Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ενώ χρησιμοποιώ bootstrap θέλω να χρησιμοποιήσω παράθυρο pop up αλλά το modal δεν μου κάνει. 

Τα έχω κάνει όλα όπως θέλω, απλά όταν γίνεται hidden το overflow του body θέλω να μην σκλοράρει η σελίδα στην κορυφή. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Το overflow το κρύβω με jquery

$("body").css("overflow","hidden");

και με τον ίδιο τρόπο το επαναφέρω

$("body").css("overflow","auto");
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν σου κάνει?
Δεν σου κάνει τι?
Πετάγεται το modal αλλά ο χρήστης μπορεί να σκρολλάρει?

Αντί για auto δοκίμασες unset ή initial?

Δημοσ.

Σταματαει να υπαρχει το σκρολινγκ αλλα το background επιστρεφει στην κορυφη ενω κανονικα θα επρεπε να ειναι στο κατω μερος της σελιδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε το gif.

b7xiL8k.gif

Αν θέλετε να δείτε και live τι εννοώ μπείτε στο http://rafapps.eu/index.php?page=%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%9F

Με το δεν μου κάνει το modal εννοώ πως το θέλω τελείως διαφορετικό και έτσι έφτιαξα δικό μου. 

Για να το εξηγήσω καλύτερα...

Όταν φορτώνει η σελίδα βλέπεις πχ την εικόνα που λέει σταυρόλεξο, όταν πηγαίνεις στη gallery της σελίδας βλέπεις κάποια screenshots. Πατάς πάνω σε μια εικόνα, εμφανίζεται το popup, αλλά όταν το κλείνεις ξαναβλέπεις αυτό που υπήρχε όταν πρωτομπήκες στη σελίδα (το πάνω μέρος της) και όχι το σημείο στο οποίο ήσουν όταν πάτησες να ανοίξει το popup. Τώρα καλύτερα;

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις a href = # λογικό είναι να σε πηγαίνει στην αρχή της σελίδας ή βάλε id στο div του gallery και όρισε αυτό στο a href ή άλλαξε το a href σε span ή div

Δημοσ.

Μάγιστρε defacer! Ευχαριστώ! :P :)

WebDevGr και εσύ βρήκες το λάθος μου, αλλά ο defacer είναι ο "μέντοράς" μου χρόνια τώρα χαχαχαχαχαχα.

Δημοσ.

Μάγιστρε defacer! Ευχαριστώ! :P :)

WebDevGr και εσύ βρήκες το λάθος μου, αλλά ο defacer είναι ο "μέντοράς" μου χρόνια τώρα χαχαχαχαχαχα.

Ο μέντοράς σου λέει την επόμενη φορά πιο προσεκτικός για να αποφύγεις τα αβάσιμα συμπεράσματα (εδώ ότι το πρόβλημα είχε να κάνει με το overflow).  ;)

Θα μπορούσες π.χ. να κάνεις trigger την αλλαγή του overflow manually από κονσόλα και να διαπιστώσεις πως δε σου κάνει διαφορά, ενώ το $("ena-apo-ta-links").click() προκαλεί την ανεπιθύμητη συμπεριφορά, κλπ -- όσο το συγκεκριμενοποιείς τόσο πιο εύκολο είναι να σου έρθει η επιφοίτηση, αλλά πρέπει να το κάνεις με σίγουρα βήματα για να μη βρεθείς να ψάχνεις άλλα αντ' άλλων.

• Like 1
Δημοσ.

Ο defacer είναι μέντορας γενικά :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...