agkatha Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας... Τελευταία όποτε φορτίσει 100% η μπαταρία του λάπτοπ και βγάζω τον φορτιστή, μετά από 5-10 λεπτά που η μπαταρία είναι στα 80κάτι% μου κλείνει το λάπτοπ απότομα...πάω να τον ανοίξω και δεν αντιδράει....μόνο όταν βάλω τον φορτιστεί, ανοίγει κανονικά....η μπαταρία συνεχίζει να λέει 80κάτι%...εάν βγάλω τον φορτιστή πάλι, θα ξανακλείσει....αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να το έχω συνέχεια στην πρίζα... Διάβασα κάπου ότι πρέπει να του κάνω calibrate...κατέβασα την φωτεινότητα και κάποιες άλλες ρυθμίσεις και το άφησα....τελικά έκλεισε στα 40κάτι%...αλλά δεν άδειασε τελείως... Η μπαταρία είναι εσωτερική....τι να κάνω; Ίσως να φταίω και εγώ που καμιά φορά ξέχναγα να βγάλω τον φορτιστή και τον άφηνα να φορτίζει 4 ώρες... Μην μου πείτε ότι θέλει άλλαγμα η μπαταρία, δεν έχω λεφτά να το φτιάξω τώρα...θα το παρατήσω εκεί να φορτίζει όλη μέρα...
coolerman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ναι!Είδες; και χωρίς να αναφέρεις ποιό μοντέλο είναι,έπεσα μέσα Τώρα..θα κατεβάσεις το hwmonitor και θα δεις τι wearlevel έχει η μπαταρία Το πιθανότερο βραχυκυκλωνει(με μπαταρία)και δεν ανοίγει
agkatha Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Για δες, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά! http://oi65.tinypic.com/2a64it0.jpg
veteranos123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Έχω ένα turbo-x laptop με καινούργια μπαταρία αγορασμένη το καλοκαίρι. Πάντα εβγαζε με το ζόρι 1 ώρα και το wear level είναι 5%. Την στέλνω πίσω?
agkatha Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχει εγγύηση! Τι να κάνω; Θέλω να ξεφορτίσω την μπαταρία τελείως και δεν μπορώ, κλείνει και δεν ξανανοίγει εάν δεν βάλω τον φορτιστή... Τουλάχιστον θα υπάρξει πρόβλημα εάν έχω τον φορτιστή συνέχεια στην πρίζα;
coolerman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Όχι..όσο είναι οκ απο ρευμα στην πρίζα.ΑΝ κανει διακοπή/πτώση τάσης κλπ θα κλείσει απότομα το λάπτοπ.
coolerman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Έχω ένα turbo-x laptop με καινούργια μπαταρία αγορασμένη το καλοκαίρι. Πάντα εβγαζε με το ζόρι 1 ώρα και το wear level είναι 5%. Την στέλνω πίσω? Ρώτησε το πλαίσιο,6 μήνες η 1 χρόνο δίνουν συνήθως για μπαταρίες..ΑΝ δεν αντιμετωπίζεις "θέμα" δεν νομίζω να γίνεται κάτι
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Τουλάχιστον θα υπάρξει πρόβλημα εάν έχω τον φορτιστή συνέχεια στην πρίζα; σου είπε κάποιος οτι δεν κάνει να λειτουργείς τον φορητό με το τροφοδοτικό του; το να χρησιμοποιείς την μπαταρία συνέχεια οδηγεί σε φθορά και σε μικρή διάρκεια,άσε που δεν αποδίδει 100% το σύστημα με μπαταρία. Σε όλα τα φορητά την τελευταία 8ετια υπάρχει κύκλωμα που διακόπτει την φόρτιση της μπαταρίας και απλά δίνει ρεύμα στον φορητό για να λειτουργεί στις μέγιστες επιδόσεις. Απλά πρέπει μια στο τόσο(ανα μήνα κυρίως)να γίνεται χρήση και της μπαταρίας για να μην χαλάσουν τα στοιχεία της.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ και ποτε ξανα και για κανενα λογο turbo x
agkatha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί τι έχουν τα turboX? Το βλέπω που το γράφετε πολλοί ότι δεν είναι καλά και δεν καταλαβαίνω γιατί... Από προσωπική πείρα, πήρα τον turboX από μία επιδότηση του πατέρα μου πριν 3 χρόνια δωρεάν...και σε περίοδο που το άλλο μου laptop τα έπαιζε... Κάνω πολύ μεγάλη χρήση καθημερινά, όλη μέρα είναι ανοιχτός και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (πέρα από την μπαταρία τώρα)...απορώ και εγώ πόσο θα αντέξει ακόμα... Στο παρελθόν είχα laptops fujitsu siemens, toshiba, hp και είχα βαρεθεί να τα πηγαίνω για service, γιατί είχαν συνέχεια προβλήματα. Άσε που είχα σκάσει ένα σωρό λεφτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα