Koromaru Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να βρω ανθεκτικό και σχετικά οικονομικό tempered glass για το Xiaomi Redmi Note 4X? Επειδή απ'το ψάξιμο στο internet είναι λίγο δύσκολο να εντοπίσω διαφορές μεταξύ των tempered glass που κυκλοφορούν, θα προτιμούσα αν έχει κάποιος αγοράσει για το δικό του και έχει μείνει ευχαριστημένος. Επίσης, το βάζουν στο κατάστημα πάνω στο κινητό? Γιατί γνωστοί μου που τα έχουν βάλει μόνοι τους, μετά δημιουργούνται "φουσκάλες", δεν είναι δηλαδή ομοιόμορφο. Δεν έχω ξαναπάρει τζαμάκι, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει. Thanks
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Για πλήρη κάλυψη δες εδώ http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar/XIAOMI-screen-protectors-en&filter=337 1
Zerg13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πηρα tempered glass nillkin h+ pro υποτιθεται για καλο.... χαλια μαυρα. Μεινε μακρυα απο αυτη την μαρκα.Εχω το redmi note 4X global.Θες την αποψη μου; Παρε ενα tempered glass 9H (πχ bakkey)με λιγα ευρω κα διαλεξε priority line να ερθει γρηγορα. Εκτος αν βιαζεσαι οποτε skroutzare.Επισης το σκατοbanggood δεν δημοσιευσε ποτε την αρνητικη κριτικη μου, ουτε μου εδωσε τα χρηματα μου πισω ακομα τελικά καναν refund. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από Zerg13
giannisag17 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να βρω ανθεκτικό και σχετικά οικονομικό tempered glass για το Xiaomi Redmi Note 4X? Επειδή απ'το ψάξιμο στο internet είναι λίγο δύσκολο να εντοπίσω διαφορές μεταξύ των tempered glass που κυκλοφορούν, θα προτιμούσα αν έχει κάποιος αγοράσει για το δικό του και έχει μείνει ευχαριστημένος. Επίσης, το βάζουν στο κατάστημα πάνω στο κινητό? Γιατί γνωστοί μου που τα έχουν βάλει μόνοι τους, μετά δημιουργούνται "φουσκάλες", δεν είναι δηλαδή ομοιόμορφο. Δεν έχω ξαναπάρει τζαμάκι, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει. Thanks Λοιπόν σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό εδώ https://warp.gr/tempered-glass-screen-protector-pet-xiaomi-redmi-note-4-black.htmlΒγαίνει με μαύρο πλαίσιο λευκό και χρυσό ανάλογα το χρώμα του κινητού σου..Απλά δεν θα καταλαβεις ότι φοράς tempered glass..Άψογη εφαρμογη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα