Προς το περιεχόμενο

$99 XBox??? XBox2 in 2005???

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα που τον γειωσες privateer.Ηθελα να τον ρωτησω αν στα Τιρανα δινουν τις κονσολες με bundle παιχνιδια ή τις τυλιγουν απλα σε εφημεριδα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά,έχω πάρει XBOX ένα χρόνο τώρα και το μόνο παιχνίδι που έχω είναι το Sega GT.Ο λόγος απλώς,με 200Ε πήρα ολοκληρωμένο σύστημα.Έχω DVD-Divx player,SNES-MegaDrive-Mame-PSone-N64 emulator,του έχω έναν σκληρό με 50 GByte mp3, σύνδεση με PC, πληκτρολόγιο κ ποντίκι και τώρα πια linux.

Το τσίπαρα μόνος μου και πολύ γούσταρα για αυτό. Οπότε μπορούμε να λέμε ότι το PS2 είναι καλύτερη κονσόλα γιατί πολύ απλά το Xbox δεν είναι κονσόλα!!!Είναι ότι γουστάρεις να είναι,και προσωπικά το προτιμώ πολύ περισσότερο.

Όσο για τα παιχνίδια, τα πρωτοκλασάτα υπάρχουν και στις δύο, γιατί πολύ απλά συμφέρει τους developers.

Cheers!

Δημοσ.

Oi logoi pou me eixane wthisei sthn agora enos Playstation 2 prin 2-3 xronakia , htan poly apla sygkekrimena paixnidia , k auta dystyxws htan liga .

Gran Turismo 3 , Tekken Tag Tournament , Metal Gear Solid 2 ... Mono auta ta 3 mporw na diakrinw san alithina diamantia , gia auto k ta agorasa gnhsia k oxi kopies , parolo pou thn konsola thn eixa tsiparei .

Thn exw parathsei edw k kairo , gt arga dystyxws katalaba oti se thema paixnidiwn to Ps2 me kalyptei mono se orismena paixnidia , oxi se ola .

Eimai megalos Fan twn Strategy , gia auto k to parathsa .

Tha asxolithw mazi tou otan mono bgalei me to kalo to Gran Turismo 4 ..

Agorasa k Gamecube , sthn timh twn 99 Eurw ... Isws eimai tyxeros pou to brhka toso .. Phra 2o moxlo , 2 Memory Cards k 2 paixnidia ...

Gia X-Box den kserw , den me apasxolei idiaitera , alla kapoia stigmh an pesei h timh tou arketa akomh , tha to parw !

Pros to paron Strategy k ksana Strategy !

Δημοσ.

Ρε παιδια ,μην ειμαστε φανατικοι , το καθε μηχανημα εχει τα καλα του... :shock:

To xbox ειναι ουσιαστικα ενα μικρο pc του οποιου την τιμη επιχορηγει η Microsoft σε μια απελπισμενη προσπαθεια να βγαλει κατι καλυτερο απο την Sony.

To ps2 ειναι πραγματικη κονσολα...την παιρνεις και την κρατας πολλα χρονια...βελτιωνεται με τον καιρο ωστε να μην την παρατησεις η να κοιταξεις για αναβαθμηση, δινει σημασια στο gaming και οχι μονο στον εντυπωσιασμο με τα υπερβολικα εφε η τα ομορφοτερα γραφικα αλλα σε 25fps...εχει επιτελους διαφορετικα παιχνιδια, τεραστια υποστηρηξη, και φυσικα μερικους τρομερους τιτλους .

(Οταν οι αλλοι επεζαν fifa στο τρομερο Ν64,που ηταν και αυτο "ανωτερο" του ps1, εμεις παιζαμε Iss- GT και τοσα αλλα )

Δεν ειναι τυχαιο που εχει πουλησει 70 εκατομυρια μοναδες, εναντι 10 του κολοσου της microsoft-Intel-Nvidia.

Δημοσ.

Πως είστε τόοοοσο σίγουροι οτι μόλις βγει το Xbox Νext θα σταματήσουν να βγαίνουν παιχνίδια για το 1? Επίσης από το τελευταίο ποστ του spown είδα οτι αναφέρεται ΜΟΝΟ σε συνέχειες παιχνιδιών 2,3,4 κτλ....Δηλαδή τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...Παίρνουν τη δοκιμασμένη συνταγή, βάζουν άλλες πίστες και ω του θαύματος έχεις ένα καινούριο - τρόπος του λέγειν - παιχνίδι... Εκτός αν υπάρχουν τόσες πια τεχνολογικές διαφορές ανάμεσα στις συνέχειες μιας σειράς, μιας και οι δυο κονσόλες εξελίσσονται.... :P Α....και κάτι άλλο...το PS2 πόσο έκανε όταν βγήκε; Μήπως παραπάνω από το xbox? Μηπως;

Δημοσ.

Ρε παιδιά όντως μη φανατίζεστε με μ@λ@κίες. Intel VS AMD, Nvidia VS ATI, XBOX VS PS2, WIN VS LINUX. Στα παπάρια μου όλα που θα κάθομαι να γράφω κιόλας για να υπερασπιστώ καταναλωτικά προιόντα. Κάθεστε τώρα και χαλιέστε για το τι είναι καλύτερο. Και να έλεγα ότι μας την είπαν για τη Μόνικα, να πω "Ναι! κρέμασμα απο τα @@ στο Σύνταγμα (και να φυσάει και αέρας)". Γενικώς μη φανατίζεστε με τίποτα. Βρείτε κανέναν και πείτε του "Γαύροι κουφάλες ήρθε ο Γκονζάλες" να γουστάρουμε :P :P :P

Στο θέμα μας τώρα, ενώ το XBOX είναι ένα ολοκληρωμένο καταναλωτικό προιόν, μερικά παιχνίδια δεν τα έχει και αυτό του δίνει μεγάλο handicap. PES3, Tekken, GT3 και τα σχετικά είναι παιχνίδια που τα πάω με τρέλα και που δυστυχώς δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα

Δημοσ.

Ante na bgoun oi emulators na ta paizoume ola sta PCia mas kai na tous koroideuoume olous. .... (LL ksexases ta PC vs Consoles, PC vs Amiga - gia tous palaioterous...)

Δημοσ.

Σωστότατος ο ψείρας. Και γενικώς αν είναι να φανατιστούμε με κάτι, ας μείνουμε στα παραδοσιακά (που μπορείς μέσα στην αθωότητα σου να πεις ότι και κάτι εκπροσωπούν) όπως το ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

re pedia egw ehw kai xbox kai ps2 kai skopevw na parw ke gamecube an tsipariste kapote....

ke den katalavenw giati kanete etsi...ke prepei na fanatizeste me tin mia konsola i tin ali... an sas aresei to ps2 i kapia pehnidia tou ps2 parte to ps2...

an sas aresei to xbox i kapia pehnida tou xbox parte xbox

an sas aresoun kapia pehnida kai apo ta dio parte kai ta dio...

emena prosopika pou goustarw ektos apo HALO kai PES3 kai ta RESIDENT EVIL ala kai ta MARIO KART tha parw ke ta 3...

den vlepw lipon to logo na fanatizomaste ke na ipostirizoume to ena i to alo me toso pathos les ke ehoume kapio kerdos apo auto...

Δημοσ.

Egw porwnomai me Knights of the Old Republic (se PC bebaia..), kana Morrowind kai genikotera paixnidia me ba8os kai polles wres paixnidiou... Consola den eixa pote. Kai oute prokeitai!

Δημοσ.

Εγω έχω PS2 και πρόσφατα πήρα ενα GameCube με 99 ευρώ και το γουστάρω τρελλα. Δε με ενδιαφέρει να παίζει divx/mp3/wav/tsontes και οτι αλλο.. Θελω να έχει ωραία παιχνίδια.

Σκέφτομαι ισως να πάρω και ενα ΧΒΟΧ μιας και πέφτει κι άλλο η τιμή του. Ισως αργότερα. Το PS2 το έχω σε αχρηστία εδω και καιρό δυστυχώς μιας και δε μου πολυ πάει...Δεν έχει βγει κανενα παιχνίδι να με κρατήσει... Το Metal Gear Solid 2 ηταν και ειναι κορυφαίο παιχνίδι. Αντε να βγει το 3 να πορωθούμε πάλι :) Το ΧΒΟΧ σιγουρα έχει καλύτερα γραφικά και έχει και καποια πολυ καλα παιχνίδια που δεν έχουν βγέι για PS2.

Προς το παρόν, GC (Mario Kart rulezzzz, Ikaruga power)

PS: Μπορει το GC να μη τσιπάρετε, υπάρχει όμως τρόπος να παιζεις παιχνιδάκια "backup" :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...