Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα !! Εχω τον θειο μου στην ιαπωνια και εφοσον θα ερθει τα χριστουγεννα σκεφτηκα πως μια καλη αγορα ειναι το Χ απο εκει αφου μπορεις να το προμηθευτεις σε τιμη αναλογη με την U.S.A! θα ηθελα την βοηθεια πρωτον για το απο που να το αγορασω; 2) απλα επειδη δεν θελω να τον μπλεξω, απο εκει που θα το αγορασω πρεπει να δεχεται ελληνικες καρτες θα χρησιμοποιησω πιστωτικη απο eurobank ωστε να το στειλω στην διευθυνση του σπιτιου του χωρις να κανει τιποτα αυτος μονο να μου το φερει ελλαδα οταν ερθει!! (στο apple.jp το βρηκα 853€ απλα δεν μπορω να κανω την παραγγελια απο εκει λογω γλωσσας ) οποιος μπορει να με κατευθυνει θα τον ευγνωμονουσα Ευχαριστώ πολύ,
kostasbm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 εγω ειδα μονο προπαραγγελια απο καρτες δεχονται τα παντα αρκει να μην εχει περιορισμο η καρτα σου.... το θεμα ειναι να μην πληρωσει το φορο εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει το applestore στο Τοκυο εχει τμημα που ψωνιζεις duty free πρεπει ομως να παει ο θειος σου εκει αν οχι στο αεροδρομιο οπου πρεπει να εχουν τη συσκευη που θελεις
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ποσο μπορει να κοστισει το κινητο με το φορο? πανω απο 1000? εγω υπολογιζω 300 ευρω κερδος απο το να το επαιρνα ελλαδα.. οπως ειπα δεν θελω να τον βαζω σε διαδικασιες πηγαινε εκει και εκει μαθε ρωτα που το εχουν διοτι εχει πολλες δουλειες... και δεν θελω να παει σε duty free τελευταια στιγμη και να μην το εχουν και τελικα δεν παρω τιποτα
kostasbm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ο φορος ειναι 8% . ...δεν ειναι αμελητεος οταν παιρνεις κατι στο 1000 896 χωρις φορους 999 με φορους ειδα παραδοση 5-6 εβδομαδες...μπαινεις με το apple id και παραγγελνεις δε γλυτωνεις το φορο ετσι σε καθε σελιδα αν βγαινουν γιαπωνεζικα πατα μεταφραση
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 τροπος για να το παρεις χωρις φορο? τον στελνω που ακριβως? δεν μπορω να βρω μεταφραση στο apple.jp
ziaba Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 τροπος για να το παρεις χωρις φορο? τον στελνω που ακριβως? δεν μπορω να βρω μεταφραση στο apple.jp ρε φίλε iphone x θα πάρεις και σκέφτεσαι φόρους? ... παρ το από δω πάνω στην εταιρία σου και τέλος ... ή μήπως είσαι τρολλ?
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 εχω μια ευκολη λυση να γλυτωσω 3 κατοσταρικα με ενα απλο τηλεφωνο.... προτιμω να τα φαω αλλου.... αμα σου ειναι αμελητεο το ποσο αυτο μπραβο τι να σου πω
turbat0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 εχω μια ευκολη λυση να γλυτωσω 3 κατοσταρικα με ενα απλο τηλεφωνο.... προτιμω να τα φαω αλλου.... αμα σου ειναι αμελητεο το ποσο αυτο μπραβο τι να σου πω Δε φαίνεται και τόσο εύκολη αλλιώς θα την ανακοίνωνες, δε θα την αναζητούσες...
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ευκολη ειναι ... απλα δεν θελω να τον βαζω να πηγαινει ο ιδιος ..... σημερα τον παιρνω τηλ αυριο μεθαυριο μου το εχει κλεισει ... απλα ελεγα μπας και μπορουσα να το παραγγειλω εγω κατευθειαν να μην τον βαζω σε κοπο ουτε στο ελαχιστο.
ziaba Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 εχω μια ευκολη λυση να γλυτωσω 3 κατοσταρικα με ενα απλο τηλεφωνο.... προτιμω να τα φαω αλλου.... αμα σου ειναι αμελητεο το ποσο αυτο μπραβο τι να σου πω καλά κατάλαβα
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 εγω ειδα μονο προπαραγγελια απο καρτες δεχονται τα παντα αρκει να μην εχει περιορισμο η καρτα σου.... το θεμα ειναι να μην πληρωσει το φορο εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει το applestore στο Τοκυο εχει τμημα που ψωνιζεις duty free πρεπει ομως να παει ο θειος σου εκει αν οχι στο αεροδρομιο οπου πρεπει να εχουν τη συσκευη που θελεις Απλή εύκολη και σύντομη απάντηση σε 21λεπτα εμαθα αυτο που ηθελα..... σε λιγο καιρο θα ειναι εκει για προπαραγγελια.. αμα ξερει καποιος καποιο site που μπορω να το παραγγειλω και να πληρωσω μεσω πιστωτικης να μου πει να κοιταξω και αυτην την περιπτωση !! ευχαριστω
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Στέλιο πρεπει να εισαι μεγσλη φαση,χτες έλεγες οτι κατι φιλοι πανε ταυλανδη και θα σε φερουν,μετα οτι εχεις θειο στην κορεα ,σημερα ο θειος απο ιαπωνια ,φοβερο σοι 1
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Στέλιο πρεπει να εισαι μεγσλη φαση,χτες έλεγες οτι κατι φιλοι πανε ταυλανδη και θα σε φερουν,μετα οτι εχεις θειο στην κορεα ,σημερα ο θειος απο ιαπωνια ,φοβερο σοι αχχαχαχα δεν ειναι ψεματα ... αφου μου ειπατε αυτα που μου πατε για ταιλανδη... εφαγε ακυρο .... τωρα japan !!! πες εσυ ρε σλκ που εισαι και αξιοπιστος... ΑΑΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ? λαθος... με 12 ωρες δουλεια την μερα πως δεν ειπα και pakistan....
slk200gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 αχχαχαχα δεν ειναι ψεματα ... αφου μου ειπατε αυτα που μου πατε για ταιλανδη... εφαγε ακυρο .... τωρα japan !!! πες εσυ ρε σλκ που εισαι και αξιοπιστος... ΑΑΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ? λαθος... με 12 ωρες δουλεια την μερα πως δεν ειπα και pakistan.... Αν θελεις να κανεις κατι σοφό παρτο σπο ελλαδα και ας ειναι λιγο πιο ακριβω ,ειναι και θεμα εγγυήσεων
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 :/ μαλιστα .. να σου πω το σκεφτομαι, θα δω αμα μπαινει σε κοπο ο θειος αλλιως απο ελλαδα... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα