Metaksas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 παιδια σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση καρτας ηχου,εχω την asus xonar dx εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερα, θελω να την δουλευω και σε Hackingtosh αν εχει καποιος γνωσεις...
duffyduck Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Γιατι να παρεις καρτα ηχου? Δεν σου κανει αυτη που εχει η μητρικη σου?
panos0100 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 παιδια σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση καρτας ηχου,εχω την asus xonar dx εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερα, θελω να την δουλευω και σε Hackingtosh αν εχει καποιος γνωσεις... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη κάρτα ήχου δυστυχώς και εγω δεν ειχα ακούσει το παιδί από πάνω οταν με έλεγε τότε μην την πάρεις την asous xonar ds δεν χρειάζεται και τελικά ήταν μια μάπα και μισή ήταν 100 φορές χειρότερη από αυτή της μητρικής και το surround ούτε καν είχε όπως έγραφε κάρτα ήχου θα πάρεις μόνο αν καεί της onboard, που για κάποιο λόγο καίγεται πολύ εύκολα τελευταία δεν ξέρω γιατί ευτηχως η δικια μου ειναι ακομα αλλα απ οτι ακουω πολυ καψιμο onbaord καρτα ηχου εχουνε πολλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα