Προς το περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ θελω βοηθεια

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εδω και αρκετο καιρο ενα παρα πολυ ενοχλητικο προβλημα με το ΡC μου.Οταν τον ανοιγω πολλες φορες στο log on screen που με βγαζει το mouse pointer αρχιζει να πηγαινει πανω κατω δεξια αριστερα πανω κατω και γενικα οταν προσπαθω να χειριστω το mouse ειναι αδυνατο να χειριστω τον υπολογιστη.πραγματικα τωρα πια ειναι σπανιες οι φορες που ειναι ενταξει...Σας παρακαλω βοηθηστε με!!!!!!

Εχω ξανακανει post για το προβλημα μου αλλα συνεχως οι απαντησεις που μου δινουν ειναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ και χρησιμοποιωτην λεξη βλακιες λογο του οτι για να κανω εννοειτε post εχω προβλημα....δεν μπορω να δουλεψω το PC μου σωστα...δηλαδη ελεος!!!!!!!να μην μπορω να λειτουργησω τον υπολογιστη μου και να μου λενε στα post μου οτι το mouse ιναι δεμονισμενο και να ψαξω στο plaisio για παπα!!!

Ημαρτον το forum υποτίθετε οτι υπαρχει για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kane mia swsth perigrafh tou provlimatos kai pio hremes kritikes.

Den eimaste kai manthdes.

Kai dikaiologw:

Ti pontiki exeis???

Pws to syndeeis sto pc???

An yparxei manager gia to mouse sou exeis dokimasei na ton vgaleis???

Ama einai asyrmato mpataries allakses???

Ta optika pontikia exoun provlima panw se gyali kai aspro fonto.

Katalaves ti ennow????

to mouse to syndew kanonika sthn 8yra toy thn kanonikh oxi se usb

einai noname se 8ema markas alla den leei kati ayto giati kai prin poy eixa ena ths logitech pali ta idia ekane...epishs den yparxei kanenas manager gia to mouse....kai oson afora tis kritikes file moy ksereis ti einai na prepei na anoikseis to PC kai na mhn mporeis na doylepseis giati kanei oti 8elei to mouse kai otan zhtas boh8eia ousiastika na se koroideyoun???

Βασικά πρέπει να παραδεχτείς (ή τουλάχιστον θα το κάνεις όταν ξεμπλέξεις) ότι αυτό με το δαιμονισμένο ποντίκι ήταν πολύ καλό.

Τώρα σοβαρά, αυτό που λες το έχω ξαναπετύχει. 1) Δοκίμασε να βάλεις ένα usb mouse να δεις αν δουλεύει σωστά. (Υποθέτω ότι έχεις δοκιμάσει και άλλα ps/2) Αν δουλεύει δοκίμασε επιδιόρθωση των windows ή εγκατάσταση drivers μήπως φταίει αυτό. Τώρα, αφού σε προετοίμασα, να σου πω τι μπορεί να συμβαίνει: Παίζει να έχει χαλάσει η θύρα ps/2 της μητρικής σου (μήπως αποσύνδεσες πληκτρολόγιο ή ποντίκι όταν ήταν ανοιχτό το pc?).Σε περίπτωση που αρχίζει να μην δουλεύει και το πληκτρολόγιο να είσαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό φταίει. Αν πάντως δεν είναι κάτι τέτοιο και σου δουλεύει με usb mouse μικρό το κακό. Πάρε έναν αντάπτορα και ξεμπερδεύεις. Αλλιώς ίσως να χρειαστεί και αλλαγή μητρικής. Καλή τύχη.

koita basika ayto to kanei edw kai pooly kairo kai malista exw allaksei mhtrikh prin kanena mhna logo xamhlou AGP alla kai sthn palia ta idia ekane 8a saltarw!!!!

re paidia mporei na einai kamia process?a kapoios ios?pantos kanena antivirus den briskei tipota!!!

mipos xrisimopoieis kanena extension gia na to sindeseis kai einai kanena kalodiaki psilokomeno ekei mesa kai sou ta kanei ayta...

de mas eipes an einai optical i aplo kai an ousiastika exeis dokimasei allo mouse tote sigoura einai i thira... kai afou ti mobo ti pires prin ena mina pigene ti piso na sou tin allaksoun na iremiseis.

taleporia tha einai alla den peirazei.

paides exw allaksei 3 mouse

exw allaksei mhtrikh(kai me thn palia ta idia ekane)

den einai optiko...

to format to apokleiw logo megalou ogkou dedomenwn pou xreiazontai...

apo tote pou ebala ta XP paroysiazetai ayto...malista exw kanei kai reinstall ta XP alla tipota...

ti mobo exeis twra???

drivers gia to chipset tou mobo perases ???

(inf, via 4in1 etc.)

------------------------

Sigoura exeis kapoio filo me pc etsi????

pare to mouse sou kai des an doulevei ok se aftona...

pare to mouse tou kai des an kanei ta idia se esena...

an nai einai 8ema tis egkatastaseis sou

1)Usb mouse δοκίμασες?

2)Το πληκτρολόγιο σου παρουσιάζει πρόβλημα?

3)Αφού έκανες αλλαγή στην mobo υποθέτω ότι έκανες clean install. Αν δεν έκανες θα έπρεπε και άσχετα με τον όγκο των δεδομένων σου πρέπει να κάνεις. Τώρα βέβαια, αν έκανες format πρόσεξες πότε άρχισε να σου το παρουσιάζει? Μήπως παίζει τίποτα με κάποιο πρόγραμμα που εγκαθιστάς ή σου το έκανε και με σκέτα windows?

4)Τα windows που έχεις είναι αυθεντικά? Αν όχι ρώτα αυτόν που τα πήρες μήπως του παρουσιάζει και αυτού πρόβλημα.

5)Αν σκεφτώ τίποτα άλλο θα σου πω. 8)

Μπορείς να κάνεις μια επιδιώρθωση των system files τρέχωντας αυτό sfc /scannow.

Θα σου ζητήσει να βάλεις το CD των Win.

Άσχετο αλλά καλό θα ήταν να κάνεις και κάνα partition στο δίσκο σου να μπορείς να κάνεις όσα format θέλεις...

basika k egw tha episimanw auto pou eipan k oi alloi sxetika me tin sindesi tou mouse mesw usb.mborei k na ftiaxei.an k afou les exoun pesei allages se mouse k mobo mallon ta windows exoun frikarei k den isiwnoun oute me reinstall.format k perasma pali k telos.talaiporia?NAI!alla malon tha iremiseis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...