware δε μπαίνουν και στα λειτουργικά και αντίστροφα?

Σου έχουμε δώσει τόσες λύσεις και εσύ λες ένα απλό δε γινεται τιποτα ρε παιδες χωρίς να μας λες τι έκανες! Θέλεις κάτι περισσότερο από το ότι το ποντίκι σου είναι δαιμονισμένο!? Μα την παναγία τώρα τους καταλαβαίνω απόλυτα που σου έδωσαν αυτή την απάντηση!

Συγχίστηκα μεσημεριάτικα! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Δημοσ.

file moy dokimasa ta panta kai se usb to ebala kai allo mouse agorasa kai optiko ebala apo filo kai asyrmato ekana gia akoma mia fora reinstall sta XP ebgala ton IR conector poy exw gia na syndew to kinhto kai to joystick ebgala giati rwthsa kai alloy...ebgala kai ebala olous tous drivers apo thn arxh kai ola ayta...oti kai an mou eipate to ekana OK?

twra file wizard(εξυπνε και συγχισμενε)μηπως εχεις τιποτα να πεις???σε βοηθησα?ε?Ε?το θεωρησα μη απαραιτητο να τα πω ολα αυτα απο την στιγμη που εννοειτε οτι μου λεγατε το εκανα....

Δημοσ.

Φίλε Tsotrilos, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να νευριάζεις όπως και εσύ φίλε Wizard! Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να συζητάμε κάτω από ήπιους τόνους χωρίς να έχουμε εριστική διάθεση!Σας τα λέω εντελώς φιλικά, για να μην προχωρήσει το θέμα περισσότερο!

Καταλαβαίνω ότι είσαι νευριασμένος και συγχισμένος με την κατάσταση του ποντικιού φίλε Tsorilos, αλλά ηρέμησε. ;)

Είχα και εγώ αρκετές φορές το ίδιο πρόβλημα, των οποίων τις περισσότερες από τα νεύρα μου σήκωνα ψηλά το ποντίκι και το έριχνα με δύναμη κάτω λες και θα φτιάξει και όμως έφτιαχνε!!! :shock: Αλήθεια, κουφό μεν, αλλά έπιανε δε!

Θα σου πω αιτίες οι οποίες προκαλούσαν αυτό το πρόβλημα σε μένα!

1) Με ένα οπτικό USB ποντίκι της Microsoft, είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήταν αρκετά κοντά το κινητό μου, το οποίο προφανώς έκανε παρεμβολές και τρελαινόταν ο δείκτης

2) Με ένα PS2 ποντίκι, είχε πρόβλημα η PS2 θύρα, αλλά και το ποντίκι!!! :shock: Εκεί να δεις τι τράβηξα για να το βρω!

3) Spyware πρόγραμμα μου προκαλούσε αυτό το πρόβλημα και λύθηκε με το καθάρισμά του

4) Σου προτείνω να τσεκάρεις προσεκτικά τις ρυθμίσεις στο BIOS, μήπως και σε βοηθήσει αλλάζοντας κάποια, δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω περισσότερα! Εγώ πάντως θα πειραματιζόμουν!

5) Δανείσου ένα ποντίκι USB και τσέκαρε αν δουλεύει σε σένα!

6) Ένα άλλο πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο που θα έκανα στην θέση σου, θα ήταν να φορμάρω τον σκληρό, έχοντας αφαιρέσει όλες τις κάρτες επέκτασεις και τυχόν περιφερειακά και αφήνοντας μόνο τα απαράιτητα και βάζοντας καινούργιο ποντίκι, να έβλεπα τι θα συμβεί! Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα είχες μία πιο ξεκάθαρη εικόνα!

Δες γενικά για μαγνητικές παρεμβολές, στην ανάγκη δοκίμασε να βάλεις το PC σε μία άλλη θέση και να δεις την συμπεριφορά του ποντικιού! Επίσης, μήπως συμβαίνει κάτι σαν conflict με το πληκτρολόγιο; Αν μπορείς δοκίμασε να δανειστείς ή έστω να αγοράσεις ένα φτηνιάρικο των 6-7€ (όσο έχει και ένα περιοδικό) και να το τεστάρεις.

Πραγματικά, ελπίζω να βοήθησα και να βρεις μία γρήγορη λύση, μιας και έχω ζήσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα...;) Good luck!

Δημοσ.

Apo oti diavasa mexri twra exeis to provlima auto akoma kai otan allakses mitriki,akoma kai otan ekanes reinstall ta windows,akoma kai otan allakses pontikia.Praktika loipon provlima PS/2 kata 99% den einai kathws allakses les mitriki(tha voithouse an mas eleges apotelesmata dokimazontas to pontiki sou se allo pc).Apo tin alli provlima tou pontikiou pali apporiptetai kathws les pws dokimases kai alla pontikia alla to provlima menei.Exontas aporipsei auta ta duo,mas menoun kuriws to leitourgiko(me ta sunafi drivers,progs kai den sumazeuetai) kai o skliros.Apo ti stigmi pou les oti ekanes reinstall den simainei oti tha lithoun ta provlimata oses fores kai an peraseis drivers apo panw kathws polles fores,palia inf,dll kai sunafi arxeia kathws kai kataxwriseis sti registry menoun me apotelesma na menoun kai polla provlimata.Gia auto kai oloi anekseretws proteinoun panta format prin apo epanegkatastasi leitourgikou(kati tha kseroun etsi den einai??)prokeimenou na kseperastoun provlimata.Oson afora to skliro paizei na einai kapoios ios(tetoia sumperifora pontikiou kai anoigokleima cd-rom tin eixa dei paliotera se pc me io,de thimamai twra pws ton legane)o opoios vrisketai sto boot sector.Etsi oses fores kai na peraseis leitourgiko(xwris format)den ton diwxneis.Ta antivirus den einai 100% fullproof.H kaluteri lusi einai na metafereis me kapoio tropo ta dedomena sou se allo skliro/cds kai na kaneis format.Ola ta alla einai imimetra.An fusika alitheuoun osa les kai ontws exeis dokimasei kai alla pontikia kai ontws exeis allaksei mitriki.Tote kata 99% to provlima entopizetai sta "uparxonta" tou sklirou sou diskou.

Δημοσ.

Αν έχεις ένα άλλο τροφοδοτικό, αλλάξε το. Και δες αμα σου παρουσιάζει τα ίδια το mouse. Μου έχει τύχει μία τέτοια περίπτωση!

Δημοσ.

nai mobo allaksa giati h palia eixe xamhlo AGP exw 2 sklhrous panw kai o enas malista me partition...to mouse to dokimasa kai allou den ekane tipota...

apla h lush format einai paketo...alla mallon to blepw na kanw giati h katastash eina apelpistikh...epishs spyware pisteyw pws den einai ekana scan me ad-aware kai den brike tipota moy erxete na to petaksw...sxedon ola ta exoume apokleisei kai tipota den ginetai...8a kanw format kai 8a sas pw....

Δημοσ.

agorasa telika ena akoma mouse(microsoft)optiko me usb syndesh kai ola deixnoun oti pane perifima...lete na elysa epitelous to problhma mou?

omws den einai koulo to oti to ksanaprospa8hsa na balw usb mouse kai ekane ta idia enw twra me to kainourgio ola deixnoun ok?

Δημοσ.

Καλά...Μην το ψάχνεις! Τι να πεις, μερικά πράγματα είναι πραγματικά τρελά! Τουλάχιστον το πρόβλημα σου λύθηκε και ανήκει στο παρελθόν. Μπράβο! :D

Αλήθεια τι ποντικί πήρες ακριβώς;

Δημοσ.

Ego pali leo oti prepei na ginei format se esxath lysh. Gia ena aplo pontiki den ine dynaton na kaneis olokliro format! Dokimase usb pontiki kai an kanei ta idia dokimase to ekshs. Fere ena disko apo filo sou,bgale to diko sou,bale ton allo traba format kai perna ta ola,an to ksanakanei katafeygeis se allagi mhtrikhs...den pisteyo kai ego oti peran apo pontiki-thires-mhtrikh-windows mporei na fteei kati allo!!!!

Yparxei kai allh lysh...mporeis na douleyeis windows kai xoris pontiki! xixi :)))

filika

greeneye

Δημοσ.

Συμπερασμα: Οταν νευριαζεις θολωνεις και τελικα δεν θυμασε τι εχεις κανει. Παντως φιλε μου παραειναι κουφο!! Τελος καλο ολα καλα!

Δημοσ.

Ναι οντως τελικα ολα οκ.Μπορει να εφαγα μερες ολοκληρες να σπαω το κεφαλι μου και τα νευρα τα δικα σας να καταλαβω τι εχει αλλα τελικα το λυσαμε...

Χαρηκα πολυ που με βοηθησατε και μπορω να πω πως η βοηθεια ολων ηταν ανεκτιμιτη!Αυτο που μετραει ειναι οτι τελικα δεν εχασα τιποτα απο τον υπολογιστη μου.Παντως greeneye θα ηταν λουκι ολη αυτη η διαδικασια απλα να παιζει το mouse σωστα δεν συμφωνεις?Παιδες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!! :D :D :D

Υ.Γ.:Το ποντικι που αγορασα ειναι ενα wheel mouse optical 1.1 USB της microsoft

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...