Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά. Έχω ένα ταμπλετ zte. Φοράει android 5.1 lollipop. Έχει 8 gb εσωτερική μνήμη και μια 32αρα SD. Έχω αφαιρέσει πολλές έφαρμογες. Έχω ορίσει αποθηκευτικό χώρο από τις ρυθμίσεις την κάρτα sd.ότι φωτογραφία τραβάω αποθηκεύεται στην κάρτα sd. όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως κατεβάζω κάποιο αρχείο πάει στον εσωτερικό χώρο και όχι στην sd. Αλλά και αυτό το παραβλέπω γιατί τα πηγαίνω χειροκίνητα. Τις εφαρμογές όμως πάω να της μεταφέρω με το link2sd στην κάρτα sd ώστε να κάνω τις αναβαθμίσεις άφοβα χωρίς να έχω πρόβλημα χώρου και βγάζει σφάλματα. Μήπως για να μεταφερθούν πρέπει να ορίσω τον εσωτερικό χώρο από προεπιλογή; αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τι μπορεί να φταίει; μπορεί να βοηθήσει κάποιος; υπάρχει λύση;

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Αλλά μια ερώτηση...

το 2o partition πρέπει να το κάνω υποχρεωτικα από υπολογιστή; από το ίδιο το κινητό δεν γίνεται;

Δημοσ.

@Saruman123 ευχαριστώ για τον οδηγό αλλά πως μπορώ να εγκαθιστώ cwm ή twrp σε οποιαδήποτε συσκευή Android; ρωτάω για να δω αν μπορώ να περάσω έναν από τους 2 στο tablet γιατί τώρα νομίζω πως δεν έχει καθόλου recovery Mode γιατί με το power kai to volume + δεν μπαίνει σε recovery Mode.

Ναι έχω root. Το έκανα με το kingo root.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει εφαρμογή στο play store για την σωστή recovery που πρέπει να βάλεις.

Official TWRP App αυτό

Δημοσ.

Έβαλα το Official TWRP app αλλά στην επιλογή συσκευής δεν υπάρχει το tablet zte e10tl. Αυτό είναι το ταμπλετ που έχω. Μπορώ να βάλω κάποια άλλη twrp από την λίστα;

Δημοσ.

Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο.

Θα πας με τον υπολογιστή να το κάνεις .

Δημοσ.

Καλημέρα. Έκανα τα partition στον υπολογιστή όπως λέει ο οδηγός, έβαλα την Micro sd στο ταμπλετ, άνοιξα το link2sd και όταν μου βγάζει να επιλέξω τι σύστημα αρχείων θα έχει το δεύτερο partition και βάλω ext 3 όπως ο οδηγός μου βγάζει σφάλμα. Γιατί; δείτε και τις φωτογραφίες.

post-230743-0-57973800-1509268788_thumb.jpg

post-230743-0-91179700-1509268871_thumb.jpg

post-230743-0-56914700-1509268923_thumb.jpg

post-230743-0-62725800-1509268980_thumb.jpg

post-230743-0-42633500-1509269024_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου το έκανα ext4 και δουλεύει τέλεια μια χαρά. Πληροφοριακά και ενημερωτικά και για τους υπόλοιπους που θέλουν να το κάνουν, να βάλετε το link2sd plus γιατί το απλό δεν μεταφέρει τα πάντα. Το plus θα διακίνηση και εμένα στο τέλος..... Χαχαχα

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...