alextg50 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, πειρα προσφατα μια Samsung C32HG70 και εχω το εξης προβλημα (την οποια συνδεω μεσω DP καλωδιο): Οταν παιζω ενα βιντεο στο Youtube και το εχω σε full screen , αφου παιξει 4-5 λεπτα και πατησω escape για να βγω απο το fullscreen , η οθονη/χρωματα γινεται ετσι : http://tinypic.com/r/2yxlo5u/9 Για να ξανα επανελθει , πρεπει να τη κλεισω και να την ξανα ανοιξω. Αυτο το κανει μονο εκει .... δοκιμασα να παιξω βιντεο, να παιξω παιχνιδια για ωρα ... κανενα προβλημα. Επισης αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι , οταν συνδεσω την οθονη με hdmi καλωδιο (αρα περιορισω τη συνδεση στα 60hz) , τοτε δεν το κανει το προβλημα ... Επιπροσθετα σημερα, ενας φιλος εφερε και δοκιμασα μια asus strix gtx 1070 ... οταν δοκιμασα να κανω το ιδιο με το βιντεο του youtube, δεν ειχα κανενα προβλημα οταν πατησα escape... Οποτε,υπαρχει περιπτωση να φτεει η καρτα μου ? Να φτεει το μονιτορ ? Δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω και σκεφτω ... Το pc μου εχει εναν i7-4790k,asus z97-a,16gb ram και μια IceQ R9 290X Hybrid. Ευχαριστω
vadergr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε να βάλεις άλλον driver στη vga σου
alextg50 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 εχω τους τελευταιους .... λες να εχουν προβλημα αυτοι ? Θα δοκιμασω ...
alextg50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 update : δοκιμασα και παλιοτερους drivers και εκανε το ιδιο .... τελικα απο ενα κουλο ξεκαρφωτο post ,ειδα εναν με ενα λαπτοπ που ειχε ενα παρεμφερες προβλημα ... και αυτο που εκανε ηταν να κανει deactivate το use hardware accelaration που εχει σαν option ο chrome ... το εκανα και τωρα ειναι κομπλε .... τεσπα , θα δουμε ... θα το διερευνησω και παραπανω ....
vadergr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δες τοτε αν στο κανει και σε αλλους web browsers. Firefox, Explorer κλπ.
alextg50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασα και στον opera που εχω εγκατεστημενο, και παλι το ιδιο ... με Hardware acc το κανει , χωρις δεν το κανει ... οποτε λογικα θελω να πιστευω οτι ειναι καποιο θεμα της οθονης με τους drivers ? Τεσπα, αφου βρηκα πως να το διορθωσω , ηρεμησα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα