Προς το περιεχόμενο

Αέριο σε Opel 2006

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να βάλω αέριο στο Opel astra που έχω μοντέλο 2006.

Δεν έχω ιδέα από αέριο όποτε τα φώτα σας παρακαλώ. Μου είπαν ότι πλέον είναι 7ης γενιάς και δεν βγάζουν τα προβλήματα που έβγαζαν παλιότερα. Κόστος στο 1000ρικο (και κάτι παραπάνω)

Οποίος έχει γνώση ας μου πει 2-3 πράγματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω σε 3 αμαξια

Honda CRV 2008 5 χρονια

Audi ΤΤ Quatro 2000 4 χρονια

Audi TT 1999 4χρονια

Κανενα προβλημα

Ενα αξιοπιστο συστημα και ενα καλο εγκατασταστη που εχει μεγαλη σημασια και προχωρα . Κοστος εκει απου που ειπς με ΦΠΑ και ΚΤΕΟ

• Like 2

Οχι κατι το ιδιατερο . Ολα σχεδον αυτα που ειναι τα τελευταια χρονια ειναι μια χαρα ...Μην τα μετρας με γεινιες αλλα με καλο εγκαταστατη

Εχει πολυ μεγαη σημασια . Το καινουργιο ειναι τα μπεκ τυπου βεμζινης που παλια ηταν πανακριβα και τωρα  εχουν 100 με 150 ευρω επι πλεον κοστος και ειναι πολυ καλα για το kit υγραεριου

Για ενα καλο εγκατασταστη ψαξε...Δεν γραφω εδω για να μην θεωρηθει διαφιμηση . Οτι θελις στειλε μου pm.

Εγώ έχω στο vectra 2005 με υγραέριο 4,5 χρόνια.

Το δικό μου φοράει τον 1600 ΧΕ που είναι ο πιο συμβατός της opel για υγραέριο.

Για το astra εδικά δεν έχω ακούσει και τόσο καλά λόγια για υγράεριο σε κάποιο άλλο φόρουμ,ειδικά

αν φοράς τον πολύστροφο κινητήρα.

Πρέπει να πας σε σύστημα με ψεκασμούς βενζίνης πρέπει να βρεις καλό μάστορα για ρυθμίσεις αλλά

δεν θα έχεις μεγάλη οικονομία επειδή θα καις και ένα ποσοστό βενζίνη.

Τέλος πάντων αν το αποφασίσεις ψάχτο καλά και πρόσεχε μην πέσεις σε κανένα άσχετο γιατί κυκλοφορούν

πολλοί τέτοιοι.

Ποιον κινητήρα φοράει το δικό σου;;;

• Like 1

Έχω τοποθετήσει σε Honda εδω και 1.5 χρόνο υγραέριο.ΠΛησιάζω τις 70.000χλμ+  με υγραέριο.Κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Βάλε κάποιο επώνυμο σύστημα και εστίασε στον εγκαταστάτη.

Εάν ρυθμιστεί σωστά το σύστημα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Τα "περί γενιάς" είναι πιο πολύ για διαφημιστικούς λόγους.

Η Opel απο οσο εχω διαβάσει έχει μια συνεργασία με τα συστήματα μάρκας Landi Renzo για υγραέριο.

• Like 2

Εχω brc σε astra g (2003)

Κανένα προβλημα μεχρι τωρα

Αν είναι το 1600  παίζει να φοράμε τον ίδιο κινητήρα τον οποίο η opel άλλαξε μετά τον Σεπτέβριο του 2005 νομίζω.

Είναι από τους καλίτερους κινητήρες της opel για υγραέριο.Έχω απλό φτηνό σύστημα χωρίς ψεκασμούς λαδιέρες και

άλλα που λένε είμαι στα 109.000 χιλιόμετρα με υγραέριο (237.000) συνολικά και συνεχίζω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι κινητήρες της opel μετά το Σεπτέβριο του 2005 έβγαλαν αρκετά προβλήματα με υγραέριο για αυτό θέλει προσοχή.

Νέα πιο ακριβά συστήματα που ρυθμίζονται να ψεκάζουν και ένα ποσοστό βενζίνης για λίπανση βαλβίδων.

Οι κινητήρες της opel ΧΕ  ήταν από τους πιο κατάλληλους για υγραέριο.Από Σεπτέβριο 2005 έβγαλε τους  ΧΕΡ

οι οποίοι έβγαλαν προβλήματα στο υγραέριο.

Οπότε πιθανότητα φοράμε ίδιου τύπου απλά διαφορετικά κυβικά. Τώρα για ηλεκτρόγκαζα δεν κατέχω. :-D

Εdit.Γράφεις και στο γκαζοφόρουμ με το ίδιο νικνέιμ γιατί κάτι μου θυμίζει;;;;

Το σύστημα είναι 4ης γενιάς, 7η δεν υπαρχει , παπατζια ειναι, οποτε προσοχή με τους εγκαταστατες αυτους που λενε μεγαλα λογια

Ετσι ακριβως.

• Like 1

Οι κινητήρες της opel ΧΕ  ήταν από τους πιο κατάλληλους για υγραέριο.Από Σεπτέβριο 2005 έβγαλε τους  ΧΕΡ

οι οποίοι έβγαλαν προβλήματα στο υγραέριο.

;

Σωστά ήμουν κάτοχος Opel Corsa C(1/2004) με το κινητήρα ΧΕ 1200cc.Δέν είχα τοποθετήσει υγραέριο, αλλά μέχρι τις 250,000 μου εβγαλε ως ζημια αντλία βενζίνης.

Οι κινητήρες XEP ή αλλιώς Twinport όντως το φερέσαν τα νεότερα μοντέλα 2004,2005 και έβγαζαν πρόβλημα με τη φλαντζα.Ήταν όντως ευαισθητοι στο υγραέριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...