Jivias95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Χρειαζομαστε μια βοηθεια για αλγοριθμο BFS στην matlab. Εχουμε ενα πινακα απο excel αρχειο 9x9 με στοιχεια 0 και 1 τα οποια ειναι οι κομβοι και οι κομβοι που εξεταζονται. θελουμε ενα προγραμμα το οποιο θα κανει επαναληψεις για να εξετασει ολους τους κομβους μεχρι το queue να μηδενιστει. Αν γνωριζει καποιος απο bfs αλγοριθμους στην matlab και μπορει, ας βοηθισει..ευχαριστω εκ των προτερων..
The King Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 @Jivas Δηλαδή πόσοι είστε που χρειάζεστε βοήθεια για να σας λύσει κάποιος την άσκηση από την αρχή; Όλο το τμήμα σου χρειάζετε να του φτιάξουμε το πρόγραμμα; Το μισό τμήμα ίσως; Οι 9x9 = 81 και άλλοι τρεις 84 μήπως ; Πρέπει να είστε πολλοί για να χρησιμοποιείς τόσο πολύ πληθυντικό ! Μέχρι να σας φτιάξουμε το πρόγραμμα πήγαινετε όλοι μαζί για φραπέ με σουβλάκι και θα σας φωνάξουμε να σας δώσουμε τον κώδικα σε ισάριθμες κόπιες. 1
Jivias95 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 @Jivas Δηλαδή πόσοι είστε που χρειάζεστε βοήθεια για να σας λύσει κάποιος την άσκηση από την αρχή; Όλο το τμήμα σου χρειάζετε να του φτιάξουμε το πρόγραμμα; Το μισό τμήμα ίσως; Οι 9x9 = 81 και άλλοι τρεις 84 μήπως ; Πρέπει να είστε πολλοί για να χρησιμοποιείς τόσο πολύ πληθυντικό ! Μέχρι να σας φτιάξουμε το πρόγραμμα πήγαινετε όλοι μαζί για φραπέ με σουβλάκι και θα σας φωνάξουμε να σας δώσουμε τον κώδικα σε ισάριθμες κόπιες. Δυο ατομα ειμαστε ρε φιλε.. αλλα αφου σου κανει τοσο πολυ κοπο να βοηθησεις καλυτερα να μην εκανες εξυπναδες και να απαντουσες.. αν ειδες, βοηθεια ζητησα και οχι να μου λυσετε την ασκηση.. καποια βοηθηματα θα ηθελα απο την matlab. Σοβαρα τωρα, καλυτερα να αγνωουσες το θεμα αυτο παρα να απαντουσες και να ελεγες τις εξυπναδες σου..
The King Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 "Ρε φίλε" δεν είναι το θέμα αν μου κάνει εμένα ή κάποιον άλλον κόπο να σε βοηθήσω, το θέμα "ρε φίλε" είναι ότι εσένα και του φιλαράκου σου δε σας έκανε καθόλου κόπο να πιάσετε την άσκηση μέχρι εκεί που μπορείτε και προτιμήσατε να γραφτείς εδώ για να μας ζητήσεις, ως δούλοι σου που είμαστε, να σας βοηθήσουμε / λύσουμε όσο τα ξύνετε χιαστί. Μάλιστα είναι τόσο το θράσος σου που αντί να ανταπαντήσεις με κάποιο κώδικα από την προσπάθεια σας ώστε να αποδείξεις πως δεν είστε μια παρέα τεμπέληδων και προχωρήσατε μέχρι ένα μικρό σημείο, με επικρίνεις και μου υποδεικνύεις το πως θα έπρεπε να αντιδράσω στην απαίτηση σας προς την κοινότητα. Μάθε λίγη ορθογραφία, δείξε μας τι έκανες με το φιλαράκι σου ως τώρα και ότι δεν παίζατε LoL όλο το Σ/Κ και να είσαι 200% σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουμε και θα αγνωήσουμε το έως τώρα θράσος σου. Απλά δε γουστάρουμε να βοηθάμε τεμπέληδες και δη νεοεγγεγραμμένους τεμπέληδες , μην το παίρνεις προσωπικά. 4
solarpower Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω τίποτα από MatLab αλλά με τη μια γκούγλισα κάτι σχετικό: https://www.mathworks.com/help/matlab/math/visualize-breadth-first-and-depth-first-search.html https://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/24134-gaimc---graph-algorithms-in-matlab-code?focused=5114646&tab=example Βρες παραδείγματα! Και ο καθηγητής το ίδιο εργαλείο χρησιμοποιεί!
Lanike71 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ποιός βλάκας σκέφτηκε τις μηχανές αναζήτησης; 1
k33theod Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι στον αλγόριθμο ρώτα. Επίσης, παρά το γεγονός ότι κάποιος δεν ξέρει matlab αν ξέρει τον αλγόριθμο και δει τον κώδικά σου μπορεί να σου πει που κάνεις λάθος.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δυο ατομα ειμαστε ρε φιλε.. αλλα αφου σου κανει τοσο πολυ κοπο να βοηθησεις καλυτερα να μην εκανες εξυπναδες και να απαντουσες.. αν ειδες, βοηθεια ζητησα και οχι να μου λυσετε την ασκηση.. καποια βοηθηματα θα ηθελα απο την matlab. Σοβαρα τωρα, καλυτερα να αγνωουσες το θεμα αυτο παρα να απαντουσες και να ελεγες τις εξυπναδες σου.. Κατάχλωμο σε βλέπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα