Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το pc δεν ανοίγει είναι build για ένα ανηψακι μου και συγκέντρωσα κομμάτια φθηνά q9400 dfi p45 750ti win 10 το θέμα είναι ότι δούλευε κανονικά αλλά μια μέρα δεν άνοιγε η έκανε ρεσταρτ μέσω των windows ενδεικτικά οι φωτογραφίες που δείχνουν μετά από αφαίρεση της μπαταρίας της μητρικής

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το pc δεν ανοίγει είναι build για ένα ανηψακι μου και συγκέντρωσα κομμάτια φθηνά q9400 dfi p45 750ti win 10 το θέμα είναι ότι δούλευε κανονικά αλλά μια μέρα δεν άνοιγε η έκανε ρεσταρτ μέσω των windows ενδεικτικά οι φωτογραφίες που δείχνουν μετά από αφαίρεση της μπαταρίας της μητρικής

Στη πρώτη θολή φωτογραφία και συγνώμη γ αυτό δεν μ αφήνει να μπω στα bios

post-258852-0-48516200-1509213388_thumb.jpg

post-258852-0-73121200-1509213407_thumb.jpg

Δημοσ.

έλεγξε ram και σκληρό δίσκο

(Page fault in non-paged area πρεπει να λεει η bsod)

αφαίρεσε τον σκληρο δισκο και δες εαν ετσι μπορεις να μπεις στα bios

επισης εαν οι ραμ ειναι παλιες υπαρχει περίπτωση να θελουν καθάρισμα οι επαφες τους ή οι επαφες πανω στην μητρικη

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς δε λειτουργεί κάτι από αυτά! ανοίγει σε σημείο πλέον που μου λέει del enter set up f1 continue ! Αν πατήσω del κολλάει και δε μπαίνει στα bios κι αν πατήσω f1 ξεκινάει να φορτώνει τα windows με μήνυμα prepairing automatic repair κάνει 3 φορές επανεκκίνηση μέσα σε 7 δευτερόλεπτα και μετά μένει ανοιχτόμε μαύρη οθόνη, έχω δοκιμάσει κι άλλα στικάκια ραμ και τα ίδια κάνει κάτι μου λέει πως είναι η μητρική ...

Μια φωτό μέχρι ποιο σημείο φτάνει το pc

post-258852-0-68702500-1509221251_thumb.jpg

Δημοσ.

προβληματικός σκληρός/καλώδιο μυρίζει η υπόθεση.

Βγάλε τον δίσκο και βάλτον σε αλλο μηχάνημα και δες την κατάστασή του με το hard disk sentinel.

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία.

Μετά δοκίμασε να κάνεις resit τον επεξεργαστή και έλεγχε για φουσκωμένους πυκνωτές

Επίσης τροφοδοτικό? Μπορεί να σου έκανε πουστιά

Δημοσ.

Καλημέρα ευχαριστω για τις απαντήσεις , λοιπόν αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω καλώδιο Σάτα και να αλλάξω στο 2ο σλοτ μπήκα bios έβαλα default και δουλεύει για την ώρα ωστόσο θα τσεκαρω τον σκληρό γτ δε μου γεμίζει το μάτι επίσης θα γίνει φορμάτ είτεμε τον υπάρχον σκληρό είτε με άλλον ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...