BRAXOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρα! Εχω μια τηλεοραση με υποστηριξη hdr 4Κ Ο υπολογιστης μου εχει gtx 1080 καρτα Εχω δοκιμασει στο cp ολες τις επιλογες αλλα χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα RGB με full τα χρωματα, εχω καταπληκτικη εικονα αλλα χωρις hdr Με 420, 422, 444 εχω hdr αλλα τα χρωματα ειναι ξεπλυμενα οτι ρυθμιση και να κανω Η συνδεση γινεται με καλωδιο hdmi 2.0b Αν επιλεξω displayport θα εχω το επιθυμιτο αποτελεσμα; Αν ναι τι ανταπτορας χρειαζεται για την συνδεση με την τηλεοραση μου μιας και αυτη εχει μονο hdmi; Και κατι σχεδον offtopic, με dp περναει και ο ηχος οπως στο hdmi; Ευχαριστω!
Sakiz105 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Limitation στο hdmi είναι. Λογικά με ένα dp το λύνεις το θέμα
BRAXOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Limitation στο hdmi είναι. Λογικά με ένα dp το λύνεις το θέμα στα υπολοιπα εχεις γνωση να μου πεις; ανταπτορες κλπ;
Sakiz105 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δυστηχώς δεν το γνωρίζω. Ωστόσο λογικά τον δεκέμβριο θα βγει το 2.1 με δυνατοτητα rgb + hdr 1
BRAXOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 απο οτι μου ειπαν σε ενα καταστημα και ανταπτορα να παρω παλι την δυνατοτητα του hdmi εκμεταλευομαι. το καλωδιο dp για να εκμεταλευτει σωστα θα πρεπει να συνδεθει μονο με μονιτορ με συνδεση dp. Ισχυει κατι τετοιο; 1
Sakiz105 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 απο οτι μου ειπαν σε ενα καταστημα και ανταπτορα να παρω παλι την δυνατοτητα του hdmi εκμεταλευομαι. το καλωδιο dp για να εκμεταλευτει σωστα θα πρεπει να συνδεθει μονο με μονιτορ με συνδεση dp. Ισχυει κατι τετοιο; Λογικά ναι, εκτός αν υπάρχει κάτι active με ανώτερο bandwidth. Φυσικά και με την ανάλογη τιμή
BRAXOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 τελικα αν αγορασω dp καλωδιο με ενεργο ανταπτορα σε hdmi, θα παψω να εχω περιορισμο και θα μπορω να εκμεταλευτω το ευρος του dp καλωδιου ή απλα μετατρεπω μια dp σε hdmi με το ευρος του hdmi ; εχω φαει ολο το ιντερνετ και δεν εχω βρει καθαρη απαντηση σε πολλα φορουμ. Αν ειναι να μπορω να εκμεταλευτω την καρτα και την τηλεοραση στο επαρκο γιατι να μην το μπορω με το σωστο καλωδιο ή συνδιασμο καλωδιων!
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 αρχικα βεβαιωσου οτι το καλωδιο ειναι οντως 2.0b και οτι εχεις το τελευταιο firmware της τηλεορασης.
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 στο manual τι λεει οτι υποστηριζει μεσω hdmi?
BRAXOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 σηκωνει κανονικα 4κ στα 60hz και εχει και hdr.
koskappas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα. Θελεις να βλεπεις ταινειες η και παιχνιδια? Αν ειναι για ταινειες τι προγραμμα χρησιμοποιεις? Ο MPC-HC παιζει 4Κ ταινειες με ρυθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα