Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 6000 οικονομικό μέχρι 1600cc που να είναι ευρύχωρο ώστε να χωράει πράγματα κ σκυλο.αυτην της στιγμή έχω ένα Στέισον βαγκον Σιτροέν ξαρα κ είμαι πολύ ικανοποιημένος για

τα ταξίδια που κάνω αλλά το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να πάω σε χωματόδρομους αλλα το ξαρα κ γενικά τα Στέισον είναι χαμηλά κ πολλές φορές βρίσκω από κάτω.καμια γνώμη για το τι θα μπορούσα να πάρω.?

Δημοσ.

Το ιδανικο για την περιπτωση σου θα ηταν το Octavia scout, τεραστιοι χωροι station- υπερυψωμενο - τετρακινηση. Δυστυχως σε αυτα τα χρηματα λιγο δυσκολο να βρεις ή αν βρεις θα εχει αρκετα χιλιομετρα. Τα μικρα SUV ειναι ιδανικα για χωμα, αλλα απο χωρους ειναι πολυ μετρια.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια από ότι έχω κοιτάξει γενικά είμαι ανάμεσα στο terios, που μου είπε κ ο Γιάννης κ στο hrv honda. τωρα κ το Σκόντα που μου είπε ο Κωστής πολύ ωραίο, ενα τέτοιο περίπου θα ήθελα,αλλά δεν το βρίσκεις κάτω από 10χ αν έρθει παντος καμία ιδέα πολύ θα ήθελα να την ακούσω ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Το Terios αν κοιτάς την δεύτερη γενιά από 06 και μετά, φαίνεται καλή επιλογη. Ποιο μοντέρνος σχεδιασμός από το Ηonda και λογικά ποιο οικονομικο στην συντήρηση θα ναι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια από ότι έχω κοιτάξει γενικά είμαι ανάμεσα στο terios, που μου είπε κ ο Γιάννης κ στο hrv honda. τωρα κ το Σκόντα που μου είπε ο Κωστής πολύ ωραίο, ενα τέτοιο περίπου θα ήθελα,αλλά δεν το βρίσκεις κάτω από 10χ αν έρθει παντος καμία ιδέα πολύ θα ήθελα να την ακούσω ευχαριστώ.

Δεν ξερω ομως μεχρι ποτε κυκλοφορησε το HRV ..Νομιζω καπου μεχρι το 2005 .Αν βρεις ειναι πολυ καλη λυση .

Δημοσ.

Το μόνο που με απασχολεί με το τεριος είναι το ταξίδι στην άσφαλτο γιατί από ότι έχω ακούσει είναι λίγο κουραστικο κ με την τετρακίνηση που πρέπει να την έχει μόνιμα.οσο για το hrv ναι είναι μοντέλο μέχρι το 2005 υπάρχουν κ μερικά του 2007. επισεις άαλλο ενα που έχω βρει είναι το ford fusion που δεν έχει τετρακίνηση αλλά είναι κάπως ψηλό γενικά δεν είναι ανάγκη να έχει 4χ4 απλά να έχει κάποιο ύψος σε σχέση με τα συνηθισμένα για να μπορώ να μπαίνω κ

στο χωμα

Δημοσ.

Το μόνο που με απασχολεί με το τεριος είναι το ταξίδι στην άσφαλτο γιατί από ότι έχω ακούσει είναι λίγο κουραστικο κ με την τετρακίνηση που πρέπει να την έχει μόνιμα.οσο για το hrv ναι είναι μοντέλο μέχρι το 2005 υπάρχουν κ μερικά του 2007. επισεις άαλλο ενα που έχω βρει είναι το ford fusion που δεν έχει τετρακίνηση αλλά είναι κάπως ψηλό γενικά δεν είναι ανάγκη να έχει 4χ4 απλά να έχει κάποιο ύψος σε σχέση με τα συνηθισμένα για να μπορώ να μπαίνω κ

στο χωμα

Δεν νομιζ...Ουτε το CRV του 2008 και του 2006 που ειχα την εχει μονιμη .

Δημοσ.

Όχι τα honda δεν είπα ότι την έχουν μόνιμη για το τεριος λεω κ πρέπει να έχουν 45 - 55

Λαθος δικο  μου .....Αν βρεις παντως HRV σε καλη τιμη και κατασταση σκεψου το σαν καλη λυση.

Δημοσ.

Από τα αυτοκίνητα που συμπαθώ ιδιαίτερα το hrv κι ας μην έχω μπει ποτέ μέσα :) Και το scout που έγραψε ο doctor μου αρέσει.

• Like 1
Δημοσ.

στά λεφτά πού διαθέτεις καί μάλλον πρέπει νά εισαι καί κυνηγός ...

γιά νά πηγαίνεις σέ χωματόδρομους μέ σκυλιά κλπ ...

ενα ειναι τό αμάξι πού θά επαιρνα εγώ...

toyota rav   ασπαστο  καί απροβλημάτιστο αμάξι  (τό εχουν 2 φίλοι μου κυνηγοί ) ο ενας μάλιστα τό πήρε τρίτο χέρι ο αλλος από 

δεύτερο χέρι μέχρι τώρα μηδέν προβλήματα καί οι 2 , ειναι ανετο στό δρόμο - πολύ καλό σέ χωματόδρομο - μέ τεράστιους χώρους εσωτερικά ,

2000cc μέ 150 αλογα  ,τσιμπάει λίγο βενζίνη οταν τό πιέζεις ...αλλά χαλάλι σέ αυτά πού σού προσφέρει ,στά λεφτά πού διαθέτεις βρίσκεις ανετα 2006-2007 μοντελα 

(μπροστά στό rav τό hrv καί τό terios  φαίνονται σάν ...ψεύτικα )

Δημοσ.

στά λεφτά πού διαθέτεις καί μάλλον πρέπει νά εισαι καί κυνηγός ...

γιά νά πηγαίνεις σέ χωματόδρομους μέ σκυλιά κλπ ...

ενα ειναι τό αμάξι πού θά επαιρνα εγώ...

toyota rav   ασπαστο  καί απροβλημάτιστο αμάξι  (τό εχουν 2 φίλοι μου κυνηγοί ) ο ενας μάλιστα τό πήρε τρίτο χέρι ο αλλος από 

δεύτερο χέρι μέχρι τώρα μηδέν προβλήματα καί οι 2 , ειναι ανετο στό δρόμο - πολύ καλό σέ χωματόδρομο - μέ τεράστιους χώρους εσωτερικά ,

2000cc μέ 150 αλογα  ,τσιμπάει λίγο βενζίνη οταν τό πιέζεις ...αλλά χαλάλι σέ αυτά πού σού προσφέρει ,στά λεφτά πού διαθέτεις βρίσκεις ανετα 2006-2007 μοντελα 

(μπροστά στό rav τό hrv καί τό terios  φαίνονται σάν ...ψεύτικα )

Εχω παρομοιο με το RAV το CRV και ποναει πολυ φιλε μου ...

Αν δεν ειχα βαλει υγραεριο θα ηταν σε ακινησια

690 τελη κυκλοφοριας και 15 λιτρα καυσιμο ανα 100 χλμ εντος πολης με μαλακο ποδι .

Φορο πολυτελειας για 10 χρονια .

Ναι δεν εχει σχεση με το Terios και το HRV αλλα κοστιζει πολυ πολυ .

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου κυνηγός δεν είμαι ιστιοσανίδα κάνω δλδ surf k windsurf. Πολύ ωραίο το rav k to crv αλλά όπως είπε κ ο Γιάννης κοστίζει πολύ κ σε στα τέλη κ στην βενζινά.αυτο που σκεφτόμουν είναι ότι δεν χρειάζομαι απαραίτητα τζιπακι αρκει να είναι ευρύχωρο κ ψηλό σε σχέση με τα αυτοκίνητα τύπου σταισον κανένα πολυμορφικό?δεν ξερω το ψαχνω

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου κυνηγός δεν είμαι ιστιοσανίδα κάνω δλδ surf k windsurf. Πολύ ωραίο το rav k to crv αλλά όπως είπε κ ο Γιάννης κοστίζει πολύ κ σε στα τέλη κ στην βενζινά.αυτο που σκεφτόμουν είναι ότι δεν χρειάζομαι απαραίτητα τζιπακι αρκει να είναι ευρύχωρο κ ψηλό σε σχέση με τα αυτοκίνητα τύπου σταισον κανένα πολυμορφικό?δεν ξερω το ψαχνω

suzuki vitara 1600  εχει βγεί πολύ καλό 

(τό εχει συνάδελφος στή δουλειά ) ,

μακρυά από terios ,τό εχει ξαδελφός μου (στό χωριό) τού τό εχει δώσει η υπηρεσία του (ειναι θηροφύλακας) πηγαίνει παντού - δέν 

καταλαβαίνει τίποτα  μέ σχεδόν μηδενικά προβλήματα  ολη την ημέρα ειναι σέ κίνηση ( 3 βάρδιες) σέ βουνά-λαγκάδια- ποτάμια-λίμνες -βουνοκορφές κλπ αλλά ....

1) ντεραπάρει ευκολα ...

2) εχει πανάκριβα (τό ξαναγράφω ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) ανταλλακτικά οπως καί  ακριβό service καί περιμένεις καιρό γιά κάποια ανταλ/κά νά ερθουν  από εξωτερικό ...

οπότε vitara καί καλές βόλτες  ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...