Angelo_95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Mitsubishi Colt 1.3 GLX '99. Το έχω στα χέρια μου μόλις μια μέρα. Το αγόρασα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και μηχανικά αλλά και εξωτερικά/εσωτερικά. Οι εντυπώσεις μου αυτή την μια μέρα που το έχω είναι οι καλύτερες μιας και τα καινούργια λάστιχα και οι σπορτ αναρτήσεις με έχουν αφήσει άφωνο. Αρχικά έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο που να έχουν όρεξη για δουλειά και γνώση για τους Ιάπωνες? Μένω Νέα Ιωνία αλλά θα μπορούσα να πηγαίνω και σε άλλες περιοχές. Επίσης ξέρετε που θα βρω προβολάκια ομίχλης για αυτό το αμάξι? Κάποιο μαγαζί ή e-shop. Η κωδική ονομασία του πια είναι? προσπαθώ να ψάξω στο ebay για ψιψιψινια αλλά μου βγάζει μόνο για την πιο καινούργια έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Τους προβολείς ομίχλης γιατί τους χρειάζεσαι; Κάνεις ταξίδια επαρχία σε περιοχές που έχει ομίχλη ή χιόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Κάνω ταξίδια ναι, πιο πολύ χειμώνα οπότε ναι θα τα χρειαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα