Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Εν συντομία: Μετά το τελευταίο update των win 10 το λαπτοπ μου asus strix (5 μήνες καινούριο) άρχισε να έχει προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Έκανα 2 φορές επαναφορά αλλά όταν έβαζα τα τελευταία drivers της κάρτας γραφικών μου έβγαζε σφάλμα.

Μετά από πολλές μέρες αποφάσισα και έκανα φορματ. Όλα καλά σε αυτό. Όσο γινόταν το φορμαρίσμα πήγα δουλειά κ γυρνώντας είδα σφάλμα (ότι έγινε restart απρόσμενα και δεν τελείωσε η διαδικασία κλπ) και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. (Δεν έχω και τις γνώσεις)

Έτσι πήρα τηλ Microsoft. Το σήκωσε ένας χαλβάς που προσπαθούσε να ρίξει το φταίξιμο στο λαπτοπ(hardware)

Πήρα κατάστημα:και εκεί μου είπαν να μιλήσω με την αντιπροσωπεία.

Αντιπροσωπεία asus: είναι φαντάσματα.

Επειδή κουραστικά φοβερά με το θέμα σκέφτομαι που να απευθυνθώ. Να το βάλω στο κουτί του με την απόδειξη να το πάω στο κατάστημα που το πήρα; (εκεί που είπανε να πάω στην αντιπροσωπεία)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Εν συντομία: Μετά το τελευταίο update των win 10 το λαπτοπ μου asus strix (5 μήνες καινούριο) άρχισε να έχει προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Έκανα 2 φορές επαναφορά αλλά όταν έβαζα τα τελευταία drivers της κάρτας γραφικών μου έβγαζε σφάλμα.

Μετά από πολλές μέρες αποφάσισα και έκανα φορματ. Όλα καλά σε αυτό. Όσο γινόταν το φορμαρίσμα πήγα δουλειά κ γυρνώντας είδα σφάλμα (ότι έγινε restart απρόσμενα και δεν τελείωσε η διαδικασία κλπ) και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. (Δεν έχω και τις γνώσεις)

Έτσι πήρα τηλ Microsoft. Το σήκωσε ένας χαλβάς που προσπαθούσε να ρίξει το φταίξιμο στο λαπτοπ(hardware)

Επειδή κουραστικά φοβερά με το θέμα σκέφτομαι που να απευθυνθώ. Να το βάλω στο κουτί του με την απόδειξη να το πάω στο κατάστημα που το πήρα; (εκεί που είπανε να πάω στην αντιπροσωπεία)

κλασσικές κακομοιριές windows

παρε mac να σωθεις...

(χωρίς ιχνος τρολλαρισματος)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Καμιά φορά βρίζουμε τον άλλο και αυτό γυρνάει στο πρόσωπο μας..

Ο "χαλβάς" κάλα σου είπε διότι το hardware (οι drivers του) και το software "πατάνε" πάντα στο OS και θα πρέπει να συμμορφώνονται και να είναι συμβατά με αυτό. Μήνες πριν την κάθε release του OS οι κατασκευαστές γνωρίζουν τι ενέργειες πρέπει να κάνουν στις συσκευές τους. Μόνο που στην δική περίπτωση μάλλον (συμβαίνει και σε άλλους) πετούσανε τόσο καιρό χαρταετό. Όσο για το format.. δεν του κάνεις format αλλά restore το image στα factory settings.

παρε mac να σωθεις...

Κλασσικός χρήστης του insomnia για τους οποίους λέμε και σε ένα διπλανό νήμα :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Ο χαλβάς σωστά σου τα είπε και εγώ σου λέω επίσης πως είσαι σε λάθος τομέα του φόρουμ.

Μέτρησε μνήμη και δίσκο να δεις.

Προσπάθησα αρχικά restore. Έγινε κανονικά και λειτούργησαν. Μετά κάθε φορά που περνούσα τους drivers τις κάρτας γινόταν το ίδιο (power state failure).

Έφτασε σε σημείο να μην γίνεται restore και πήγα για φορματ. Έγινε κάτι όσο γινόταν φορματ και τώρα μ βγάζει σφάλμα.

Ο χαλβάς είναι χαλβάς. Μιλάμε γι gaming laptop όπου όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τα windows έκαναν την εξυπνάδα!

post-218027-0-65947000-1509269720_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο χαλβάς είναι χαλβάς. Μιλάμε γι gaming laptop όπου όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τα windows έκαναν την εξυπνάδα!

Εκτός από άσχετος με το αντικείμενο (ασχέτως τι πιστευω εγώ, το έγραψες και εσύ ο ίδιος πριν) έχεις και θράσος που γράφεις το παραπάνω. Εκτός αυτού δεν διάβασες τι σου έγραψα παραπάνω (και τι ισχύει) και κυνηγάς δικούς σου δράκους για να "δέσει" το παραμύθι. Καλό κυνήγι λοιπόν από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

παρε mac να σωθεις...

Φίλε το λαπτοπ ειναι σε χαρακτηριστικά πολύ καλύτερο από mac. Μόνο για το os θα ερχόμουν mac και αν είχα επιπλέον χρήματα για πέταμα!

Εκτός από άσχετος με το αντικείμενο (ασχέτως τι πιστευω εγώ, το έγραψες και εσύ ο ίδιος πριν) έχεις και θράσος που γράφεις το παραπάνω. Εκτός αυτού δεν διάβασες τι σου έγραψα παραπάνω (και τι ισχύει) και κυνηγάς δικούς σου δράκους για να "δέσει" το παραμύθι. Καλό κυνήγι λοιπόν από μένα.

Το παραμύθι δεν έχει δράκους. Έκανα 2 φορές restore και όταν πλέον δεν μου έβγαζε καν την επιλογή έκανα φορματ. Ειμαι άσχετος αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ για βοήθεια ξεκάθαρα. Προτρέχεις φίλε..
Δημοσ.

Το παραμύθι δεν έχει δράκους. Έκανα 2 φορές restore και όταν πλέον δεν μου έβγαζε καν την επιλογή έκανα φορματ. Ειμαι άσχετος αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ για βοήθεια ξεκάθαρα. Προτρέχεις φίλε..

Δεν προτρέχω και δεν αναφέρομαι σε αυτό. Ξαναδιάβασε το πρώτο μήνυμα μου και θα καταλάβεις γιατί έχεις πρόβλημα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό (hint: αυτός που έγραψες ότι είναι άφαντος).

Δημοσ.

Ευθύνεται η asus! Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα. Συμφωνώ ότι δεν τσεκαρανε από την win την συμβατότητα και όλα τα παραπάνω αλλά τώρα πως συνεχίζω;

Επειδή τώρα κατάλαβα το εννοείς ο τεχνικός της ms εννοούσε ότι έχει πρόβλημα το hardaware! Γι αυτό είπα ότι είναι χαλβάς! Το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας το κατάλαβα και εγώ που ο τομέας της δουλειάς μου είναι άσχετος τελείως με υπολογιστές!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ, Έχω το ίδιο error με το παλικάρι έπειτα απο φορμάτ. Ενώ κατεβάζω τους drivers απ την nvidia, ξαφνικά βγαζει το error με το  (power state failure. Προσπάθησα να κατεβάσω και τ drivers απ το σαιτ της asus αλλα εκεί δε μ αναγνωρίζει την καρτα μετά μόνο αν κατεβάσω τα drivers απ το geforce experience που καταλήγουμε στο ίδιο error. Καμία ιδέα για κάποια λύση; Το λαπτοπ δεν είχε θέμα πριν το φορμάτ. (Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος Γιατί έγινε φορματ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αν ο άνθρωπος της ms που μίλησες είναι χαλβάς επειδή προσπάθησε σε έναν άσχετο που δε μπορεί να ξεχωρίσει δύο γαιδάρων άχυρα να εξηγήσει κάτι απλά, άλλο τόσο είσαι και εσύ ηλίθιος και πραγματικά λυπάμαι αν ψηφίζεις κι' όλας...........

Κατάλαβε ΠΩΣ όσα λεφτά και να πληρώσεις και όσο premium ή μη είναι ένα προιόν απλά μπορεί να χαλάσει ανα πάσα ώρα και στιγμή είτε είναι κινητό είτε υπολογιστής είτε αυτοκίνητο είτε το space shuttle, ΓΙ ΑΥΤΟ υπάρχει η εγγύηση κύριε ασχετίδη.....

Ο έτερος Kαπαδόκης έγραψε την μαλακία του "πάρε mac", gaming laptop έχει και παίζει παιχνίδια και του γράφεις πάρε mac 

Ναι για να μπαίνει στο fb και να παίζει flash games, πραγματικά είναι εκπληκτικό με το πόσο χαμηλή νοημοσύνη έχουν κάποιοι....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...