privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Symfwna me to CNN http://money.cnn.com/2004/01/28/commentary/game_over/column_gaming/index.htm?cnn=yes
MiXtEr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Xm , prwta to GC k twra auto ... Pws fainetai oti h Sony tous pataei gera ... K to X-Box2 na bgei , to PS2 kalytero tha'nai ...
pseira Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Hdh to Xbox einai kalytero apo to PS2.......Apla yparxoun perissotera paixnidia gia to PS2. Alla ta pio polla einai saboures
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Εχω ηδη δυο ΧΒΟΧακια.Με βλεπω να χτυπαω αλλα δυο...αχρειαστα να'ναι
spown Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Παρτε το χαμπαρι το ps2 ειναι μοναδικο δεν υπαρχει αλλο , αυτο φαινετε απο τις πωλησεις . . . .. . . δεν προκειται κανεις να του παρει τον θρονο , , , , , , του ανεικη αξια . . . . . . Ετοιμαστειται για το ps3 τα οποια τα χαρακτιριστικα του, ,, , , κανουν το ποιο δυνατο PC με τις ποιο κορυφαιες καρτες γραφικων να μιαζουν με καζανακια . . . .(μαλλον με μπρικια ή με καφετιερες ) ......... XBOX το ονομα του τα λεει ολα ΚΑΖΑΝΑΚΙ με ΣΕΡΝΕΡΟΝ ....STORMWATCH καλος πελατης 4 καζανακια μπραβο σου . . . . . . PS2 PS2 PS2 PS2 PS2 PS2 PS2 PS2. . . . . σε λιγο με την κατρακιλα που τοεχει παρει το XPOUST θα αγοραζει ενα παιχνιδι και θα εχει δωρο την κονσολα με δυο χειριστριρια και δωρο εναν αραπι να σου κανει αερα τα καλοκαιρια. . . . . . .. . ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ PLAYSTATION 3
Pleasure Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Παίδες. Το Χ-ΒΟΧ από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών είναι τουλάχιστον 2 φορές καλύτερο από το αντίστοιχο PS2. Όμως εκεί που υστερεί η Microsoft συγκριτικά με την Sony είναι το Marceting. Η Sony κατάφερε με την διαφήμιση να ξέρουν το PS ακόμα και οι γιαγιούλες. Το X-BOX είναι κυριολεκτικά θηρίο και 100 % πιο γρήγορο από τον ανταγωνιστή του. Το έφαγε όμως η αφάνεια καθώς και οι περιορισμένοι τίτλοι παιχνιδιών. Κάντε ένα πείραμα. Ρωτήστε ένα παιδάκι ποιο απο τα δύο ξέρει. Σίγουρα δεν θα βρείτε και πολλά να γνωρίζουν την ύπαρξη του X-BOX
spown Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Κοροιδευομαστε ρε παιδια ολοι ξερουμε τι εστι Microsoft, , , , εγω θυμαμαι την παιχνιδαρα το HALO αναροτιεμε εχει και αλλες τετοιες εξυπνες ιδεες η microsoft ...... Δεν ντρεπεται με τις μαααλακιες που βγαζει ........ ΝΤΡΟΠΗ. . . . .
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Spown μπραβο ,πολυ τεκμηριωμενη η αποψη σου.Απο ορθογραφια ομως δεν πας πολυ καλα.Μηπως εισαι Αλβανος;
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Prwton an diabase kapoios to ar8ro 8a eide pws gia thn wra einai fhmes kai skepseis enos analysth (anaferei kai meiwsei tou ps2 sta 130$). Deyteron kopste tis antipara8eseis kai tis @@ peri kafeteries ktl giati 8a exoume kai bans.
pseira Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Και από στίξη και από επιχειρήματα είσαι αστέρι spown ( πιθανόν από τον ήρωα κόμιξ Spawn??)... Για να εκθειάζεις το PS3 σε σχέση με το Xbox τόσα ξέρεις μου φαίνεται...Πρώτα από όλα δεν έχει celeron το xbox....Δεύτερον όταν βγεί το PS3 θα βγει και το XBox 2...Τότε θα δούμε ποιός θα χαίρεται...Πάλι εμείς μου φαίνεται. Μπορεί το PS2 να έχει 3πλάσια παιχνίδια, και άρα 3πλάσιες πατάτες. Δες το ίδιο παιχνίδι σε PS2 και σε xbox... Αν μου πεις οτι είναι το ίδιο πράγμα, ή είσαι μύωπας ή ηλίθιος....Το xbox δεν το αγοράζουν παιδάκια ακριβώς επειδή δεν ξέρουν να αξιοποιούν τις δυνατότητές του... Έλα Αλέκοο, πότε θα παίζει divx το PS2??? Πότε;;;;;;;;
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ελα ρε pseira...Καθεσαι και του απαντας τωρα;;....
theoritikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μην του δίνετε σημασία παιδιά, είναι και αυτός ένας απο τους πολλούς που θεωρούν το gaming σαν κάτι μοδάτο. Αυτά ξέρει, αυτά λέει. το να προσπαθείτε να του βάλετε μυαλό χάνετε την ώρα σας. Όσο για τα games στο playstation2, είναι πολλά γιατί έχει πολλά no2, no3 και πάει λέγοντας, τα οποία βγαίνουν πριν καλά καλά να έχεις λυώσει το περασμένο!
spown Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Να πω κατι το PS2 εχει PRO EVOLOUTION SOCCER 3 ενω το XBOX εχει FIFA 2004 δηλαδη ισαξια παιχνιδια η γνωστη μαλακια της ΕΑ . . . ΤΕΛΟΣ Τo PS2 εχει gran turismo 3 kai τωρα 4 και το κακομοιρο το XBOXEKOLAKI εχει που γιαμενα πατατουλα project gotham racing 1 ή 2 (η μαλακιες παντα συνεχιζονται κατα την γνωμη μου). . . . ΘΑ εχω σε λιγο καιρο SILENT HILL 4 KAI METAL GEAR 3 ενω εσεις θα παιζετε το HALOOOOOOOO 2 οπως ειπα οτι οι μαλακιες συνεχιζονται . . . . . . . . . Επισης σε λιγο θα εχω το GETAWAY 2 kai to KILL ZONE . . . . . . Εγω δεν θα ξεχασω οταν βγηκε ειχε 6οο ευρω και μετα απο 1 μηνα το εριξε στα μισα . . . λεφτα . . . .δηλαδη κοριδια οσα αρπαξω σκεφτεικε η MICROSOFT . . . . . Ti lete?????? Ρε μου αρεσει oti otan το XBOX 2 βγει ολοι θα μεινετε με τα καζανακια στο χερι (Η Αληθεια ποναει)(Παιχνιδομηχανη με 3.5 χρονια ζωης ) . . .. Οταν παιρνεις κονσολα παιρνεις κονσολα και οχι PC μαλλον τα εχετε μπερδεψει νομιζω ) ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ STORMWATCH>>>>>>>>>>
Narayan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μακάρι να μειωθεί και άλλο η τιμή του Xbox... θα μπορούμε να του σκαλίζουμε τα εντόσθια με λιγότερες τύψεις Το κακό με το PS2 είναι ότι η Sony θέλει να το κάνει να μοιάσει περισσότερο με το Xbox (βλέπε ανακοινώσεις περί add-on δίσκου και modem και Linux kit κ.τ.λ.) αλλά η κονσόλα της Microsoft έχει κερδίσει από καιρό τις καρδιές των απανταχού modders, οι οποίοι σιγά-σιγά το μετατρέπουν σε ολοκληρωμένο HTPC. To PS2 μου το έχω 3 χρόνια. Σε αυτή την περίοδο έχω αγοράσει ΔΥΟ όλα κι όλα παιχνίδια, το Gran Turismo 3 και το Final Fantasy X. Δεν έχω βρει λόγο να το τσιπάρω, διότι κάθε άλλο τίτλο που κυκλοφορεί υπάρχει κάτι αντίστοιχο και καλύτερο τεχνολογικά στο Xbox. Ας βγουν με το καλό και τα Xbox2 και PS3... θα τα πάρουμε κι αυτά, αφού μετά από ένα χρόνο στην αγορά θα στοιχίζουν όσο μία μέτρια κάρτα γραφικών
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ta leme se mia bdomada spown Pare kai mia kafetiera san dwro apo to insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.